Z najwiekszej perelki jaka bylo Eui zrobili najwiekszego smiecia... Od pol roku tylko spada, tak sie przyzwyczailem do czerwieni, ze jak na moment wskakuje zielen, to cos mi nie trybi..;-) to raczej smiech przez lzy...na pohybel frajerom
spółka już kompletny śmieciuch. Sypią akcjami kisielinskiego i sladowskiego, tylko im sie to oplaca, obejmowali po groszu. Teraz juz wiadomo, po co "przekazali" miliony swoich akcji
problem tylko w tym ze ma starsznie duzo roboty ...:D bo taki prezesin to za kazdym rogiem czai sie po kilku patrzac jak jednego z drugim "wykrecic" .... :D
nie dowiary wyciagneli na zero,niezlego mi pietra narobili tym tko ponizej 10% po 26, bo sie obkupilem wczoraj i dzisiaj po 27 i to bylo nawet ponad 300k po 26 na s, i nie poszlo ciekawe co sie dzieje, ze nie puszczaja nizej trzecia sesja na zero, a na 26 gr kilka razy probowali i nie doszlo do transakcji, hm pelna kontrola a swoja drogą z mojego doswiadczenia powinno chyba odbic po takiej sessji jak dzisiaj, ale tu to juz kilka razy moglo i kicha od 6 miechow
Czy władze Politechniki Wrocławskiej pozwalają, by komputery Wydziału Elektrycznego były wykorzystywane do działań niezgodnych z prawem?
Zastraszania osób fizycznych i manipulowania kursem giełdowym?
Panie Marek? Jak to jest? Rozumiemy, niespełniona miłośc do kolezanki z pracy. Żona z rozsądku to duża trauma. Wybujałe ego, to kłopot.
To przykre być w takiej sytuacji, LECZ CZY WARTO SIĘ JESZCZE POGNĘBIAĆ?
Te działania mogą być powodem poważnych kłopotów.
Te i działania w styczniu 2011 na Black Pearl pod nickiem xxx bankier.