kupią jak bedzie 1 zł a przeciez tyle juz nigdy moze nie być wiec co to za ratowanie kursu . Dziwna ta spółka była emisja 6,25mln akcji po 1,6 wcześniej 1,55 mln po 1,25zł i 0,7 mln po 2,5zł wychodzi około 14 mln gotówki a obecna kapitalizacja nie całe 10 mln . Kupiłem 22 tys akcji jakiś czas temu i jest spora strata czekam na debiut open net i raport za 2 kwartał wtedy sprzedam te akcje ciekawe tylko za ile
piotreksep13 to ja muuszyna (juz jakis czas uzywam tego nicku )
Na walnym bylem lecz jezeli chodzi o jakis przelom to nic nie bylo bo uchwaly byly takie standardowe a mnie najbardziej interesuje wartosc spolek zaleznych novainvest
Tak naprawde to jeszcze nie wiemy jakie aktywa niepubliczne ma nova capital (o wartosci 1,6mln zl) i global vc ale mysle , ze juz w raporcie za 2 kwartal juz beda mogli pokazac i wtedy sie oceni
Jak uchwala o skupie bedzie przeglosowana to wtedy bedzie mozna ocenic jej zasadnosc w stosunku do kursu na new connect wiec do momentu nie przeglosowania uchwaly na nastepnym walnym wole jej nie komentowac
Open net wedlug zapowiedzi powinien zadebiutowac gdzies tak w lipcu lecz nie wiadomo ile ten proces bedzie administracyjnie trwal a to juz jest w rekach kdpw i gpw a nie novainvest
Kwestia kursu to jest zawsze troche loteria i zalezy czy ktos wierzy w rozwoj spolek zaleznych novainvest i chce troche dluzej potrzymac akcje novainvest czy tez liczy na szybki spekulacyjny wzrost kursu a na new connect wartosc kursu moze tak szybko zaczac rosnac , ze odrobienie strat od debiutu przy odpowiedniej polityce informacyjnej rynku (jest to bardzo wazne) moze nastapic bardzo szybko
Osobiscie mysle ,ze w przypadku tak relatywnie malej grupy kapitalowej jaka jest novainvest wzrost wartosci spolek zaleznych takich jak opennet , optonet i digate odbije sie w krotkim czasie na wycenie wartosci calej grupy novainvest i przelozy sie to na wycene gieldowa
Male firmy potrafia w krotkim okresie czasu zwiekszyc swoja wartosc kilkukrotnie w przeciwienstwie do molochow , ktore posiadaja kapitalizacje kilkudziesieciu mln zl wiec jezeli dobrze ocenilem potencjal spolek zaleznych novainvest to w niedlugim czasie owy wzrost spolek zaleznych powinien byc juz widoczny( wiekszosc z nich zostanie upubliczniona wiec bedzie to widoczne dla kazdego) co przelozy sie na wartosc kursu novainvest i jego duzym wzroscie pozdrawiam
Jestem jak zawsze optymista ale rozumiem ludzi , ktorzy teraz sprzedaja bo jednak strata boli ale ja sie nie poddaje bo wierze w fundamenty novainvest :)
Kurs akcji na gieldzie nie ma nic wspolnego z realna wartoscia grupy kapitalowej novainvest a ja widze wzrost spolek zaleznych novainvest wiec sie nie poddaje tlumowi , ktory sprzedaje akcje pozdrawiam
Dnia 2011-07-04 o godz. 21:36 muuszyna napisał(a):
> Jestem jak zawsze optymista ale rozumiem ludzi , ktorzy
> teraz sprzedaja bo jednak strata boli ale ja sie nie
> poddaje bo wierze w fundamenty novainvest :)
Kurs akcji
> na gieldzie nie ma nic wspolnego z realna wartoscia grupy
> kapitalowej novainvest a ja widze wzrost spolek zaleznych
> novainvest wiec sie nie poddaje tlumowi , ktory sprzedaje
> akcje pozdrawiam
muszyna
Widzę ,że argumenty merytoryczne ciężko wchodzą Ci do głowy.........piszesz to samo w kółko od ponad 1,2zł,na forum podłogi zainteresowany pięknie Ci wyłożył profil działalności szulerni ,a TY dalej próbujesz manipulować ludżmi.Bardzo nie ładnie z Twojej strony,zmieniłeś forum wobec braku argumentów..........Jak masz akcje,to się zajebiście cieszę,bo za GŁUPOTĘ trzeba płacić.............
