• Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~gandalf [134.37.255.*]
    OK, zostawmy rozważania baśniopisarzy. Skoro pod nickiem Zarząd Cerabud rzeczywiście stoi Prezes (musimy przyjąć to założenie) to może na spokojnie zadajmy poważne pytania bez spinania się i wszelkiej dziecinady.

W raporcie z wynikami za I kwartał pojawiła się informcja (zresztą później powielona na forum) że firma planuje uruchomienie kolejnego zakładu. Jak ta sprawa wygląda? Czy sa na to szanse i kiedy mogłoby to zaistnieć? Oraz skąd firma miałaby na taki zakup srodki?
    proszę również o informacje jak wygląda produkcja w Faustiance (z tego co pan pisze jest OK) oraz w Rudniakch?
    Mam jeszcze inne pytania oraz szereg propozycji, ale to moze później, gdy faktycznie zdoła Pan odpowiedzieć na niniejsze kwestie.
    Pozdrawiam
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~Zarząd Cerabud [83.14.79.*]
    Witam,
    Przeczytałem wszystkie Pan pytania obawiam się jednak że odpowiedź na nie wprost tu na forum może stanowić naruszenie przepisów prawa.
    Czekam na ogłoszenie raportu rocznego, chciałbym wtedy też napisać komunikat z informacją na temat stanu spółki.
    Ale zawsze można do mnie zadzwonić i porozmawiać

Pozdrawiam
    Krzysztof Marciniak
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~gandalf [134.37.255.*]
    Rozumiem, w takim razie dwa pytania.
    Kiedy spodziewany jest raport roczny oraz kiedy mozna się z Panem kontaktować telefonicznie?
    Może warto przeznaczyć czas na cykliczny kontakt z zainteresowanymi akcjonariuszami?
    Na przykład: wtorek/czwartek pomiędzy 16 a 17 (lub pomiędzy 8 a 9 - to tylko przykłady)
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~Zarząd Cerabud [83.15.195.*]
    Witam,
    Proszę dzwonić dziś mam wolniejszy dzień. Nie odbieram gdy jestem na spotkaniu ale jeśli tylko pozostanie nagranie na sekretarce lub otrzymam smsa to oddzwaniam. Dwie osoby z forum dzwoniły do mnie w ostatnich dniach i mimo pozostawienia wiadomości nie oddzwoniłem (miałem po kilkadziesiąt połączeń wiadomość skasowałem i nie jestem w stanie odtworzyć numeru telefonu)- proszę o ponowny kontakt.

Pozdrawiam
    Krzysztof Marciniak
    Kilka spraw.
    Otóż osoba podpisująca się jako "Zarząd Cerabud" to faktycznie prezes Marciniak.
    Telefoniczny kontakt z Prezesem giełdowej firmy raczej nalezy do rzadkości, a w tym przypadku jak się okazuje jest jak najbardziej możliwy.
    Oczywiście trzeba pamiętać o tym, że pan Marciniak ma więcej zajęc niż tylko Cerabud, więc jeśli nie odbiera telefonu to nie znaczy że firma unika kontaktów z akcjonariuszami...
    Rozmawialiśmy kilkadziesiąt minut, głównie o przyszłości firmy. Prezes ma swoje cele, które stara się realizować. Cegielnia Faustianka (jak to było opisane w tym wątku) pracuje pełną parą.
    Mam nadzieję, że tym wpisem rozwiałem część Waszych wątpliwości. Tych, którzy mają poważne pytania do prezesa zachęcam do kontaktu telefonicznego z nim osobiście.

(Jeśli to kogokolwiek interesuje - swój pakiet akcji zostawiam licząc że plany prezesa w stosunku do Cerabudu uda się urzeczywistnić - proszę tego nie brać jako naganianie)
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~toldo00 [46.151.23.*]
    w takim razie co z 2 cegielnia? o tej było wiadomo juz
    Niestety muszę być lakoniczny.
    W tej sprawie wciąż aktualna jest informacja firmy przekazana w jednym z raportów.
    Rozmowy wciąż trwają...
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~toldo00 [46.151.23.*]
    dobra dobra nasza agonia potrwa jeszcze troche i bedzie spokoj
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~andy pz [83.15.28.*]
    Dnia 2011-07-01 o godz. 15:27 ~gandalf napisał(a):
    > Niestety muszę być lakoniczny.
    W tej sprawie wciąż aktualna
    > jest informacja firmy przekazana w jednym z raportów.
    > Rozmowy wciąż trwają...

Gandalfie bohaterze tolkena co ty pier..isz jesteś z zarządu czy od panów mitrowskich?
    Czy wy naprawdę uważacie że macie na tym forum idiotów. Kiedy będzie raport, kiedy będzie odp. na wcześniej zadane pytania . Jeżeli zbankrutujecie zainwestuje z kumplami w prawników i cytuję "zrobię wam z dupy jesień średniowiecza". Cytat z filmu jakże wymowny .
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~pawmat [31.175.39.*]
    Ludzie, inwestorzy i Pan Panie Prezesie.Kazdy ponosi ryzyko inwestycji, sa lepsze i beznadziejne spolki....... z nieudacznym zarzadem, ale bardzo spekulacyjne, i chyba na to Panie i Panowie inwestorzy z forum liczyli.... ja sie juz pozbylem , kupilem po 12 , sprzedalem po 9 i mam to gdzies. Odrobie gdzie indziej:)
    pozdrawiam,wytralosci :)O
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: bungee [194.29.137.*]
    Panie Prezesie,
    prosiłbym o napisanie co się dzieje z cegielnią w Chotyłowie?
    Czy pracuje, a jeśli tak, to jakiego typu cegły są tam produkowane?
    Z poważaniem,
    Maciej
  • Re: Do Prezesa - na poważnie... Autor: ~andy pz [83.15.28.*]
    Zgadzam się z Panem w zupełności każda inwestycja jest obarczona ryzykiem pod warunkiem że to są moje błędy i mój pech. Ale jeżeli ktoś mnie oszuka będę dochodził swojego. Napisałbym dosadniej ale mecenas , który przygotowuje dla mnie dokumenty zasugerował wstrzemięźliwość . Jeżeli giełda zawiesi notowania Cerabudu dam na każdym dostępnym forum informację która kancelaria przyjmie roszczenie i wystąpimy z pozwem zbiorowym. Jesteście jedyną spółką która nie przestrzega terminów publikacji raportów ( w tak drastyczny sposób) , które jak wszyscy wiemy mają charakter cenotwórczy. Czujecie się tak nietykalni? Prawo jest podobno ślepe. Ludzie zainwestowali bo spółka rokowała. Pokażcie że to nie była ściema. Jeżeli biznes nie idzie , zdarza się, jeżeli jest niefart - zdarza się ale nie róbcie z nas idiotów. Jak będzie trzeba są wśród nas ludzie , którzy zainwestują. Ale traktujcie nas akcjonariuszy poważnie. I mam w dupie że IP się panu nie podoba .
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.