I tak się kończy brak szacunku do akcjonariuszy, którzy wyłożyli nie małą kasę na spółkę.
Nam zostaje uśredniać Jupitera po przemiłej wypowiedzi prezesa cena zalicza tylko dołek i wciąż nowy,… jakiego nie było w historii.
Może pora, aby prezes uczył się od najgorszych, którzy maja śmieci a mimo to liczą się z akcjonariatem i co jakiś czas puszczają w eter jakieś ciekawe informacje?!.
Ciekawe gdzie nas to wszystko zaprowadzi?...I co zrobi prezes jak akcje będą po 0.XX??!.
Z drugiej strony jak na to spojrzeć osoba reprezentująca spółkę wie że, jeśli tak zlekceważy akcjonariat to cena spółki spadnie i może o to mu chodziło, aby za bezcen skupić połowę akcji, które są na rynku i za kilka miesięcy sprzedać je z 150%/200% zyskiem i wtedy zwróci mu się inwestycja w siebie w Brazylii?.
Wiem jedno, jeśli będzie chciał, aby spółka rosła to będzie zachowywał się odpowiednio i zacznie wysyłać ciekawe informacje na temat spółki mogę się mylić, ale jest jedna zasada przyczyna- skutek i to właśnie tak wygląda.
Spolki tego H sa skonczone,placi sie za glupie wywiady i traktowanie akcionariuszy jak smieci.Prezesunio zyje w wirtualnym swiecie i jego majatek tez jest wirtualny.Wszystko co ma finansuje z Jupitera okradajac go;okradajac akcjonariuszy.Teraz jesli chce twarz uratowac niech sie oglosi w TV jak to obiecal i niech skupuje swoje zajebiste perelki.Tylko kto to od niego odkupi?Napewno znajda sie naiwni na jego brednie ale mam nadzieje ze bedzie to marginalne tak jak marginalnym prezesuniem jest H.
Komu tak bardzo zależy aby utrzymywać tak niski pułap. Kiedy w końcu ktoś uwolni ten kurs.
Przecież jednym posunięciem można z powrotem powrócić powyżej 1 zł ktoś specjalnie sprzedaje po 6 akcji żeby dołować kurs. O co tu w końcu chodzi .Inne spółki mają odbicia a tu notujemy spadki I utrzymujemy się na poziomie groszowym . dzisiaj prawie wszystkie spółki na zielono a Jupiter na czerwono . Komuś naprawdę zależy żeby Jupiter był notowany na poziomie groszowym pytanie tylko komu na tym tak bardzo zależy......................