Po pierwsze zainwestowany jak na razie udowodnil , ze jest powiazany z tele b (roszczenia tele b byly w tym samym momencie co post zaiwnestowanego o roszczenia do novainvest i ukrywane zobowiazania) wiec wiemy kto to jest
Po drugie merytorycznie pisalem o spolkach zaleznych novainvest lecz jezeli zainwestowany nie odnosi sie do tego co ja pisalem lub argumentowalem na parkiecie i jedyne co robi to kwestionuje sytuacje spolek zaleznych jaka mamy dostepna w raportach to jak ja mam z kims takim dyskutowac?? (chyba sie nie da)
Po trzecie wsparcie padlo na 1,25zl i kurs polecial na morde co widac lecz aktualna sytuacja kursowa nie ma wplywu na bierzaca dzialalnosc spolki bo novainvest jak na razie nie posiada zadnych akcji novinvest wiec jedynie aktualnie niski kurs ma wydzwiek psychologiczny
Zainwestowany pisal na parkiecie "czy jak kurs spadnie ponizej 0,5zl to czy juz beda ujemne kapitaly" wiec jak ja mam z kims takim dyskutowac jak on nawet nie wie o czym pisze i utozsamia sytuacje fundamentalna novainvest z kursem akcji (zadnego zwiazku nie ma bo novainvest nie posiada zadnych akcji novainvest a kapitaly wlasne to aktywa - zobowiazania dlugo i krotkoterminowe wiec ktos tutaj ostro manipuluje jak juz )
Sorry ale jezeli zarzucasz mi niemerytorycznosc to ja sie pytam w takim razie co Ty tu robisz??
Oczywiscie twoje posty to nie jest naganianie(jak na razie to atakujesz osobowo a o samej dzialalnosci novainvest jeszce nic nie napisales) a do tego przypisujesz mi swoje wlasne cechy piszac , ze to ja manipuluje ludzmi w sytuacji , gdzie to wlasnie Ty nie argumentujesz tych oskarzen w kierunku novainvest wiec kto kim manipuluje :) pozdrawiam
Dnia 2011-07-05 o godz. 16:27 ~zyga napisał(a):
> a dlaczego kurs wyglada jak u bankruta?była uchwała ze
> upadek firmy?hłe hłe
prorok jaki czy co???
kolego konio, dzieki ale sam potrafie sie obronic;-)
muszyna biedny ma problem zostal sam jako naganiacz, groceries, inwestor_nc i teleb na tym forum podszywaja sie pod min.. moj nick ale to wszystko widac.
kolego skad ja jestem???... z polski.
a ty nie pisz o tych ludziach z tej smiesznej firemki nic pozytywnego bo sie okaze ze niedlugo bedziesz musial zmienic nick....
przeciez dobrze wiesz co sie dzieje w novej i przestan w koncu bronic panow ktorzy cie kiedys wyrzucili z innej spolki z tz. grupy.
Muszyna, wycierasz sobie mordę Tele B i zainwestowanym. Nie umiesz poprostu wyczytać w tresci postów zainwestowanego sarkazmu i ironii. Piszesz jak koń z klapkami w kółko to samo, a rynek wie swoje. Jesteś baran i tyle. Co kogo obchodzi co się dzieje w spółkach zaleznych. Zostały bezpośrednio pod Novainvest trzy a zaraz będą dwie. Dosypali akcji nie zwiększając majatku, novainvest czym się teraz pochwali, na czym zarobi kolejny milion, z czego będą przychody, który z tych projektów ma realne szanse. Piszesz tylko że Optonet się rozwija. Jakby się rozwijał to by Novainvest komunikowała o nowych kontraktach, jakby rozwijała się Interlandia to by Novainvest komunikowała o nowych klientach. Tu są tylko komunikaty, że jest nowa emisja, a potem się okazuje, że objeli ją Ci sami są już mieli, to o co tu chodzi. Ta spółka to pustak i wydmucha. A Ty i naganiacze piszecie, że zainwestowany nie ma racji. Jak na razie to wychodzi na jego. Napisz Muszyno konkrety, która ze spółek zależnych zarabia i na czym. Czekamy na Twoje rewelacje. Ja straciłem na Novej już zbyt wiele pieniędzy i cierpliwości. Mija niedługo rok od debiutu. Akcje spadły na dno, do nominału, a zwiększyła się ich ilość dwukrotnie poprzez dwie kolejne emisje. Tu nie ma pomysłu na tą spółkę. Tu się odbywa kiwanie drobnych inwestorów. Napisz Muszyna na czym tu mozna budować przyszłość. Konkrety proszę, czym mozna podeprzeć ten Twój optymizm.
