W dniu 2 lipca 2011 w Multikinie w Zabrzu, odbyły się finały ligi ESL PRO SERIES oraz ESL Amateur Series. Rywalizacja o tytuły mistrzowskie drugiego sezonu Ekstraklasy Gier Komputerowych rozgrywana była na platformach Counter Strike 1.6, Starcraft II oraz FIFA 11.
NTT System objął patronat technologiczny nad tym wydarzeniem dostarczając 30 komputerów serii NTT Game dla potrzeb organizacji rozgrywek.
Konfiguracja komputera turniejowego finałów ligi ESL:
NTT Game W 930F-H01
•Procesor: Intel® Core™ i5-2300, 3.10GHz, 3MB, LGA1155
•Oryginalny system Microsoft Windows® 7 Home Premium
•Płyta główna: z chipsetem H61
•Pamięć operacyjna:4 GB DDR3 1333 MHZ
•Dysk twardy: 1 TB SATA
•Napęd optyczny: DVD-RW
•Karta graficzna: Nvidia GTX550Ti 1024MB GDDR5 192bit
•Karta dźwiękowa zintegrowana na płycie głównej
•Zasilacz: 500W / 80+
•Klawiatura + mysz
Jest to kolejna, licząca się na polskiej scenie rozgrywek elektronicznych impreza w której uczestniczy NTT System.
Finały ESL Pro Series Polska są imprezą o charakterze gali, gdzie rozgrywane są tylko mecze finałowe poszczególnych turniejów. Wszystkie spotkania pokazane zostały na wielkich ekranach kinowych, na jednej z dwóch scen. Na widzów i uczestników czekało mnóstwo atrakcji - turnieje funzone, konkursy, wywiady, ale przede wszystkim emocjonujące mecze na najwyższym poziomie.
Niektórzy mówią, że NTTSystem może zbankrutować ... i spółka jest be
Tylko czemu ...
SPółka z 13,55 mln gotówki w kasie (25 groszy na akcję)
i z małym zadłużeniem Zaciągnięte kredyty 18,82 mln zł, spadek o 19,5% r/r
Spółka jest wyceniana na 0,42 CWK, nie jest zadłużona, dużo gotówki w kasie, za ostanie 3 kwartały są zyski (zobaczymy jak będzie II kwartale 2011 ... (jestem tutaj optymistą)
Ruszyła inwestycja na OSSOWSKIEJ,
Spółka sponsoruje Turnieje gier komputerowych a reklamy NTT widziałem w kilku gazetach ...
Czy tak się zachowuje bankrut?
Wiem jak patrze na kurs NTT to nie jestem zachwycony, z drugiej strony uważam, że przy obecnych cenach nie widzę powodów do sprzedaży akcji NTT . Czekam na 2-3 zeta.
W poniedziałek wyjeżdzam na dłuższe wakacje ... i wreszcie sobie odpocznę od giełdy.
Pozdrawiam Serdecznie
NTTFun
Ps. Kumpel kupił 1000 akcji KGHM po 40 zeta ... wypasiona cena ... i co ... kurs spadł na 22 zeta ... załamka totalna, ...wytrzymał i trzyma akcje do dziś ... a teraz po dwóch latach 180 zeta ... a o dywidendzie nie wspomnę.
Promocja: Płyta Gigabyte + moduł Bluetooth
Promocja: GIGABYTE rozdaje bony paliwowe!
Promocja: Myszka ROG od ASUSa!
Nowość: Nettop NTT 770P - Duży potencjał w małym rozmiarze
Nowość: Kamerka Microsoft LifeCam HD-3000
Nowość: Płyta główna Gigabyte GA-790XT-USB3
Nowości: Płyty główne nowej generacji: M4A89 Xtreme Design firmy Asus
Wiosenna promocja w NTT SYSTEM S.A. - Komputer NTT GAME W912I plus gra Assassin’s Creed II GRATIS
Program gwarancji Technologii MicrosoftR Office 2010
Nowość: Nowa płyta główna Gigabyte GA-P43T-ES3G w ofercie NTT System S.A.
Nowości: Najnowsze rozwiązania na płytach głównych Gigabyte
Nowość: Wentylatory COOLER MASTER z serii MEGA FLOW w ofercie NTT System S.A.
Nowość: Nowa klawiatura – Emprex 6310U
Nowość: Internet z gniazdka z Devolo w NTT SYSTEM S.A.
Promocja: Konkurs „Gran Canaria” Jedź z NTT System na wyspę szczęścia
Nowość: Listwa Conserve Surge Protector marki BELKIN
i co dalej uważacie że NTT to bankrut? ... Jak chcecie tanio kupić zmieńcie taktykę.
w dziale kariera to przez caly czas rekrutuja ... dopoki ktos nie wskaze drogi to "inwestorow " to nie interesuje oni przychodza na gotowe zeby sie zalapac na wzrost a nie czekac... tak to jest
wyniki polroczne skonsolidowane bede pod koniec sierpnia chyba 31 08 2011
ciekawe co bedzie...
na mikro skali jak obserwowac sprzedaz na allegro t w sumie jest ok ale to moja mikro obserwacja tylko
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=19751908&order=bd&change_view=1
lada chwilka spadniemy na 70 gr. tej firmy nikt nie lubi i kazdy unika. mysle ze jak wyniki beda na minusia a beda bo tak czuje to nawet 50 gr mamy .Na tej firmie niedorobicie sie niczego dobrego ,tylko kataru.
szkdoaz enia mam wiecej kasy to bym nabral tego w cholere i pier... kiedys to strzeli na razie do 3 zl fundamentalnie a potem spekulacyjnie . Jesli ktos duzy pozbieralby do 2 zl to wtedy nawet 7 zl jak nic... wszyscy to wiemy a ten co zbiera tez dlatego jemy u na reke ze nie rosnie ...