• NTT SYSTEM Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Łolaboga ale się se.....ało. To jak tam, ktoś ma czysta kilo po 1,1 to jest w plecy jakieś 40% o bosze, a nie mówiłem.......

A NIE MÓWIŁEM!!!
    Można było wejść choćby teraz i te 40% zarobić.
    Ale moim zdaniem jeszcze spadnie oj spadnie oj spadnie.....chyba ..... będzie TAK: franek po 5.20 euro po 4.50 a NTT po 0.25

pozdrawiam wszystkich kredytobiorców co se dali jaja w szwajcarskie obcęgi wcisnąć.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Albo będzie albo jeszcze niżej i co.
    - jajco, ja zaczynam skup po wynikach.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~maklermk [178.73.63.*]
    zapłać dobry człowieku za ciepłe słowa...nie 40% w plecy, a 62%...stratę już zrobiłem i czekam na 2 PLN. Nie oddam taniej!
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~toczek [178.73.24.*]
    Wszyscy tak mówią - nie oddam, nie oddam, a jednak ktoś mi wyprzedaje za bezcen :)
    z poziomu 1,2 zeszło akcji za około 500 k - czy to wyprzedaż? Zapewne część to te same osoby działające w dwie strony...gdyby ktoś duży wywalał, mielibyśmy 30 gr
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Ależ dziś wzrosty pierunujące!!!!

Zrobiło się historyczne minimum, to źle wróży, trzeba czekać na 0.25.......
    zaczyna mi się podobać - obroty wskazują na delikatne przebudzenie, jeśli do tego nie będzie straty (4 kwartał) może być spore odbicie; nie wywalajcie zbyt szybko!
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~egzorcysta [95.41.147.*]
    panowie są jeszcze wolne miejsca na uniwersytecie wrocławskim na wydział filozofi i futurystyki przyjmują bez egzaminów macie wielkie szanse być dobrymi studentami
    A ty koleś coś wiesz - znaczy się dużo wiesz na temat.
    A wiesz kto wygenerował obroty na spadkach - ja wiem.
    Udzielasz się tu i nie ziejesz siarą jak inni funkcyjni na innych spółkach to bądź naszym kolegą w pełni i od czasu do czasu napisz co w trawie piszczy dla rozgarniętej części inwestorów.
    Pozdrawiam,
    przemielony, przewirowany w obie strony eskulap.
    ps. co u misia bo znikł.
    Ja nie wiem co piszczy w trawie giełdowej, ale w spółce wszystko piszczy bardzo pozytywnie. Oczywiście jedno z drugim zwykle nie ma żadnego związku - spółki generujące miliony zdrowego dochodu tracą, a spółki jadące na długu są skupowane jak świeże bułeczki. Ot, norma.
    chodzi mi konkretnie o entaka
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~mis malinowy [62.152.151.*]
    czesc ja jestem - co mam powiedziec czekam i staram sie robic co powiedzial NTTFun ... prace obecnie mam jaka mam dlatego malo pisze...
    Piszę konkretnie o enteku. Spółka jest dobrze zarządzana, przynosi zyski, świetlana przyszłość przed nią. Oczywiście jeżeli ktoś się spodziewa zysków jak w KGHM to może być potem zdziwiony wynikami finansowymi, ale generalnie kondycja NTT System jest bardzo dobra. A wycena na giełdzie z powodu spekulacyjnego charakteru GPW jest kilkukrotnie zaniżona.
    co do mojej osoby na prawde stracilem a raczej przegralem po czesci zycie na gieldzie... to ze sie pozbieralem i jestem to cud sam nie wiem jak mi sie udalo pozbierac- ale tak tov jest kazdy kazdego ma w dup...w tym zyciu wiec zasady juz znam szkoda tylko ze tyle mnie to kosztowalo
    a tutaj tezmam strate jak c.... jesli to kogo pocieszy ale bede czekal bo to jedna z ciekawszych spolek moim zdaniem troche mi zal dupe sciska ze ktos pozbieral sobie po 60gr nie powiem no ale trzeba miec szczescie zeby byc we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie
    Mam już swoje zdanie na temat enteksjusza, mam również zdanie o sobie. Jestem mietkim dytkiem zrobiony - to za wydarzenia czwartkowe.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~koniosłoń [77.254.72.*]
    Śmieć i tyle.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~egzorcysta [77.114.24.*]
    koniosłoń ma racje że to śmieć nie dodał tylko że na śmieciach zarabiam już kilka lat i nigdy nie wtopiłem a zobacz na gigantach jsw gpw bgż tpsa i reszta jak potrzeba na życie i ma się 20-30 tys to na giełdzie nie ma co szukać hazardziści stale wtapiają hajc idzie od aktywnych do cierpliwych jak byłem w chinach to w szanghaju na słynnym bondzie jest giełda kupiłem kilka śmieci dla śmiechu za 2000 tys zł było to miesiąc przed olimpiadą jeden z wycieczki kupił za 50 tys chyba grubo trafił / i z 2000 tys mam 300 tys sprzedałem 3 miesiące temu/
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~123 [195.140.236.*]
    Dnia 2011-08-15 o godz. 12:12 ~egzorcysta napisał(a):
    > koniosłoń ma racje że to śmieć nie dodał tylko że na
    > śmieciach zarabiam już kilka lat i nigdy nie wtopiłem a
    > zobacz na gigantach jsw gpw bgż tpsa i reszta jak potrzeba
    > na życie i ma się 20-30 tys to na giełdzie nie ma co szukać
    > hazardziści stale wtapiają hajc idzie od aktywnych do
    > cierpliwych jak byłem w chinach to w szanghaju na słynnym
    > bondzie jest giełda kupiłem kilka śmieci dla śmiechu za
    > 2000 tys zł było to miesiąc przed olimpiadą jeden z
    > wycieczki kupił za 50 tys chyba grubo trafił
    > / i z 2000 tys mam 300 tys sprzedałem 3 miesiące
    > temu/
    To pewnie dlatego ze przez 20 lat matematyki nie bylo na maturze, to teraz inwestujac 2 miliony zlotych zarobiles az 300 tys. zlotych. Gratulacje!!!
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~egzorcysta [195.116.222.*]
    nie 2 mln tylko 20000 tys pomyliłem sie o zero 2ml w chinach bym sie pokichał ze strachu tam kawa herbata piwo kosztuje wszystko 8 zł a pół litra sake 56% kosztuje 1,85 zł to nie pomyłka
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~egzorcysta [195.116.222.*]
    nie 2 mln tylko 20000 tys pomyliłem sie o zero 2ml w chinach bym sie pokichał ze strachu tam kawa herbata piwo kosztuje wszystko 8 zł a pół litra sake 56% kosztuje 1,85 zł to nie pomyłka mogę ci puści zdjęcia z bondu jest np giełdy
    Nie 2 mln tylko 20 mln?! Może faktycznie lepiej się nauczyć liczyć zanim zaczniesz dysponować swoimi oszczędnościami...
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    widać podbieranie pod wyniki się zaczyna.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Naprawdę tak myślisz?
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    spekuluję ;P
    Macie kogoś w entku, trochę mnie zdziwiła śmieszna podbitka na koniec. Może faktycznie zaczną grać pod wyniki. Niech no jutro ktoś zadzwoni do nich i zaczerpnie języka.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~icek [109.231.51.*]
    po co i tak nic nie powiedza a juz niedługo bedziemy kupowac po 2 zelka
[x]
NTTSYSTEM -0,48% 10,40 2025-09-26 16:37:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.