Dnia 2011-07-05 o godz. 20:01 ~ojciec mateusz napisał(a):
> ooooo klasyczne zaburzenie dysocjacyjne tożsamości :)
pisze
> sam do siebie
~konio [89.228.3.*]
~zainwestowany
> [89.228.3.*]
no widzisz kolego dlaczego novainvest jest takim smieciem. piszecie ze inwestujecie w spolki telekomunikacyjne a nie wiesz cieniasie ze w ip brakuje jeszcze 3 literek. a to co pokazujesz to jest kod operatora.
dlatego zajmijcie sie kioskami ruchu tak jak wam radzilem:)
lektura dla tych co nie wiedzą dlaczego zainwestowany reaguje tak a nie inaczej
"Według „Słownika wyrazów obcych”, agresja ma dwa znaczenia;
1. Zachowanie się zmierzające do wyładowania niezadowolenia lub gniewu na osobach lub rzeczach.
2. Zbrojna napaść jednego państwa na drugie.
Zastanówmy się zatem nad punktem pierwszym. Czy gniew lub niezadowolenie to przejaw siły? Raczej nie. Wręcz przeciwnie. Te negatywne reakcje wyzwalają się w skutek bezsilności. Ta sytuacja, w której się znalazł, przerasta go. Powoduje narastające uczucie niepewności czy strachu. Osoba e ten sposób szuka ucieczki. Wyładowuje swoją agresję na słabszych, albo demoluje co ma pod ręką.
Należy jednak zwrócić uwagę na istotny problem. Agresor nie przyzna się do swojej słabości. Jest przekonany, że to on jest bohaterem i ma przewagę nad innymi. Często działa w grupie, dopingowany przez kolegów. To daje mu poczucie siły i bezkarności.
Dnia 2011-07-05 o godz. 21:37 ~ojciec mateusz napisał(a):
> lektura dla tych co nie wiedzą dlaczego zainwestowany
> reaguje tak a nie inaczej
"Według
> „Słownika wyrazów obcych”,
> agresja ma dwa znaczenia;
1. Zachowanie się zmierzające
> do wyładowania niezadowolenia lub gniewu na osobach lub
> rzeczach.
2. Zbrojna napaść jednego państwa na
> drugie.
Zastanówmy się zatem nad punktem pierwszym. Czy
> gniew lub niezadowolenie to przejaw siły? Raczej nie. Wręcz
> przeciwnie. Te negatywne reakcje wyzwalają się w skutek
> bezsilności. Ta sytuacja, w której się znalazł, przerasta
> go. Powoduje narastające uczucie niepewności czy strachu.
> Osoba e ten sposób szuka ucieczki. Wyładowuje swoją agresję
> na słabszych, albo demoluje co ma pod ręką.
Należy jednak
> zwrócić uwagę na istotny problem. Agresor nie przyzna się
> do swojej słabości. Jest przekonany, że to on jest
> bohaterem i ma przewagę nad innymi. Często działa w grupie,
> dopingowany przez kolegów. To daje mu poczucie siły i
> bezkarności.
maly, smieszny czlowieku....... zal mi ciebie:(
pisz co chcesz, byla taka piosenka.. "im wiecej ciebie tym mniej..."
MOJE POSTY KTÓRE OD 1,2ZŁ SĄ PRZESTROGA PRZED TAKIMI JAK TY........................
PONAD 50% W PLECY W JAKIM CZASIE............????
POWINIENEŚ ZAMILKNĄĆ JAK KUBUŚ(GROCERIES) I PRZYNAJMNIEJ SOBIE WSTYDU NIE ROBIĆ.............Osobiście mam gdzieś skąd i co robi ZAINWESTOWANY,a wiesz dlaczego..............????
