• i tak upadłość Autor: ~jan [79.190.182.*]
    ja czekam na rozwój wydarzeń z prokuratury.
  • Re: i tak upadłość Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    ja rowniez
  • Re: i tak upadłość Autor: ~stock [77.254.221.*]
    A o tym się jeszcze przekonamy...
  • Re: i tak upadłość Autor: ~wieś [83.6.105.*]
    jak podadzą coś z prokuratury to już będzie kurs wysoko tak więc jak ktoś chce zarobić lub stracić to musi tu w ciemno kupować
  • Re: i tak upadłość Autor: ~PAJĄK [31.60.45.*]
    JANEK CO TY WIESZ........?
  • Re: i tak upadłość Autor: ~jan [79.190.182.*]
    więcej niz lechu
  • Re: i tak upadłość Autor: ~Miro. [80.53.121.*]
    A co ma wspólnego prokuratura z wnioskiem o upadłość?Oczywiście jeśli taki wniosek został złożony.
  • Re: i tak upadłość Autor: ~xxx_bankier [46.112.234.*]
    to co watpicie we wniosek zlozony o upadlosc ?

no bez przesady moim zdaniem na 100 % zostal zlozony i teraz chyba jest miesiac na jego rozpatrzenie i ciekawe jak sie sad do niego nastawi

przypominam dla prometu ktos ukrald 3,5 mln i ta kasa w przypadku likwidacyjnej bedzie odzyskiwana bo tak stanowi prawo - syndyk bedzie musial sie z tym bawic
    Odpowiedz merytorycznie kolego.Gdzie ?W jakim Sądzie i którym wydziale został złożony wniosek o upadłość firmy?
  • Re: i tak upadłość Autor: ~antypromet [193.25.0.*]
    A tu znawco ynwestorze - ," że w dniu 27 czerwca 2011 r. do Sądu Rejonowego w Elblągu, V Wydział Gospodarczy - Sekcja d/s Upadłościowych i Naprawczych został złożony w godzinach wieczornych wniosek o ogłoszenie upadłości PROMET S.A" . Wystarczy przeczytać komunikat
  • Re: i tak upadłość Autor: ~miro. [80.53.121.*]
    Myślę,że przesadzasz kolego z tym sarkazmem.Wiem z pewnością ,że godzinach wieczornych w sądach nie składa się żadnych wniosków.Inną sprawą jest to ,jak wniosek zostanie rozpatrzony przez sąd .Jeśli chodzi o upadłość likwidacyjną ,to wierzyciele nie dostają z reguły nic,ponieważ syndyk zaspakaja tzw.koszty prowadzenia postępowania ,a one mogą być "dowolne",w zależności od syndyka.Syndyk w polskim prawie ma silną pozycję i z reguły nie można mu nic" zrobić".Odnosząc się do ironii przedmówcy informuję,że
    sprzedałem akcje tej firmy i nie zamierzam kupić.Głos zabrałem tylko dlatego,że śmieszne jest wasze straszenie prokuraturą i upadłością .Krótko mówiąc .Jeśli prokuratura nie stawia zarzutów, a sąd nie ogłosił upadłości możecie sobie tylko gdybać .
  • Re: i tak upadłość Autor: ~kbw [46.204.8.*]
    niestety tam jest bagno, jedno złodziejstwo i tyle.
    Ja nie będę tak skrajny w swoich poglądach.Myślę,że każdy powinien kierować się swoim rozumem.Życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
[x]
PROMET 0,00% 0,18 2011-09-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.