przed firmą kilka lat pracy po pachy na ten i przyszły rok już podpisanych kontraktów na ponad miliard, niedługo nowe przetargi na autostrady kilkaset kilometrów a tłucznia potrzeba bez względu kto je robi .Dziwi się że sprzedają tak nisko .
tam to by się przydał gospodarz a nie ekonom po "studiach" kamień uczy pokory ,ale widać w Warszawie o tym nie wiedzą ,lub nie chcą wiedzieć ,lepiej się bawić w pałacach i na bankietach
co wy za brednie piszecie ... / spólka rodzi sie w bólach, ale posuwa się do przodu i podpisanie autostrady to wejście o 2 stopnie wyżej. Kasują marżę za kruszywa i zarabiają na udziale w konsorcjum - jak dla mnie + 5 zł na 1 akcji
chyba nie 4 lata . Licz od debiutu.
Wg. mnie fundusz broni swojego i zbiera jak tylko opada niżej i close robią wysoko.
Perspektywa faktycznie +5 zł na akcję
jesli teraz mamy odbicie na giełdzie to trzeba brać ...
akurat drogi na Euro to Tusk dopilnuje - więc szansa na duży sukces jest w DSS
Pytanie o rating Fr... to bedzie straszyć, ale ..kto wie
Komitet kredytowy:)))))))) Starzy kabareciarze odeszli z forum, pojawili sie nowi i walą żarty, że boki zrywać. DSS ma w Kredyt Banku zastawione wszystko, łącznie z papierem toaletowym w WC Prezesa, nie licząc kredytu na samą inwestycje w Piławie. Teraz doi KKSM, a jak cud sie stanie i przejmie KSS, to tam zacznie wszystko zastawiać i rzeźbić kolejne kredyty obrotowe.
I dlatego w Polsce mamy zacofanie gospodarcze bo "zacowane zarządy" takie jak KSS nie potrafią wykorzystać majątku który posiadają, nie inwestują tylko przejadają zyski albo rozdają w premiach zatrudnianym obibokom z administracji. W KSS potrzeba właśnie takich ludzi jak Prezes Łuczak!
Zyski i premie w KSS ?? Gdzie to wyczytałeś? W Forbes?:)) Pewnie rozyspujesz węgiel na tory i dostałeś za to czapke górniczą:) A co do biznesowych umiejętnosci Prezesa Łuczaka, to ciekawe jakby mu na chwilę zabrać "polityczną" ochronę, to nie wiem czy kioskiem ruchu by pokierował.
piwo w Zielonej G. dobrze smakuje, ale duże będzie przy 20 zł
Jak utrzymają zyski to będzie roczny będzie stanowił 1/4 kapitalizacji -:) przy cenie 16 zł / akcję
mamy miejsca do 25 zł
Zakres i metoda przeglądu istotnie rożni się od zakresu badania zgodnie z międzynarodowymi standardami rewizji finansowej i nie pozwala na uzyskanie pewności, że wszystkie istotne zagadnienia mogły zostać zidentyfikowane, jak to ma miejsce w przypadku pełnego zakresu badania, Dlatego nie możemy wyrazić opinii z badanie o załączonych informacjach finansowych.
pewnie to lepsza inwestycja jak w smieciowy groclin ale czy lepsze od lokaty - najpewniejsza i bez nerwów - moze za rok jak sytuacja na gieldzie sie zmieni warto bedzie
Co z tego ,ze super inwestycja skoro sprzedajecie.A przecież można by było cicho na tyłku siedzieć i przy tym wolumenie byśmy mieli wzrosty a nie taki minus
ja tam akurat dobieram poniżej 16 zł
do 20 zł będe spokojny a na tym poziomie zobaczę jaka będzie syt na rynku komunikaty ze spółki - nie ma czasu i mozliwości by grać DT
Ja brałem też grubo poniżej 16 zł he he , a jestem teraz w czarnej d...e m....a, i nawet nie uśredniłem sobie po 0,9 zł ....
Fajnie było by mieć tą kasę w skarpecie - bo w DSSe nie starczy nawet na skarpety he he