A mnie papier wkurzył. Trochę na nim straciłem. Dlatego teraz to już się tu bawię nie tracąc a przy tym zbijam kurs. Ciekawe do ilu grubas mnie puści:)
"mi sie wydaje ze nw nowym ttygodni wylamia 1.5 dobrze ze mnie juz tu nie ma"
Jest to typowa reakcja umoczonego leszcza po realizacji straty - próba wytłumaczenia sobie że zrobił dobrze i na wszelki wypadek starać się to urealnić w postaci nagonki na papier gdyż wie że nie wytrzymałby psychicznie widoku odpalającej spółki po jej sprzedaży ze stratą :)
Dziwne że w lokalnym dołku nagle ujeb...nym leszczom zaczyna przeszkadzać C/WK i to tak jakby na NC miałoby to znaczenie...
Jako przykład remedis czyli kolejna spółka WIRRówki urosła dziś do 1,45 czyli o ponad 13% i C/WK wynosi 12.83, a z drugiej strony nie widziałem jeszcze na NC spółek które by odpały z powodu tylko niskiego C/WK więc swoje teorie o wysokim C/WK Teliani (niedużo wyższym od średniej dla NC) i wpływie na to czy spółka urośnie czy nie zostaw dla siebie :)
A ja myślę że od 1,5 odbije tak samo jak poprzednio, obrót jak duży a biorąc poprawkę że to NC i nie-debiutant nawet bardzo duży, a spadki minimalne, do tego papier cieszy się dużym zainteresowaniem wśród graczy-spekulantów i każdy czeka aby się podczepić pod rakietę.