Niestety sytuacja techniczna wygląda fatalnie. Ewidentna zmiana trendu, w zasięgu przełamanie wsparcia na 11,50. Wydaje się, że jeszcze może być krótkie odbicie, lub przynajmniej wyhamowanie spadków przy 11 zł, ale później to już kompletna pustka - poza granicą psychologiczną 10 zł to dopiero 8 zł może służyć jako pierwszy punkt obrony.
Współczuję akcjonariatowi.
Wydaje się, że MWT jest postrzegana jako spółka z branży "finansowej", zwłaszcza z uwagi na powiązanie z getinem, a banki o ogólnie cała branża ostatnio trzeszczą, więc wszystki idzie na dno - oczywiście małe spółki najbardziej.
nie kłam jezdziec bo nigdy nie miałes akcji MwTrade. Na forum jestem od dłuższego czasu, i zawsze byłes nasza makotka, kiedy sie pojawiłes zaczynały sie wzrosty. Czy zacząc kupować? 11,50 odbiło
znam się na gieldzie czuje że będzie mozna kupić po 2 zł albo i 3 zł tak jak kiedyś bank millenium od 1 zł do 20 potem znów na 2 zł a potem na 14 , za droga ta spółka mw trade .A nie kłamie po tyle miałem i po tyle sprzedawałem
uzbrojony w wiedze niczym przyczajony tygrys-ukryty smok będe okradał rekinów.Rekiny mogą mi skoczyć.Chcą niby potrząsać rynkiem a zostali rozpracowani przeze mnie w 100 %-to nie jest żadna układanka.Można zarabiać -a rekiny hehehe-można się z nich tylko śmiać
zobacz sobie poprzednie wpisy rekinie? Pare razy dałes zarobic, jak straszyłes to wiadomo było ze beda wzrosty, Jestem twoim cieniem......................
tak to ta sama osoba.Ale prawda jest taka- zarządzający funduszami, analitycy z tv za pensje i inni tego typu doradcy to zwykli nieudacznicy życiowi pracujący za wysokie pensje a zielonego pojęcia o giełdzie nie mają, nigdy nie powierzyłbym im swoich pieniędzy, nakupili akcji które tanieją heheheheh.Na szubienice z nimi- za co im płacą?.JEBAĆ FUNDUSZEEEEEEEEEE NA ZAWSZEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!
Akcje rosły w zeszłym roku, bo fundusze kupowały.
Obecnie fundusze sprzedają (również te co były pod progiem), a w najlepszym razie nie kupują więc kurs spada. Drobnica sama kursu nie utrzyma, zostawiona sama sobie po prostu się tratuje co udowodniła na wielu innych spółkach.
Dopóki rynki zewnętrzne nie pozwolą to nie ma mowy o powstrzymaniu spadków. Do września/października kierunek jest więc ustalony, pytanie tylko o jego zasięg, ale o tym już pisałem w pierwszym poście.
Dnia 2011-07-19 o godz. 22:40 ~do technika napisał(a):
> mw trade zamkniecie jutro 14 zł :_
Że niby ja jestem naciągaczem?
Ok, więc ty twierdzisz, że jutro 14 zł, a ja twierdzę, że jutro obrona 11 zł i zamknięcie nie więcej niż 12 zł. Zobaczymy kto tu naciąga.
Dnia 2011-07-19 o godz. 23:03 ~technik napisał(a):
> Dnia 2011-07-19 o godz. 22:40 ~do technika napisał(a):
> > mw trade zamkniecie jutro 14 zł :_
Że niby ja
> jestem naciągaczem?
Ok, więc ty twierdzisz, że jutro 14 zł,
> a ja twierdzę, że jutro obrona 11 zł i zamknięcie nie
> więcej niż 12 zł. Zobaczymy kto tu naciąga.
NO I KTO JEST NACIĄGACZEM PRZYGŁUPIE?
ODPOWIEDZ JAK MĘŻCZYZNA!
Ja przewidziałem że będzie bronione 11 zł i było (min. 11,13) oraz że zamknięcie poniżej 12. Wszystko się sprawdziło! A ty jesteś głupim naganiaczem prognozującym na dzisiaj 14 zł, idiota kompletny!
Jutro zejście poniżej 11 zł i w przeciągu 2 miesięcy przewiduję spadek na 8 zł!
I nie ma że boli!
Wszystko tak jak przewidziałem. Za chwilę padnie ostatnie wsparcie na 11 zł, może już dziś, może 'dopiero' jutro.
A ten debil co się pode mnie podszywa tam wyżej kupował zapewn ode mnie po 16 zł i teraz sra w gacie wyzłośliwiając się na forum.
Inteligentni się ewakuują, przygłupy zostaną do 6-7 zł i dopiero tam oddadzą takim rozsądnym jak ja.
Wszystko przebiega tak jak przewidziałem 3 tygodnie temu.
Przypominam, że pierwsze wsparcie techniczne to okolice 8 złotych, lepiej nie próbować łapać spadającego noża wcześniej, zwłaszcza że przy obecnym sentymencie zapewne zostanie przebite i polecimy w okolice 6,20 gdzie powinno być silniejsze wsparcie i potencjalnie dłuższa konsolidacja.
wiesz do czego sluzy sytuacja techniczna ktora wyglada tak anie inaczej.?Taka sytuacja techniczna sluzy do tego zeby ja wsadzic sobie w d........e zapiać i zygnąc swiecamy japonskymy