Dnia 2011-07-19 o godz. 16:10 ~olin napisał(a):
> ja czekam na złotówkę
trzeba być kompletnym zerem żeby takie głupoty pisać, przy 1zł kapitalizacja JWC będzie 54mln niejedna firma by chciała kupić wtedy taką "firemkę" bo przy takiej cenie wskaźnik c/wk byłby 0,1 zastanówcie się może i ten co pisze 4zł też niech pomyśli
Ostatnio też brałem po 13,30-50 SPORO !!! wywaliłem po 15,xx jak zwykle zarobiłem na Badziewiaku nr:3.Te wasze pisanie-BZDUROpisanie o 1-4.pln. świadczy o całkowitym braku rozeznania w segmencie i analizie technicznej- itd. Zanim coś napiszecie-przemyślcie najpierw-zastan.się -Sz.Panowie.Pozdrawiam wszystkich-tych "Przegranych" też.
nie to ty zanim cos napiszesz dobrze sie zastanow i przeczytaj posty z 2008,mnie twoje zlotowe zarobki a ni super rady nie interesują.To ze budowlanka spadla tak nisko bylo i jestz askoczeniem dla wszytskich ale to z enie może sie zkolan podniesc jest chyba jeszcze wiekszym i niewielu fundamentalnie wie dlaczego tak sie dzieje.
co robić tylko czytać posty z 2008 roku ????? w moim portfelu JWC jest naprawdę jedną sp. z wielu a że nic się na niej nie dzieje to mało tutaj zaglądam.Jak zanurkuje to dobieram dla zasady i ZYSKU ! pozdrawiam i życzę sukcesów w inwestowaniu.