Bo w przeciwieństwie do Twoich pięknych rozprawek,pisze do rzeczy i co najważniejsze,wszystko się sprawdza..........
Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem dla mnie to jest ,że piszesz na etacie gołodupców i wiem gdzie nie pojawi się Twój nick trzeba być bardzo ostrożnym...........
Dnia 2011-07-05 o godz. 20:48 robert31 napisał(a):
> MOJE POSTY KTÓRE OD 1,2ZŁ SĄ PRZESTROGA PRZED TAKIMI JAK
> TY........................
PONAD 50% W PLECY W JAKIM
> CZASIE............????
POWINIENEŚ ZAMILKNĄĆ JAK
> KUBUŚ(GROCERIES) I PRZYNAJMNIEJ SOBIE WSTYDU NIE
> ROBIĆ.............Osobiście mam gdzieś skąd i co robi
> ZAINWESTOWANY,a wiesz dlaczego..............????
Bo w
> przeciwieństwie do Twoich pięknych rozprawek,pisze do
> rzeczy i co najważniejsze,wszystko się sprawdza..........
> Jedynym rozsądnym wytłumaczeniem dla mnie to jest ,że
> piszesz na etacie gołodupców i wiem gdzie nie pojawi się
> Twój nick trzeba być bardzo ostrożnym...........
kolego robert31, juz spiesze ci odpowiedziec:)
kurs o 50% spadl od 21.03.2011 kiedy to "szybowal" w granicach 1,14 pln:)))))
od 07.02.2011 kiedy to koledzy groceries, muszyna, teleb i inwestor_nc swoimi postami o "mega" zysku i krolu midasie podgonili do 1,60 pln:))) to juz tylko w jedna strone - na poludnie - i zapewniam was tu bedzie tylko GORZEJ!!! i choc sie nie znam to wiem:) - a mowili ze trzeba isc na wschod bo tam musi byc cywilizacja:::)))
widzisz kolego jak nie "trzymaja cisnienia":), na zlodzieju czapka gore, a polska - przepraszam prawda:) jest najwazniejsza i ona w koncu tez ujrzy swiatlo dzienne, a wtedy.......ZLOOOOOOO......
Dnia 2011-07-05 o godz. 20:48 robert31 napisał(a):
PONAD 50% W PLECY W JAKIM
> CZASIE............????
POWINIENEŚ ZAMILKNĄĆ JAK
> KUBUŚ(GROCERIES) I PRZYNAJMNIEJ SOBIE WSTYDU NIE
> ROBIĆ.............Osobiście mam gdzieś skąd i co robi
> ZAINWESTOWANY,a wiesz dlaczego..............????
Bo w
> przeciwieństwie do Twoich pięknych rozprawek,pisze do
> rzeczy i co najważniejsze,wszystko się sprawdza..........
> piszesz na etacie gołodupców i wiem gdzie nie pojawi się
> Twój nick trzeba być bardzo ostrożnym...........
kolego na etacie u nich jest niejaki sivion, zobacz najpierw pisal na pia, a teraz wkleja te posty "z dupy" aby przewijac strone:) na parkiecie
to chyba tylko takich fachowcow od pr udalo im sie wyciagnac z pia:::)))
a to spolce nca - bedacej w grupie novainvest;) nie wrozy sukcesow......
masakryczni ludzie, nie wiedza juz co robic, brakuje pomyslow na "dobre komunikaty" kasy na artykuly nie ma - bo przeciez - postepowanie zabezpieczajace;) no i kordel nie przekazal komorki do "platnych naganiaczy" z gazet....
oj bedzie bolalo.......
a jaki to musi byc bol, jeden z tz. akcjonariuszy novainvest budzi sie co rano a tu (po spadku o 0,01 pln) -50K, drugi -33K, trzeci -27K a ten czwarty mowi jaki ja szczesliwy czlowiek jestem wszyscy potracili taka kase a ja tylko 10K:)
Jezeli uwazasz , ze pisanie od tak bez argumentacji , ze cos wzrosnie lub spadnie jest czyms czym powinien sie kierowac inwestor to ja Ci gratuluje
Facet pod budka z piwem tez mi mowil , zebym nie kupowal akcji bo spadna i faktycznie mial racje lecz czy w spekulacji lub inwestycjach chodzi o to , zeby sie kierowac rzutem moneta??
