czy ta szmata nie widzi dna.... dlaczego maklerów-szulerów nie pozamykają.....co robi zarząd spółki ----- maja w d...e drobnych inwestorów...niech lepiej przestępcy się dalej bawią kursem
dzieci to nie ktoś zwala tylko WY czyli rynek, wszystko leci na pysk to tym bardziej tak słabo płynne papiery.....dużo ciekawsze spółki są wyprzedawane to nie wiem na co liczycie
nie zwracajcie uwagi na frajerow co oddaja za bezcen.bo nie zdazyli po 26 zl.mam na stale w porfelu energoinstal abm solid i bipromet.szczegolnie ten ostatni mnie zaskakuje.wbrew panice do gory z widlami gornymi.pisalem juz o bipromecie od 6 zl .kto sie posluchal widzial juz 9.3 z dzis byl zawieszony do gory po 8 zl.na abm solid tez przyjda zlote czasy-cena marzenie/pozdro
czas na wzrosty.......... taniej już nie będzie.
Spadki spowodował fundusz akcji, który nie jest już zainteresowany dalszą odsprzedażą akcji po tak niskiej cenie.
Ścierwo idzie na dno. Z cała tą bandą nieudaczników i ignorantów. Należy się za kłamstwa i puste obietnice. Rozbuchane ego dziadka pawlika doprowadzi firmę do upadłości.
Dnia 2011-09-01 o godz. 10:19 ~zombi napisał(a):
> Ścierwo idzie na dno. Z cała tą bandą nieudaczników i
> ignorantów. Należy się za kłamstwa i puste obietnice.
> Rozbuchane ego dziadka pawlika doprowadzi firmę do
> upadłości.
... że dla takich "dziadów " nie ma odpowiedzialności prawnej !!!!!!!!!! Zarządzanie, nadzorowanie tą spółką powinno znaleźć się pod lupą KNF..... przerasta tę sitwę kierowanie spółką giełdową..... samo posiadanie akcji nie uprawnia do beznadziejnego sprawowania władzy i podejmowania niesłusznych, nieprzewidywywalnych decyzji
twoje slowa to miod na moje serce.spolka zmasakrowana z wieloma dobrymi spolkami zaleznymi.ostatnio kupili duza firme z olsztyna za ok.40 mln.a sama kapitalizacja abm do tego sie zbliza.w polsce nie trzeba mieszkan drog mostow-a energetyka.spalarnie itp.dziekujemy kolego za twoje rady.zawsze mozesz sprzedac-nikt tu na sile nie trzyma
REcesja dopiero się rozkręca...Spółki.które nie notują zysków i nie bronią swych kursów sutymi dywidendami spadną bardzo...Sądzę,że tu kurs spadnie na 1-2 złocisze..
spółki z dużo lepszą kondycją zaliczyły mega przecene to czemu ktoś kto generuje niemałe straty miałby rosnąć, to że kiedyś było po 20 zł nie ma znaczenia w tym momencie ważne są WYNIKI i PERSPEKTYWY a tu każdy widzi jaka szkapa jest
amb pewnie przymuszony wynikami sprzedaje za 8.5 mln resbud na rzecz nfi rubicon.lepiej odzyskac troche gotowki niz tonac.abm oprocz resbudu ma tez inne spolki zalezne i ich wystarczy .po tym infie trzeba byc niemadrym aby go sprzedawac/pozdro