• kris b Autor: ~doktor [95.49.75.*]
    Kris co wg ciebie teraz jest grane na gpw. Jakie scenariusze obstawiasz?

Na KMP i innych miśkach, ale też na W20.

pozdr.
  • Re: kris b Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    to jest stadna panika i najbardziej cierpia spolki malo plynne.ja zostaje na papierach decyzje juz dawno podjalem .wiem co mam a ze zobacze 4-5 zl to mi obojetne i tak musi odbic.grunt aby nie wdepnac w totalnych bankrutow/pozdro
  • Re: kris b Autor: ~karo [95.40.4.*]
    Chyba grubasy siedza na krotkich na w20. To moze oznaczac niestety spadki na szerokum az do rozliczenia serii czyli jeszcze 1.5 miesiaca obym sie mylil szczerz mowiac jestem dynamika spadkow
  • Re: kris b Autor: ~doktor [95.49.20.*]
    Pozbywać się teraz akcji małych spółek to jak sprzedawać na mecie ślubną obrączkę za trzy butelki siwuchy.

Masz rację, że jak ktoś dawno podjął decyzję o inwestowaniu na długi termin to zawsze lepiej się jej trzymać. Modyfikować i obserwować, ale nie wpadać w panikę.
    Karsyk teraz narzeka, a jeszcze niedawno na forum przebierał w markach samochodów na jakie może sobie pozwolić dzięki akcjom kompapu. Najlepiej żeby od razu zrobili wezwanie dla wszystkich po 50zł za akcję, a i tak pewno byli by niezadowoleni.

Ja w wariant białostocki, że nie będzie niczego nie wierze. Takie się teraz próbuje stworzyć wrażenie, że może być tylko gorzej. Wszystko do dołu: akcje, ropa, miedź, srebro, nawet złoto. Czyli co najlepiej w garści mieć pusty papier z podobizną Benjamina Franklina? Albo innego franka;)
    Po prostu traktuje to jako przystanek. Po opadnięciu tego kurzu okaże się, że to jednak fundamenty się w spółkach liczą.

pozdrawiam

• Re: kris b Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    w czasie krachu myslenie racjonalne jest wylaczone i kazdy chce wysc a drzwi na spolkach malo plynnych sa b.waskie.po ujeciu bzgrafu cwk obstawiam na 12-13 zl.a ile jeszcze zobaczymy 5-6 zl nikt tego nie wie./pozdro
[x]
KOMPAP -2,44% 24,00 2025-09-15 09:18:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.