Przeczytaj ile czasu zajęła produkcja (klip trwa 3 minuty) i ile osób to robiło - może Ci się we łbie poukłada. Chociaż wątpię bo nie masz o niczym pojęcia.
A tu jeszcze masz prezencik mały - wiem że jedynym miejscem gdzie zasięgasz informacji o spółce są jej komunikaty (he he) ale spróbuj przeczytać mądralo akapit z gwiazdką.
Jesteś w d_ u_ p_ i _e krzysiu
kunik sam przyznał się do swojej niemocy w "pozyskiwaniu przychodów". Żeby mieć przychody łączy się z IMKA, która to firma, tak jak kunik przez lata, obiecuje że te przychody będzie kiedyś mieć.
Inwestowanie w VIV nie ma najmniejszego sensu, skoro jedyny pracownik tej spółki przyznaje się do takiej druzgocącej porażki. NIE UMIEM ZARABIAĆ powiedział wam kunik...
kolej.... powiem jasno i wyraźnie, wygodnie siedząc w fotelu i popijając doskonale zrobioną kawę przez moją sekretarkę....
Uwaga!!!!
mam to gdzieś!!!!:)))))))))))))))))))
jestem długoterminowym graczem. I długoterminowość inwestycji jest wpisana w drogę którą podążam. Day trading zostawiam małym i jakże licznym inwestorom których dażę wysokim szacunkiem.
Wyluzuj koleś i daj sobie spokój. Więcej razy powtarzać się nie będe. To twój problem. Radź sobie z nim. Powodzenia
Jeśli któryś z Was ma pojęcie o robieniu filmów animowanych w 3D ,to powinien wiedzieć , że są trzy etapy , my znajdujemy się na finiszu etapu pierwszego a to jest 60% wykonania (najbardziej czasochłonny etap) "szkieletu " filmu animowanego , następny etap to animacja 20% całości czasu wykonania ,prace wykonywane typowo przez grafików programami komputerowymi , ostatni etap to postprodukcja czyli oświetlenie , muzyka , dubbing ,. PI posiada specjalnie powołany zespół do tworzenia pełnometrażowych filmów animowanych .
Tak na marginesie to uważam , że VISION będzie miał swój wkład w HARDKOR 44 , potrzebne są fundusze ;) , kanał dystrybucji już mamy .
To teraz ja Ci powiem tak!
Jesteście w d...e a nie w 60%.
Pierwszym etapem produkcji jest animatik (wspomniany przez Ciebie szkielet - zupełnie niebranżowa i nieadekwatna nazwa - chyba wymyślona przez Ciebie) i nie doprowadza on nawet do 15 % zaawansowania prac nad produkcją.
Najbardziej czasochłonnym etapem są prace nad budową scenografii, postaci, oraz NAJWAŻNIEJSZE - animacja postaci. Zajmują one Znakomitą większość czasu ponieważ wymagają największych nakładów pracy (sorry stary ale widać że nie masz o tym zielonego pojęcia).
To że nie masz o tym pojęcia potwierdza również twój tekst iż "oświetlenie" należy do etapu postprodukcji. Coś gdzieś przeczytałeś ale niec nie zrozumiałeś, albo źle przepisałeś. Oświetlenie jest elementem występującym pomiędzy zamkniętą animacją a postprodukcją i należy do etapu RENDERINGU ( też pewnie nie kumasz co to).
Zanim zaczniesz wypisywać kłamstwa - Bo ogromnym kłamstwem jest pisanie iż film jest w 60% ukończony - zastanów się po co to robisz?
A ty Hausik już nawet nie podpisujesz się swoim nickiem?
Sekretarka co ci przyniosła?
Strasznie się cieszę że tracisz swoje pieniąchy i że niedługo się wyzerujesz.
poczekajmy do początku lipca , wtedy zobaczymy kto jest w dupie na 60% ,
Jak na osobę , która jest w dupie na 60% to poświęcasz sporo uwagi na forum, zapewne wszystko to z troski o akcjonariat VISIONA ,
Nie wiem mamy Ci dziękować ????
Co do lektury to czytaj ze zrozumieniem i dopiero zabieraj głos .
Mam w d...ie cały akcjonariat Viżyma na czele z Hausikiem.
Po prostu piszę bo się na tym akurat bardzo dobrze znam - a ty robisz ludziom (celowo lub nieświadomie wodę z mózgu).
Czy to nie jest tak że wolisz gówniane infa płynące ze spółki od rzetelnej oceny fachowca?
Z czego to jak myślisz wynika?
Z braku inteligencji czy błagalnego stosunku do kursu akcji?
Najlepsze jest info, że prace nad Hardkor 44 się rozpoczęły na dobre, a niektórzy gamonie myślą że PI porzuci prestiżowy (i intratny projekt) na rzecz BM.
