Łolaboga ale się se.....ało. To jak tam, ktoś ma czysta kilo po 1,1 to jest w plecy jakieś 40% o bosze, a nie mówiłem.......
A NIE MÓWIŁEM!!!
Można było wejść choćby teraz i te 40% zarobić.
Ale moim zdaniem jeszcze spadnie oj spadnie oj spadnie.....chyba ..... będzie TAK: franek po 5.20 euro po 4.50 a NTT po 0.25
pozdrawiam wszystkich kredytobiorców co se dali jaja w szwajcarskie obcęgi wcisnąć.
z poziomu 1,2 zeszło akcji za około 500 k - czy to wyprzedaż? Zapewne część to te same osoby działające w dwie strony...gdyby ktoś duży wywalał, mielibyśmy 30 gr
zaczyna mi się podobać - obroty wskazują na delikatne przebudzenie, jeśli do tego nie będzie straty (4 kwartał) może być spore odbicie; nie wywalajcie zbyt szybko!
panowie są jeszcze wolne miejsca na uniwersytecie wrocławskim na wydział filozofi i futurystyki przyjmują bez egzaminów macie wielkie szanse być dobrymi studentami
A ty koleś coś wiesz - znaczy się dużo wiesz na temat.
A wiesz kto wygenerował obroty na spadkach - ja wiem.
Udzielasz się tu i nie ziejesz siarą jak inni funkcyjni na innych spółkach to bądź naszym kolegą w pełni i od czasu do czasu napisz co w trawie piszczy dla rozgarniętej części inwestorów.
Pozdrawiam,
przemielony, przewirowany w obie strony eskulap.
ps. co u misia bo znikł.
Ja nie wiem co piszczy w trawie giełdowej, ale w spółce wszystko piszczy bardzo pozytywnie. Oczywiście jedno z drugim zwykle nie ma żadnego związku - spółki generujące miliony zdrowego dochodu tracą, a spółki jadące na długu są skupowane jak świeże bułeczki. Ot, norma.
Piszę konkretnie o enteku. Spółka jest dobrze zarządzana, przynosi zyski, świetlana przyszłość przed nią. Oczywiście jeżeli ktoś się spodziewa zysków jak w KGHM to może być potem zdziwiony wynikami finansowymi, ale generalnie kondycja NTT System jest bardzo dobra. A wycena na giełdzie z powodu spekulacyjnego charakteru GPW jest kilkukrotnie zaniżona.
co do mojej osoby na prawde stracilem a raczej przegralem po czesci zycie na gieldzie... to ze sie pozbieralem i jestem to cud sam nie wiem jak mi sie udalo pozbierac- ale tak tov jest kazdy kazdego ma w dup...w tym zyciu wiec zasady juz znam szkoda tylko ze tyle mnie to kosztowalo
a tutaj tezmam strate jak c.... jesli to kogo pocieszy ale bede czekal bo to jedna z ciekawszych spolek moim zdaniem troche mi zal dupe sciska ze ktos pozbieral sobie po 60gr nie powiem no ale trzeba miec szczescie zeby byc we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie
koniosłoń ma racje że to śmieć nie dodał tylko że na śmieciach zarabiam już kilka lat i nigdy nie wtopiłem a zobacz na gigantach jsw gpw bgż tpsa i reszta jak potrzeba na życie i ma się 20-30 tys to na giełdzie nie ma co szukać hazardziści stale wtapiają hajc idzie od aktywnych do cierpliwych jak byłem w chinach to w szanghaju na słynnym bondzie jest giełda kupiłem kilka śmieci dla śmiechu za 2000 tys zł było to miesiąc przed olimpiadą jeden z wycieczki kupił za 50 tys chyba grubo trafił / i z 2000 tys mam 300 tys sprzedałem 3 miesiące temu/
Dnia 2011-08-15 o godz. 12:12 ~egzorcysta napisał(a):
> koniosłoń ma racje że to śmieć nie dodał tylko że na
> śmieciach zarabiam już kilka lat i nigdy nie wtopiłem a
> zobacz na gigantach jsw gpw bgż tpsa i reszta jak potrzeba
> na życie i ma się 20-30 tys to na giełdzie nie ma co szukać
> hazardziści stale wtapiają hajc idzie od aktywnych do
> cierpliwych jak byłem w chinach to w szanghaju na słynnym
> bondzie jest giełda kupiłem kilka śmieci dla śmiechu za
> 2000 tys zł było to miesiąc przed olimpiadą jeden z
> wycieczki kupił za 50 tys chyba grubo trafił
> / i z 2000 tys mam 300 tys sprzedałem 3 miesiące
> temu/
To pewnie dlatego ze przez 20 lat matematyki nie bylo na maturze, to teraz inwestujac 2 miliony zlotych zarobiles az 300 tys. zlotych. Gratulacje!!!
nie 2 mln tylko 20000 tys pomyliłem sie o zero 2ml w chinach bym sie pokichał ze strachu tam kawa herbata piwo kosztuje wszystko 8 zł a pół litra sake 56% kosztuje 1,85 zł to nie pomyłka
nie 2 mln tylko 20000 tys pomyliłem sie o zero 2ml w chinach bym sie pokichał ze strachu tam kawa herbata piwo kosztuje wszystko 8 zł a pół litra sake 56% kosztuje 1,85 zł to nie pomyłka mogę ci puści zdjęcia z bondu jest np giełdy
Macie kogoś w entku, trochę mnie zdziwiła śmieszna podbitka na koniec. Może faktycznie zaczną grać pod wyniki. Niech no jutro ktoś zadzwoni do nich i zaczerpnie języka.