• nie do wiary Autor: ~dowcipniś [87.205.71.*]
    Ponoć spółdzielnia czaji sie :))
  • Re: nie do wiary Autor: ~tokarz ślusarz [77.253.196.*]
    Po analizie technicznej wykresu wygląda na to że być może osiągnęliśmy dno i być MOŻE mamy do czynienia ze zmianą trendu ze spadkowego na wzrostowy, ale być MOŻE NIE!!!! HEHEHEHEHHEHEHE
  • Re: nie do wiary Autor: ~wku...ony [81.219.86.*]
    Też tak uważam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: nie do wiary Autor: ~paź [77.253.135.*]
    Wsadźcie sobie to forum i te komentarze prosto w ..................... mam akcje i nie oddam po tej cenie czekam na 2zł a może i wyżej wtedy oddam, łubu dubu niech żyje król!!!!!!!!!
  • Re: nie do wiary Autor: ~angry wariat!!!!!!!! [81.219.163.*]
    Facet zejdź na ziemie nikogo to nie obchodzi co masz i kiedy sprzedasz, hehehehe ale świry udzielają się na tym forum hehehehehehehheheeeeeeeeeeeee................................
  • Re: nie do wiary Autor: ~olaf [217.75.54.*]
    ebnie na 20 groszy
  • Re: nie do wiary Autor: ~han [77.255.19.*]
    czekam z niecierpliwością niech spadaaaaaaa... ale chyb nic z tego nie będzie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: nie do wiary Autor: ~inwestorindywidualny [77.253.194.*]
    około 14.00 mam zastrzyk świeżej gotówki, proponuję się zastanowić nad tym czy kurs ma wzrosnąć i kupię mniej akcji, czy też ma spaść na pysk i kupię sobie długoterminowo większą ilość perełki?
  • Re: nie do wiary Autor: ~herlak [87.205.26.*]
    Mam akcje tej spółki, w tej cenie nie oddam nawet jakbym miał przymierać głodem.
  • Re: nie do wiary Autor: ~kumpel garbatego [77.255.10.*]
    Z tym adresem IP to naprawdę niezły numer, kurde jestem pod wrażeniem, jestem w sieci adsl neti, gdzie każde nowe rozłączenie i połączenie daje mi inny adres IP a tu nagle coś się zmieniło coś się mój adres nie chce się zmieniać o co chodzi? czy ktoś ma władzę na demną??????????????????? ma i to nie od dzisiaj ale ze mną nie wygracie jestem uparty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieprzę was od dawna, od kiedy zrozumiałem co nie co heheheehheheheheheheheheheheheehehhehheheheeee!!!!!
  • Re: nie do wiary Autor: ~kumpel garbatego [77.255.30.*]
    A tak z drugiej strony czy wy naprawdę myślicie że to coś zmieni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    NIE TO NICZEGO NIE ZMIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: nie do wiary Autor: ~kumpel garbatego [77.255.30.*]
    Już dawno dawno temu rozgryzłem wasze gierki nie będę sie rozpisywał ale skoro wiecie o mnie wszystko... zastanawia mnie jedno dlaczego jeszcze nikt nie zapukał do mych drzwi z prośbą o współpracę?????????? tylko czekacie?? Jak znajdę inwestora z gotówką leżycie na łopatkach, to jest mój cel a wasz????????????????????????????SZANUJ PRZECIWNIKA SWEGO JAK SIEBIE SAMEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: nie do wiary Autor: ~ale jaja [193.200.150.*]
    Koleś nie przeginaj to jest tylko bananowa giełda ktoś musi przegrać żeby gruby mógł wygrać, czy to takie trudne? Kurs jest na historycznym dnie, bez paniki :), jak odbije nie jeden się wzbogaci :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Życzę miłego dnia udanych inwestycji, niestety musimy się już pożegnać, czyli mówiąc krótko żegnam muszę juz iść, papa inwestory :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: nie do wiary Autor: ~kumpel garbatego [77.253.196.*]
    Z tym IP jeszcze do mnie nie dotarło, kto ma taką władzę??????????????????????? Ludzie komuna to pryszcz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Oprócz tego że slędzę wszystkich w około to jeszcze śledzę siebie samego dlatego tyle widzę a wy??????????????????????????????????????????????????????????
  • Re: nie do wiary Autor: ~mieczyk kolorowy [77.253.196.*]
    Przyznaję się bez bicia trochę zainwestowałem a przy tym troszkę wypiłem dlatego wydaje mi się że non stop ktoś mnie śledzi i obserwuje, czas się udać do lekarza, pozdrwawiam normalnych na tym forum.
    To wam namieszałem w umysłach heheheheheheheheheheeheheeheheheeeeeeeeeee
    Wasze zdrowie ! ale jazda ! wiem że żyje a wy???????????????????????
    Koleś pisze sam ze sobą, czy to oznacza że jest słaby psychicznie czy może chce kupić taniej akcje żeby uśrednić??????????????????? Trudne pytanie co nie?????????
    Dawać po 0,30 zł czekam z niecierpliwością heheheheheheheheheheheheheeeeee
    dom wariatów heheheheheheheheehehehehehehehe
    Tchórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiedzą w którą stronę jechać hehehehe
    Ze mną nie wygracie nie macie szans zawsze będę uśredniał hehehehehehehehehe
    Mam jeszcze kapitał mojej babci do zainwestowania, bójcie się hehehehehehehe
    Dlaczego nikt nie odpisuje??? gdzie są błazny króla???
    No i stało się nuda nikt się nie chce merytorycznie wypowiedzieć, może to już koniec? ale czego? może początek? czego? do giełdy trzeba mieć cierpliwość, akcje i pieniądze.
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.