Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Muszyna

Po pierwsze zainwestowany jak na razie udowodnil , ze jest powiazany z tele b (roszczenia tele b byly w tym samym momencie co post zaiwnestowanego o roszczenia do novainvest i ukrywane zobowiazania) wiec wiemy kto to jest

Po drugie merytorycznie pisalem o spolkach zaleznych novainvest lecz jezeli zainwestowany nie odnosi sie do tego co ja pisalem lub argumentowalem na parkiecie i jedyne co robi to kwestionuje sytuacje spolek zaleznych jaka mamy dostepna w raportach to jak ja mam z kims takim dyskutowac?? (chyba sie nie da)

Po trzecie wsparcie padlo na 1,25zl i kurs polecial na morde co widac lecz aktualna sytuacja kursowa nie ma wplywu na bierzaca dzialalnosc spolki bo novainvest jak na razie nie posiada zadnych akcji novinvest wiec jedynie aktualnie niski kurs ma wydzwiek psychologiczny

Zainwestowany pisal na parkiecie "czy jak kurs spadnie ponizej 0,5zl to czy juz beda ujemne kapitaly" wiec jak ja mam z kims takim dyskutowac jak on nawet nie wie o czym pisze i utozsamia sytuacje fundamentalna novainvest z kursem akcji (zadnego zwiazku nie ma bo novainvest nie posiada zadnych akcji novainvest a kapitaly wlasne to aktywa - zobowiazania dlugo i krotkoterminowe wiec ktos tutaj ostro manipuluje jak juz )

Sorry ale jezeli zarzucasz mi niemerytorycznosc to ja sie pytam w takim razie co Ty tu robisz??

Oczywiscie twoje posty to nie jest naganianie(jak na razie to atakujesz osobowo a o samej dzialalnosci novainvest jeszce nic nie napisales) a do tego przypisujesz mi swoje wlasne cechy piszac , ze to ja manipuluje ludzmi w sytuacji , gdzie to wlasnie Ty nie argumentujesz tych oskarzen w kierunku novainvest wiec kto kim manipuluje :) pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.