• Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Ciekawa lektura:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_po-co-oddajecie,8596496.html

Na walne, na tajemniczych inwestorów, na mityczne kontrakty. Te same teksty. "Po walnym śpię spokojnie", itd. Czy ty nie masz wstydu koleżko? Jaką trzeba być mendą by zarabiać na nieszczęściu drobnych. 1.5 w drodze.
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~Gerg [77.115.66.*]
    Zadaj to pytanie Zarządowi kolego. Wielu z nas cytuje tu zdania z Walnego i obietnice sprzed Walnego.
    Dla mnie albo to wielka ściema albo próba wyprowadzeni aspółki z giełdy, więc trzeba wytrzepać spółke zostatnich akcjonaroiuszy, aby sprzedać ja w całości.
    A Ty w ogóle kiedyś rozmawiałeś z firmą czy jesteś wynajęty przez przyszłego właściciela, kóry chce teraz kupić tanio?
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~pawedo [82.160.111.*]
    Gerg skończ waśc wstydu oszczędź, trzeba wiedzieć kiedy przestać. Mylisz sie w calej rozciagłości, skoro przewidujesz wzrost, a jest spadek.
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Ty chyba żyjesz w Matrixie. Jaki przyszły właściciel? Jakby ktoś chciał zwalić kurs tego śmiecia to już dawno byłoby 1.5. Pusty arkusz na K, zerowe zainteresowanie spółką, ze 100k akcji i mamy 2 zł. Jak nie 100k to 200k, co za różnica. Dlaczego 3 zł trzyma się tak długo? Bo tu zostały jeno leszcze handlujące ze sobą, a leszczowi trudno sprzedać ze stratą. Ale grawitacji nie da się oszukać, a panika będzie straszna. Myśl, że ktoś mi płaci bo chce przejąć firmę jest na poziomie przedszkolaka. Nawet mi takie podejrzenie pochlebia, ale z pewnością można by zatrudnić kogoś bardziej obeznanego w prawie, technologii i wewnętrznym życiu Atona, szczegółach wszystkich jego porażek. Wtedy dopiero można by wgnieść spółeczkę w glebę.
    Sto razy pisałem, że nie rozmawiałem z nikim z firmy. Tobie natomiast inżynierowie radzą brać za wszystko po 4 zł, sprzątaczka ręczyła cnotą że poniżej 5 zł nie spadnie a prezes przedstawił wizję pełną chwały i glorii.

PS. Pisałem, żeby zapiąć pasy, bo może zabić. Coś mi bodajże o chamstwie odburknąłeś :))).

PSS. 5656 podwinął ogon i zniknął. Kiedy zrobi to poczciwy Gerg? Obstawiam 2 zł.
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~Slawek [93.94.186.*]
    Dwójkę z przodu to chyba xawery jutro zobaczysz. To nie żaden wyczyn. Pytanie tylko jak długo dwójka z przodu się utrzyma.

P.S.

Leszczyna obietnicami może żyć rok góra dwa lata. Potem nawet najbardziej twardojajeczni miękną i mamy taki efekt, jaki widać.
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    Oooooooo, sępy się zleciały, może być ciekawie :)
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~Grand [93.94.186.*]
    Dnia 2011-07-11 o godz. 18:59 ~krvlik napisał(a):
    > Oooooooo, sępy się zleciały, może być ciekawie :)

Pisałeś tak przy 4 zł, piszesz przy 3 zł, przy 2 zł też będziesz ?
  • Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~gonzo [83.10.119.*]
    Dajcie spokój Gergowi przeciez nie on sprzedaje maszynki a że powtarzał słowa Zarządu to nie jego wina zresztą forum jest do ogólnej dyskusji.

Obroty marne wyprzedaży nie ma w każdej chwili może sie sytuacjia zmienić wystarczy porządny kontrakt.

Gerg przynajmniej jest na forum a 5656 poprostu schował głowe w piasek.

• Re: Taktyka naganiania Gergusia cały czas ta sama Autor: ~redaktor [83.14.170.*]
    Pozwolę sobie zacytować mój wpis z czerwca, prawdziwy i aktualny w całej rozciągłości:
    "Autor: redaktor [83.14.170.*], 2011-06-26 08:38
    Och, widzę giełdomatołku, że żyć beze mnie nie możesz.
    Nie rozumiem tych pretensji do Gerga - ma swoje zdanie i to się ceni.
    Ale przecież nikt rozsądny nie będzie kupował Atona, płacąc więcej niż 2 złote
    Tyle, że gdy cena spadnie poniżej 2 złoty, to też raczej lepiej go nie posiadać.
    Chyba, że czysto spekulacyjnie - tyle, że rodzi się pytanie - kto miałby zrobić tę spekulacyjną podbitkę."
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.