Aktualnie mam duza strate ale wirtualna bo nie sprzedalem akcji lecz czy to zmienia sytuacje fundamentalna novainvest ??( o ktorej ja pisze)
Jak ja mam rozmawiac z kims kto nie wie czym sie zajmuje novainvest nie potrafi wycenic spolek zaleznych novainvest i mi mowi , ze lepiej bym zrobil sluchajac jego monety lub czucia ,ktore mu powiedzialo , ze kurs spadnie no chryste (nawet technikiem nie jest)
Co mnie obchodzi Groceries ja moge odpowiadac tylko za to co ja robie a nie za to co robia inni
Jeden z forumowiczow tzn zainwestowany pisze "co kogo obchodzi wartosc spolek zaleznych" wiec ja sie pytam jak takie osoby inwestuja?? . Juz rozumiem biora metode Roberta i rzucaja moneta lub zdaja sie na "instynkt" a czytanie raportow to dla nich cos zbednego bo wszak lepiej pisac ,ze bedzie tragedia i a nuz im sie uda trafic
Robert pamietaj im wiecej duzych LITER i literek typu buhahahaha tym twoja wypowiedz bedzie bardziej wiarygodna wiec jak na razie idziesz w dobrym kierunku (a jak sie jeszcze pojedzie epitetami to juz wogole super)
Najlepsze jest to ,ze zaiwnestowany klamie piszac , ze akcje zostaly dodrukowane bez zwiekszenia majatku novainvest co jest po prostu wierutnym klamstwem no ale jak ktos juz kwestionuje tak oczywisty fakt to ja juz nie wiem jak mam z takimi ludzmi dyskutowac
Novainvest nie komunikuje zdarzen w spolkach zaleznych ,gdyz one nie przekraczaja 10% kapitalow wlasnych emitenta i jest to chyba logiczne a o spolkach zaleznych pisalem nie jeden raz na parkiecie no chyba , ze mam zaczac wklejac z parkietu moje posty bo od tamtej pory nic sie nie zmienilo w mojej ocenie novainvest
Open net jak i optonet niedlugo zadebiutuja na new connect i wtedy bedzie mozna widziec konkretne umowy bo sie beda odnosily do 10 % kapitalow wlasnych emitenta (osobno do optonetu i opennetu) pozdrawiam
Dnia 2011-07-05 o godz. 22:46 ~zainwestowany napisał(a):
> Dnia 2011-07-05 o godz. 20:48 robert31 napisał(a):
>
> > TY........................
PONAD 50% W PLECY W
> JAKIM
> CZASIE............????
POWINIENEŚ ZAMILKNĄĆ
> JAK
> KUBUŚ(GROCERIES) I PRZYNAJMNIEJ SOBIE WSTYDU
> NIE
> ROBIĆ.............Osobiście mam gdzieś skąd i
> co robi
> ZAINWESTOWANY,a wiesz
> dlaczego..............????
Bo w
> przeciwieństwie do
> Twoich pięknych rozprawek,pisze do
> rzeczy i co
> najważniejsze,wszystko się sprawdza..........
>
> > piszesz na etacie gołodupców i wiem gdzie nie
> pojawi się
> Twój nick trzeba być bardzo
> ostrożnym...........
kolego na etacie u nich jest niejaki
> sivion, zobacz najpierw pisal na pia, a teraz wkleja te
> posty "z dupy" aby przewijac strone:) na
> parkiecie
to chyba tylko takich fachowcow od pr udalo im
> sie wyciagnac z pia:::)))
a to spolce nca - bedacej w
> grupie novainvest;) nie wrozy sukcesow......
masakryczni
> ludzie, nie wiedza juz co robic, brakuje pomyslow na
> "dobre komunikaty" kasy na artykuly nie
> ma - bo przeciez - postepowanie zabezpieczajace;) no i
> kordel nie przekazal komorki do "platnych
> naganiaczy" z gazet....
oj bedzie bolalo.......
