Dopóki spółka "czarowała" inwestorów + podpisywali umowy, to kurs rósł, a teraz maja nas w ....."głębokim poważaniu" i dlatego tak sie dzieje jak widzisz. Ktoś wczoraj znowu zadał im pytanie, ale oni mają inwestorów tam gdzie napisałam, bo na majowe pytanie jeszcze nie ma odpowiedzi, no więc jakiego kursu się spodziewasz?
Nie wiadomo tak naprawde co się w tej spółce dzieje.
Kreciu to pytanie to ja zadałem, ale nie spodziewam się odpowiedzi bo widzisz co z poprzednimi. Masz rację, póki czarowali było OK a teraz "coś jest nie tak".
Wiesz Max, po prostu spółka należy teraz do Getinu i to oni dyktują warunki, prowizje i reszte. Przyznam, że byłam wściekła widząc, jak wszyscy powoli ją opuszczają, ale chyba coś bardzo musi się im nie podobać w tej całej współpracy, skoro tak się dzieje. Z drugiej strony chłopaki nie mieli wyjścia, bo doszli jumz do takiego pułapu, że przejęcie wydawało się być lepszym rozwiązaniem. Teraz krok należy do ludzi Pana C., którzy albo pozwolą, aby było tak jak jest i tak będziemy sobie tkwić w rejonie 11-14 i z biegiem czasu spadniemy, czy coś z tym zrobią. Ja liczę na to drugie, bo Czarnecki wykorzystuje wszystkie okazje, żeby zarobić i mam nadzieję, że i dla MWT znajdzie jakąś działke w rynku do zarobku. Pozdrawiam.
Kreciu wiem że to oni dyktują warunki, my to tylko małe płotki które czasami coś skubną (zarobią).
Też mam nadal (niestety coraz mniejszą) nadzieję że wrócimy w wyższe rejony.
Ale pewnie będzie ciężko, tym bardziej że trochę "nowych" podłapało spółkę i wywalają akcje po kilkunastu groszach zarobku... masakra!!!
Jako jedyny dzisiaj sprzedałem po 12.14
dzisiaj kupowałem po 11,51
========================
pozdrawiam POSIADACZY
-------------------------
WYSTARCZY MI 10 GROSZY ,ŻEBY ZROBIĆ RUCH
obecnie ukryte kupno po 11 55
zamknięcie moim zdaniem wysoko !!!
========