tak - masz rację
pod warunkiem że się na to zdecydujesz
tzn ze będzie to nadal opłacalne
a czy może nie być?
tak - jezeli cena akcji będzie w sierpniu niższa niz 32 grosze
Ludzie w ciula was / nas robią bo chcą abyśmy oddali dla mnie niech nawet spuszczą do 80 groszy i tak się nie dam wyleszczyć. Jak akcje były w przedziale 0.3-0,4 bardzo dużo akcji skupiła pewna grupa z Krakowa i okolic i teraz robi jaja ale tylko po to aby w pewnym momencie wyciągnąć do góry. Przecież drobni akcjonariusze mają mało co akcji. Acha PBS czyli główny akcjonariusz posiada powyżej 50% akcji i dwa miesiące temu było wezwanie po cenie 1.5 z groszami - to gdzie tu sens ? Po prostu narazie mafiści muszą zrobić co muszą a potem będzie dobrze.
Acha i nie piszcie mi o jakiś zgłoszeniach sprawy do jakiś organów ścigania bo to bez sensu - Ci ludzie robią to z głową. Choć tak naprawdę nie byłoby to trudne wystarczy sprawdzić kto oddawał w wezwaniu, kto oddawał Bankowi w Brodnicy i jeszcze w paru pakietówkach wcześniej. Podsumowując ja też chciałbym 2-3 zł jutro ale potrzeba nam cirpliwości - w spółce nic złego się nie dzieje a wprost przeciwnie !
Widac że niektórzy nie mają równo pod sufitem.Tekst prawie jak z filmu Wall Street,ale to jest Polska a PBS finanse to tylko taka mała spółka.Gdyby tu miała byc jakas mafia to by trzymała razem z PBS i nie pozwoliła by kurs tak spadł,bo to nikomu nie jest na ręke.Tak że mój ty sprawiedliwy nie pij już dziś wiecej bo upał duży a jutro bedzie kac i nie będziesz mógł byc taki czujny.
a Ty haro pewnie jestes z pierwszej reki informowany i wiesz wszystko co sie dzieje wokol spolki czy spolek, kto kupuje i sprzedaje... tylko pogratulowac... idz sie napij to moze bedziesz lepiej myslal a niejednemu wielkiemu to pomoglo
Wszedłem na forum po kilku dniach ... i co widzę . Sprawiedliwy skąd ty masz takie wieści, skąd piszesz ? czy u was takie upały? może trochę jaśniej napiszesz o co chodzi ? "W spółce nic złego się nie dzieje a wprost przeciwnie !" To słuchamy z zainteresowaniem co znaczy wprost przeciwnie, czyli dobrze się dzieje, to napisz co !!
już kiedyś kolego sprawiedliwy opowiadałeś te głupoty , tylko , że nazywałeś się uprzejmy ,
twoje IP , pokazuje , że jesteś z Dębicy , a tam chyba mieszka zarząd spółki więc może wiesz co mówisz , ale ja mam wrażenie że jesteś jakimś zwykłym zadymiarzem lub masz jakieś swoje cele które nie są takie jak nasze czyli akcjonariuszy,
więc proponuje nie szum tu
marre , kolego od lat prawie
z kąd u ciebie tyle jadu ?
skupmy się lepiej na spółce a nie na wzajemnym dogryzaniu sobie ,
prosze
ja dziś kupiłem troche ale mało
u mnie jad?!?! :D skad taki wniosek?.... ze odpisalem komus kto naskakuje na innych? niektorzy to mysla ze cos wiedza ale nie do konca ;) i nie twierdze ze ten pierwszy tez pisze prawde... ale faktem jest ze jak sie patrzy na kursowe wyskoki to te sterowanie sie jakos narzuca... ktoz to wie? :)
ja nie dobralem bo czekam na wplyw... zreszta nie ma to znaczenia bo kursem nie zatrzase :D
Dawno nie pisałem tu ale muszę zabrać głos bo na forum pojawili się schizofrenicy. Jeden pisze o mafii z Krakowa drugi u bandzie grubego z Sanoka a tutaj mamy spółkę z perspektywami, prezes jeździ od oddziału do oddziału, otwiera, pozyskuje kontrakty, zdobywa internet, poprawia strategię, z bankiem się dogadał, wołowiny nie odpuszcza. Ludzie tu naprawdę budowane są stabilne fundamenty spółki mięsno - bankowej.