a
> jaki to musi byc bol, jeden z tz. akcjonariuszy novainvest
> budzi sie co rano a tu (po spadku o 0,01 pln) -50K, drugi
> -33K, trzeci -27K a ten czwarty mowi jaki ja szczesliwy
> czlowiek jestem wszyscy potracili taka kase a ja tylko
> 10K:)
A mnie to nawet doszły słuchy,że już sama góra napierdziela te banialuki bo ich już nie stać na płacenie za posty..........A mogli żyć w zgodzie to żyli by jak pączki w maśle,a tak im się wojaczka włączyła.........dla mnie ospobiście to super bo kupiłem PIA w zajebistej promocji od gołodupców...........A jak kurs ładnie wygląda,na pia mamy prawie 100% ,a tu ponad 50% od tamtego czasu...............tylko,że pia na plus.......:):):)
Dnia 2011-07-05 o godz. 23:30 robert31 napisał(a):
> Dnia 2011-07-05 o godz. 22:46 ~zainwestowany napisał(a):
> > Dnia 2011-07-05 o godz. 20:48 robert31 napisał(a):
> >
> MOJE POSTY KTÓRE OD 1,2ZŁ SĄ
> PRZESTROGA PRZED TAKIMI JAK
> >
PONAD 50% W PLECY W
>
> JAKIM
> CZASIE............????
POWINIENEŚ
> ZAMILKNĄĆ
> JAK
> KUBUŚ(GROCERIES) I
> PRZYNAJMNIEJ SOBIE WSTYDU
> NIE
>
> ROBIĆ.............Osobiście mam gdzieś skąd i
> co
> robi
> ZAINWESTOWANY,a wiesz
>
> dlaczego..............????
Bo w
>
> przeciwieństwie do
> Twoich pięknych rozprawek,pisze
> do
> rzeczy i co
> najważniejsze,wszystko
> się sprawdza..........
>
> Jedynym
> rozsądnym wytłumaczeniem dla mnie to jest ,że
>
> > piszesz na etacie gołodupców i wiem gdzie nie
> > pojawi się
> Twój nick trzeba być
> bardzo
> ostrożnym...........
kolego na etacie u
> nich jest niejaki
> sivion, zobacz najpierw pisal na
> pia, a teraz wkleja te
> posty "z
> dupy" aby przewijac strone:) na
>
> parkiecie
to chyba tylko takich fachowcow od pr udalo im
> > sie wyciagnac z pia:::)))
a to spolce nca -
> bedacej w
> grupie novainvest;) nie wrozy
> sukcesow......
masakryczni
> ludzie, nie wiedza juz
> co robic, brakuje pomyslow na
> "dobre
> komunikaty" kasy na artykuly nie
> ma -
> bo przeciez - postepowanie zabezpieczajace;) no i
>
> kordel nie przekazal komorki do "platnych
> > naganiaczy" z gazet....
oj bedzie
> bolalo.......
a
> jaki to musi byc bol, jeden z tz.
> akcjonariuszy novainvest
> budzi sie co rano a tu
> (po spadku o 0,01 pln) -50K, drugi
> -33K, trzeci
> -27K a ten czwarty mowi jaki ja szczesliwy
>
> czlowiek jestem wszyscy potracili taka kase a ja tylko
> > 10K:)
A mnie to nawet doszły słuchy,że już sama
> góra napierdziela te banialuki bo ich już nie stać na
> płacenie za posty..........A mogli żyć w zgodzie to żyli by
> jak pączki w maśle,a tak im się wojaczka
> włączyła.........dla mnie ospobiście to super bo kupiłem
> PIA w zajebistej promocji od gołodupców...........A jak
> kurs ładnie wygląda,na pia mamy prawie 100% ,a tu ponad 50%
> od tamtego czasu...............tylko,że pia na
> plus.......:):):)
dokladnie, bo jak sie nie ma miedzi to sie ....... cicho siedzi:)
Dnia 2011-07-06 o godz. 07:21 ~zainwestowany napisał(a):
Jak byś był konsekwentny w swoim toku myślenia to powinieneś tak cicho siedzieć że nawet mysz nie miała by prawa o tobie słyszeć. :)
Do ciebie raczej pasuje powiedzenie "krowa która głośno ryczy mało mleka daje"
>dokladnie, bo jak sie nie ma miedzi to
> sie ....... cicho siedzi:)
