• Zakładam nowy wątek w celu ..... Autor: ~redo [82.139.164.*]
    Pamiętacie moje zapowiedzi sprzed pół roku o zbliżających się 30 grolach ????
    Pomijam wpisy ZNAWCY i jemu podobnych - nieco głupkowato kontrujące moje zapowiedzi. Po 30 grolach nie ma juz śladu :))) a ZNAWCY też.

Niestety, muszę was zmartwić, chociaż niektórych mi jest szkoda. Otóż po najbliższych wynikach spotkacie się z kursem na poziomie 21 - 19 groli. Tak, tak, nikt z was nie postawi więcej kasy na żadną z Łódzkich spółek. Skąd to wiem ??? Odpowiem, gdy w arkuszu zleceń dobije kurs do wymienionego wyżej dna.
  • Re: Zakładam nowy wątek w celu ..... Autor: ~poznan [83.19.11.*]
    Z Tobą wszystko w porządku?Masz jakieś odbicia?Spalasz się tu od dłuższego czasu i jęczysz jak baba poszukując poklasku...chcesz zostać "drogowskazem"dla zbłąkanych inwestorów hehe
  • Re: Zakładam nowy wątek w celu ..... Autor: ~redo [82.139.164.*]
    Słuchaj zbłąkany inwestorze, słuszność moich wniosków potwierdza rynek, ty nie musisz. Jęczę nie ja - na pewno. Przeczytaj wpis niejakiego pepeszy i wtedy palnij, kto tu jęczy. Uwaliłeś kasę na hurtimeksie ? Nie kupuj spółek z łodzi, tam zarządy są do bani - powtarzam. Do zoo na półce 20 - 19 groli ( po wynikach )
  • Re: to spekuła Autor: ~fly [85.222.35.*]
    Przecież dzisiejsze uwalenie kursu na 29gr poprzez przerzucenie z prawej do lewej 50.000 HRt nic dobrego nie spowodowało, poza tym, że ten co chciał postraszyć panikarzy może skupił akcji za 1000pln.
    Czy było warto, biorąc pod pod uwagę, że chwilowo kurs został obnizony.
    Gdybym upadł na głowę, to jutro moge zrobić kurs po 22 grosze, ale tak po zastanowieniu się po co?, skoro się kurs uwala to po to aby sprzedać drożej, a odbuwanie kursu nie jest takie łatwe.
    Dlatego lepiej kurs podnosić, a nie uwalać.
    chyba się nie mylę?
[x]
HURTIMEX 6,09% 0,24 2025-10-24 15:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.