Ważniejsze jest że nieistniejąca w rejestrach firma pojawiła sie w komunikacie dla głodnych.
Premiera filmu odbędzie się w październiku br. w tym samym czasie co wejście na główny parkiet . Jeśli panowie nie wiecie jaki sztab ludzi pracuje nad filmem to nie zabierajcie głosu . Dla rozeznania przypomnę, że scenariusz został prawnie nabyty od naszego Fryderyka 6tego Lutego br.
19tego grudnia 2010 został powołany zespół w PI do prac nad filmem BM.
Przypominam że mamy prawie lipiec i co myślicie że cały sztab ludzi specjalnie powołanych i zatrudnionych w PI siedzi i pierdzi w stołki ????
sprzedam pare innych spółek to pomyśle o powiększaniu pakietu. Nie mniej jednak szoruje obok progu 5% więc w tym momencie nie widze konieczności. Mogłem conieco sprzedaż po ostatnim wybiciu na 0,16 jednak tego nie zrobiłem. Nie interesuje mnie ryzyko wachań. Czekam na odpowiedni pułap cenowy i jasna sytuacja po pierwszym sprawozdaniu finansowym po ekranizacji.
Cifuk, moja sekretarka parzy wyśmienitą kawę. Życzę ci tego z całych sił.
Dnia 2011-06-28 o godz. 18:00 ~dr house napisał(a):
> sprzedam pare innych spółek to pomyśle o powiększaniu
> pakietu. Nie mniej jednak szoruje obok progu 5% więc w tym
> momencie nie widze konieczności. Mogłem conieco sprzedaż po
> ostatnim wybiciu na 0,16 jednak tego nie zrobiłem. Nie
> interesuje mnie ryzyko wachań. Czekam na odpowiedni pułap
> cenowy i jasna sytuacja po pierwszym sprawozdaniu
> finansowym po ekranizacji.
Cifuk, moja sekretarka parzy
> wyśmienitą kawę. Życzę ci tego z całych sił.
Powyższy wpis pogrąża cię chłopie w odmętach głupoty. Idziesz łeb w łeb z niejakim endriu prawdziwym, który deklarował tu posiadanie połaci ziemi pod Warszawą nabywanej po niskich cenach ( obecnie nieaktywny - popisuje się na Vedii ). Poza tym dawno nie istniało wybicie na 16. Błądzisz jak ślepy kret (yn)
po ostatnim wybiciu można było sprzedaż po 0,16 mam podać linka czy zejdziesz na ziemie??
ps. to było zaraz po tym jak przyznałeś się do posiadania akcji Virtual Vision S.A.
moje pogrążanie się w "głupocie" jest przeciwieństwem waszego bezinteresownego naganiania i pisania bzdur od ponad 2 lat wstecz.
I wiecie co przeraża was to bo wiecie dobrze że bez mojej inicjatywy nie zdziałacie tutaj niczego, a liczba posiadanych przeze mnie akcji Virtual Vision S.A. niezmiernie przeszkadza w misternym spełnianiu misji bo co może się zdarzyć jeżeli się rozmyśle i je sprzedam...
Mecha coś już o tym wie. A jeżeli nie to niech sięgnie pamięcią co się działo po spadku ceny Veno S.A. do poziomu 0,08... LAWINA!!!!!
Hausik ty naprawdę przestajesz ogarniać otaczającą cię rzeczywistość. Nie dociera do głowy że teraz na produkcji w PI leży Hardkor?
Naprawdę nic do Ciebie nie dociera?
hanys nie umie nawet szczekać... Tylko wycie mu zostaje...Egzemplarz całkowicie unikatowy, łyknął kit kunika mniej więcej tak, jak dzieci wierzą w Mikołaja, buahahahahahahhhhhhhhhhh
Hausik nie dostał wycisku ani ode mnie ani od mechy ani od nikogo na forum.
Dostał wycisk od pewnej spółki której tak wiernym jest wyznawcą, bez względu na fakty , dokonania (ich brak właściwie), i to co firma sobą reprezentuje.
Bez względu na to do ilu spadnie - hausik pozostanie szczerym orędownikiem tejże i taka postawa smuci bo nawet on zasługuje na odrobinę litości.
Tak jest gdy ktoś ślepo w coś wierzy i nie dopuszcza myśli o porażce.
oj dzieciaczki naprawde nie macie juz z kim i gdzie pogadac? musicie sie tu wykazywac przescigajac w epitetach? Ci co ujadaja sa dobrze zapakowani to wszyscy wiedza - wiadomo kto nie ma papiera ten milczy i czeka. wszyscy sie niecierpliwimy. ja wiem ze wszyscy zarobimy - 15gr bedzie wsparciem