Dobra zainwestowany wiedze , ze jestes kozak wiec ok pojaw sie na walnym 25 lipca kup sobie jedna akcje i spotkaj sie ze mna na walnym i ja Ci powiem to co mylse o Tobie w twarz i zobaczymy czy wtedy bedziesz unikaj odpowiedz jestem bardzo ciekawy
muszyna
ps zawsze jest ryzyko , ze w danym momencie bedziesz bardziej elokwentny ale ja z takimi ludzmi jak Ty chce zaryzykowac i z checia powiem dokladnie to co mysle o tobie
Przyjdz osobiscie jezeli masz odwage bo ja pol polski na 25 lipca przejade i nie bede sie juz wiecej bal takich osob ja Ty obiecuje Ci to wiec czekam na walne i przyjdz no chyba , ze jestes taka pierdola internetowa co tylko potrafi krzyczec i nic wiecej
Dnia 2011-07-07 o godz. 01:15 muuszyna napisał(a):
> Dobra zainwestowany wiedze , ze jestes kozak wiec ok pojaw
> sie na walnym 25 lipca kup sobie jedna akcje i spotkaj sie
> ze mna na walnym i ja Ci powiem to co mylse o Tobie w twarz
> i zobaczymy czy wtedy bedziesz unikaj odpowiedz jestem
> bardzo ciekawy
muszyna
ps zawsze jest ryzyko , ze w
> danym momencie bedziesz bardziej elokwentny ale ja z takimi
> ludzmi jak Ty chce zaryzykowac i z checia powiem dokladnie
> to co mysle o tobie
Przyjdz osobiscie jezeli masz odwage
> bo ja pol polski na 25 lipca przejade i nie bede sie juz
> wiecej bal takich osob ja Ty obiecuje Ci to wiec czekam na
> walne i przyjdz no chyba , ze jestes taka pierdola
> internetowa co tylko potrafi krzyczec i nic wiecej
> Akcjonariusz novy czeka
przestan pierdolic glupoty bo nie chce mi sie ciebie sluchac:)
podobno jestes na kazdym walnym ha,ha,ha ty czy tata?
nie osmieszaj sie, i przestan wreszcie pisac takie banialuki.
wiesz doskonala jaki bedzie final dla novainvest i ludzi z nia zwiazanych.
nie wiem tylko dlaczego swoimi wpisami dalej robisz wszystko aby wpierd.lic ludzi w tego smiecia. tu jest tylko jedno wytlumaczenie, chcecie sprzedac swoje akcje i uciekac, ale glupich coraz mniej. nie moja to wina ze kupowalo sie akcje w pre-ipo po 2,5 a teraz strata.... z pretensjami wiesz do kogo..
tak w zyciu bywa i trzeba sie z tym pogodzic.
co do walnego 30 mialem swojego przedstawiciela, ciebie nie bylo a na calym forum pieprzysz bzdury jak bys co najmniej byl waznym ogniwem w tej smieciowiznie. koluniu jestes narzedziem. wykorzystaja cie potem kopna w dupe a ludzie na forum opluja jak groceries-a za to ze po twoim naganianiu stracili kupe kasy.
zmadrzej wreszcie i przestan naciagac ludzi bo to jest karane.
Osobiscie bylem na walnym wiec jak nawet kwestionujesz ten oczywisty fakt to ja juz trace wene i nie wiem jak mam z toba dyskutowac
Na pewno jestes powiazany z tele b bo jak na razie wyznajesz zasade " gdzie diabel nie moze tam babe posle"
Ja widze potencjal novainvest i nie klamie jak Ty mowiac , ze byl dodruk akcji bez zwiekszenia majatku novainvest wiec jak do tej pory to Ty bezczelnie klamiesz no ale i tacy ludzie chodza po ziemi niestety
jezeli zamkniemy sie powyzej zamkniecia wczorajszego to bedziemy mieli bardzo ladna formacje odwrocenia trendu przy duzym wolumenie co poteguje prawdopodobienstwo uklepania dna
wiec jak przy relatywnie duzym wolumenie wyrysujemy formacje mlota lub swiece wysokiej fali to otrzymamy bardzo duze prawdopodobienstwo zachamowania spadkow pozdrawiam