i to od dłuższego czasu, naprawdę niezła Spółdzielnia tu się zebrała. tylko co oni chcą osiągnąć - zebrać ponad 90% z rynku a później rakietę w kosmos wysłać? jak tak to tylko pytanie kto z obecnych tutaj wytrzyma do momentu startu?
Ależ niestety, nie ma tu żadnej spółdzielni. Jest za to kilku inwestorów, którzy zrozumieli, że spółka jest warta mniej niż 20 groszy i sprzedawali swoje pakiety.
Pytanie, czy odkupia na kolejnych spadkach ?
wlasnie pytanie czy nie znajda lepszej alternatywy niektore ceny dobrych spolek sa calkiem interesujace, moze wiec Pan Piesio zacznie skupowac jesli wierzy w firme
Przestancie wyglaSZAC TEORIE SPISKOWE, NIE MA TU ZADNEJ SPOLDZIELNI, CALY SWIAT SPADA, WIEC CZEMU MA EUROIMP ROSNAC?, POPATRZCIE NA BIOTON?, TEN COS PRODUKUJE I SPRZEDAJE A KOSZTUJE 0.09GR, WIEC TEZ SPADA, BO TAKI JEST OBECNIE RYNEK
jasne jasne to wszystko to sprawa przypadku i tu i na świecie ...:DDD Co niby zmienila ta informacja o obniżeniu ....UDA nic a co widzimy....:D Jakby wszyscy nie wiedzieli jak USA jest od lat zadluzone :D
Po tym co napisalem to czuc smród na kilometr ... Sprzedaje sie spokojnie po 0,19 to nie on woli sprzedac taniej ...:D chodzi o zdolowanie kursu na maxa zeby przejac jak najtaniej ...:D
sugerujesz że zjedzie do minima minimów (powiedzmy 3-5 groni) a póżniej będzie kiszonka przez nieokreślenie długi czas i odbieranie od ubranych?
taka akcja mogłaby by się odbyć jedynie przy współpracy Zarządu , teraz już są minima a dalsze zjazdy i utrzymanie kursu niżej musiało by być poparte negatywnymi informacjami z samej firmy.
można założyć jeszcze opcje że jest coś o czymś nie wiemy i ładowanie się w tą firmę na tych czy innych poziomach to jak wsadzanie głowy pod gilotyne, ale za dużo akcji się przemieliło od początku spadków więc... komuś zależy co by udupić kurs wg. mnie
Mysle podobnie jak Ty . Czy bedzie kiszonka czy nie to zalezy czy sciagna odpowiednia ilość. Moze siue to odbyc nawet w 1 dniu na duzych obrotach lub moze byc kiszonka :)
taa ładnie pięknie... tylko dochodzi kwestia psychologii graczy - bo jak bym kupił 10.000 akcji po złotówce (czy nawet mieć średnią ok 0,60 gr jak niby większość tutaj jak się czyta posty) i jak by zjechało na 0,05 gr to za ch..a bym nie oddal tylko już przeznaczył te pieniądze na straty i trzymał akcje jako przestrogę przed kolejnymi inwestycjami. sądzę że większość inwestorów postąpiła by podobnie.
w sumie zaniżanie tutaj trwa już jaki czas bez względu na to co się dzieje na giełdzie czy na świecie więc myślę że ... koniec jest już blisko, bądźmy spokojni...
Zgadzam sie wszystko zalezy od psychologii graczy. Ale tak tez jest na całym rynku . Np ogłoszony przez SP info przeciewz nic niezmieniala na rynku a jak rynek runął ?....:D Jakby wszysscy od lat niewiedzieli jak USA jest zadluzone :)
nikt nie pisze ze po tyle będzie, to hipotetyczna sytuacja te 5 groszy którą sobie grzecznie omawiamy, kilka tygodni temu nikt nie brał pod uwagę 18 groszy i co teraz mamy?
no o 5gr to akurat ja pisalem, choc nie bardzo w nie wierze, mam nadzieje ze jestesmy na dole tylko pytanie skad wziac kase zeby dokupic po takich cenach