Dnia 2011-07-21 o godz. 18:43 ~ss napisał(a):
> jestem dumnym posiadaczem synthosa (od 3 zeta) który bije
> kolejne szczyty :D
a police cienko już lepiej azoty
> przynajmnie rosną
a police to kiszenie ogóra
choć wydaje
> sie po ofertach podaży ze wreszcie sie konczą oczywiscie te
> ponize 11,50
bo sporo tego lezy wyżej
ale najgorzej
> pulawy które są na grancy zmiany trendu jak padnie 97 zeta
> to pa pa
a wig chemia ma sie dobrze dzięki najwazniejszej
> spólce indeksu czyli SNS
co za wypociny... rece opadaja ze trzeba inwestowac w takim rynsztoku; "kiszenie ogora" - moglbys zostac reporterem rynkowym prostaku, z elekwencja to sie minales na zakrecie;
mistrzu, to juz nie ma korelacji 1 z pce i wig chemia jak twierdziles wielokrotnie?
PS. kiedy "smiec idzie na 4zl"? czy wezwanie jest tylko dla SP (bueheh)?
Dnia 2011-07-22 o godz. 08:24 ~ss napisał(a):
> police należą do swig 80
a sns do mwig 40
a wig chem
> police mją mniejszy udział niż sns, który ma przejśc do w20
>
wiec
kopiuj wkliej i pare wulgazyzmów to szczyt twoich
> możliwości gimnazjalisto
wiem że deszczowe wakacje i
> samotnosć dlatego twoja agresja
bo kto w realu by chciał
> kolegować sie z bucem
pierdolo z paroma k w portfelu - przesledz sobie swoje poprzednie wypowiedzi gdzie piales ze pce sa uzaleznione od wig chemia, buhehe... hipokryta do potegi, standard standard
i zawsze było wiele z tym nadziei ale jkaoś po kursie tego nie było widać
tak samo w sp Cormay czekali na przejecie miesiacami a jak wczoraj poszło info że jest przejecie kurs zaczął spadać
kupuj plotki a sprzedawaj fakty
ale jak wystarczy że Basia napisze że bedzie po 30 zeta
a Ty już sie jarasz jak byś byl członkiem sekty słuchającym guru
używaj trochę głowy bo nie uzywane narządy zanikają
Nigdy nie mówiłam że będzie po 30 zł. Jak tak czytam niektórych osób wypowiedzi to nie chce mi się wcale wchodzić ne to forum. Ale każdy inwestuje indywidualnie. A do ciebie "SS" ( chyba gestapo ). Ja wchodziłam po 4,77 i po 9 i 11 i również ostatnim razem sprzedałam po 15. Za każdym razem nieźle zarabiając. A teraz weszłam po 12, 80 i uwierz wreszcie że zarobisz i ty jeszcze niezłe pieniądze, tylko niesraj ogniem tylko bądź cierpliwym inwestorem. Pozdrowionka...... SPRZEDAŻ IDZIE NA CAŁEGO.
Dnia 2011-07-22 o godz. 17:51 ~ss napisał(a):
> było już sporo wezwań
na róznych spólkach, pzrejeć itp
i
> zawsze było wiele z tym nadziei ale jkaoś po kursie tego
> nie było widać
tak samo w sp Cormay czekali na
> przejecie miesiacami a jak wczoraj poszło info że jest
> przejecie kurs zaczął spadać
kupuj plotki a sprzedawaj
> fakty
ale jak wystarczy że Basia napisze że bedzie po 30
> zeta
a Ty już sie jarasz jak byś byl członkiem sekty
> słuchającym guru
używaj trochę głowy bo nie uzywane narządy
> zanikają
dzieciaku, jestes glupszy niz ustawa przewiduje takze nie wysilaj sie na wypociny w powyzszej formie oparte na "logice" grajka z gpw; jedyne co potrafisz to analizy w stylu "idzie na 4zl", "kiszenie ogora", "ubieraja w papier" czyli slownictwo a la cinkciarz z okolic pewexu ktory majac slome w butach puka do swiata finansow
przeanalizuj lepiej kto kupil od SP ATT PP i odpowiedz sobie na pytanie czy emisja ATT / wezwanie sie powiedzie
PS. co to znaczy "jarac sie"? mam to sprawdzic w prostakopedii?
Kolego SS,a skąd wiesz,że część z nas nie ma Polic od poziomu 4,70 z lipca ubiegłego roku? Naprawdę spółka dała już nam zarobić i rzeczywiście szczyt 15,30 "mógł być" górką tego roku,podkreślam-tego roku, ale tak jak Synthos ciągle brnie (pomimo,że rynek kauczuku wcale nie jest w jakiejś hossie) tak i Police przy osiąganiu zadowalających wyników nie będą gorsze. Póki co,gratuluję inwestycji w SNS.
1k popytu do 11zł? spytaj wujka google to moze ci otworzy oczy na zlecenia ukryte...
coraz bardziej mnie przekonujesz, ze precz z debilami sie nie mylil co do twojej wiedzy i zdolnosci umyslowych.
wiesz? rozumiem, że wiesz co to google, bo czytajac twoje posty widac ze nt. zlecen ukrytych czy np. wezwan nie masz bladego pojecia.
dzisiaj psioczysz, a jak zobaczysz zielone, to jak w minionym tygodniu bedziesz pisal o inteligentnych inwestorach... zabawny jestes
Dnia 2011-07-23 o godz. 16:02 ~ss napisał(a):
> nie wiem kto bardzej
jest zabawny?
ja nie podniecam się
> naganiaczem "basią"
i że bedzie 30 zł
a
> pzrejecie nie oznacza że beda po 30 zł
CORMAY
też zcekali
> na pzrejecie i kicha - pzrejecie jest - a kurs nie rośnie
> ale jak tłumaczyć dzieciom takie rzeczy
w kazdym domu jest
> net
nie wiem czy to dobre - bo kiedys dzeici bawialy sie w
> szukanego, graly w pilke a dziasiaj pisza o 30 zł na forum
> bankiera
żal
ej cinkciarzu, zaserwuj nam kolejna prawde objawiona rodem z Pacanowa i z cyklu "wezwanie tylko dla SP", "do 11zl stoi 1k akcji", "jak spadlo w 2008 do 4zl to teraz tez spadnie", buhehe, co za j....p
Ale interesujące polemiki...!? Szok ..co tu się stało...gdy inteligentnych ubyło!!! :-)
Jak nisko może upaść gracz ...wd...cz..gdy konkretnie wd...pi!???
Nie sądziłemm, że aż tak nisko...hihihi!!
No dobra...to przecież nie koniec świata...choć ten już ...po tym co można na rynkach zaobserwować.....bliski!
Ale... my to ignore...bo dla ciekawego przeżycia życia ... to w zasadzie mało istotne!!!
Ahoj spietrane szczury lądowe... całkowicie przypadkiem na łajbie zamustrowane!!
Nie sp..lajcie z okrętu w popłochu!!!! :-))) To NIE!!! " THE END" jeszcze!!!
No tak sobie bezalkoholowe wolno sączę...i to wieszczę!!! :-)