Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Zaraz zaczynamy jazdę na Północ

Wcześniej napisałeś to:

~ja [83.242.81.*] 2011-07-08 17:34

"mi sie wydaje ze nw nowym ttygodni wylamia 1.5 dobrze ze mnie juz tu nie ma"

Jest to typowa reakcja umoczonego leszcza po realizacji straty - próba wytłumaczenia sobie że zrobił dobrze i na wszelki wypadek starać się to urealnić w postaci nagonki na papier gdyż wie że nie wytrzymałby psychicznie widoku odpalającej spółki po jej sprzedaży ze stratą :)

Dziwne że w lokalnym dołku nagle ujeb...nym leszczom zaczyna przeszkadzać C/WK i to tak jakby na NC miałoby to znaczenie...

Jako przykład remedis czyli kolejna spółka WIRRówki urosła dziś do 1,45 czyli o ponad 13% i C/WK wynosi 12.83, a z drugiej strony nie widziałem jeszcze na NC spółek które by odpały z powodu tylko niskiego C/WK więc swoje teorie o wysokim C/WK Teliani (niedużo wyższym od średniej dla NC) i wpływie na to czy spółka urośnie czy nie zostaw dla siebie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GHYDROGEN -4,12% 1,86 2026-05-15 10:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.