• Raport roczny i zarobki Autor: ~ja [83.18.172.*]
    Sciągnijcie sobie roczny raport za rok 2010 i zobaczcie ile zarabiali prezesi(oprócz kisielińskego, bo zamiast niego niezła sumke rocznie zarobila jego(chyba żona- Hanna Kisielińska) w Radzie Nadzorczej), jednoczesnie jedna z prezentacji Yosemiko odbywala sie w społce nazywajacej sie "siedem światów, czy jakoś tak gdzie Prezesem jest jego Pani Hanna Kisielińska, czy to normalne żeby firma która nie generuje zysków, wypłacała takie pieniadze Prezesem , Radzie Nadzorczej a jednoczesnie organizowała przyjecia w firmir żony prezesa?
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~Wanad [83.27.20.*]
    Wyśledź jeszcze, jakie samochody spółka wzięła w leasing, to dopiero się załamiesz.
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~ja [83.18.172.*]
    powiedz jakie?, jade w poniedzialek na Walne, chce to wszystko poruszyc!!!!
    Przedostatnie :

30.09.2010. Przedmiotem umowy jest samochód osobowy Citroen C5, rok produkcji 2010. Wynagrodzenie finansującego składa się z 36 miesięcznych rat leasingowych w wysokości 2.249,08 zł netto. Po upływie podstawowego okresu umowy Emitentowi przysługuje prawo do nabycia przedmiotu leasingu za cenę sprzedaży równą 870,41 zł.
    Umowa nr EURO2/WA/111883/2010 z BRE Leasing Sp. z o.o.
    28.07.2010. Przedmiotem umowy jest samochód osobowy LAND ROVER Range Rover, rok produkcji 2008. Wynagrodzenie finansującego składa się z 36 miesięcznych rat leasingowych w wysokości 6.046,55 zł netto. Po upływie podstawowego okresu umowy Emitentowi przysługuje prawo do nabycia przedmiotu leasingu za cenę sprzedaży równą 2.700,00 zł.
    Umowa nr 3329 – 33302010 z Toyota Leasing Polska Sp. z o.o.
    05.10.2010. Przedmiotem umowy jest samochód osobowy Toyota Land Cruiser, rok produkcji 2008. Cena netto przedmiotu leasingu wyniosła 162 458,20. Emitent wniósł opłatę wstępną w wysokości 15% ceny netto przedmiotu leasingu. Wynagrodzenie finansującego składa się z 36 miesięcznych rat leasingowych w wysokości 3925,05 zł netto. Po upływie podstawowego okresu umowy Emitentowi przysługuje prawo do nabycia przedmiotu leasingu za cenę sprzedaży równą 10% ceny netto przedmiotu leasingu
    Dzieki cisnienie mi sie podniodslo. ale wygarne im to
    Wygarnij.
    Może lepiej się poczujesz ( oby !! )

Panowie Prezesi czytają to forum, więc wystarczy tutaj wyartykułować swoje żale. Ich odpowiedzi i tak są wymijające. Albo kłamią w żywe oczy ( na przykład z look upami czy akcjami cypryjskimi ).
    Wiesz, mam zapakowane troche akcji, bylem w 2009r i bylem pozytywnie nastawuiny, wtedy gadal kisielinski ze w 2010 bedzie laborat, ze rozmawiaja z jakims arabskim inwestorem, a tu nic, dziwue sie i mysle o co tu chodzi, spolka niby z takimi perspektywami a inwestora branzowego czy finansowego nie moze znalesc, no i jeszcze to wyprowadzanie pieniedzy poprzez robienie imprez w firmie zony prezesa i te zarobki, k........ nic nie produkuja a tyle biora kasy, no skandal. A skad wiesz ze czytaja to forum?. pozdr
    Nie tylko czytają, ale spekulują też swoimi akcjami.
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~kerc [79.185.219.*]
    Zaopomniałeś o Mercedesie 2003 wiceprezesa. DSL I o Mercedesie Vito.
    Głowa mała.
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    powinni kupić Tate:)
    Gdybyś to Ty miał im kupować ze swoich pieniędzy, to zapewne byłyby to bilety komunikacyjne :))

Ps. Tych samochodów nie kupili za swoje, tylko za nasze !
    no wlasnie pieniadze z emisji przeznaczyli na autka ni pensje, bylo ich trzech w zarzadzie to jeszcze teraz jakas babe przyjeli na dyrektora, no k...... nie moge!!!
    ja im nie żałuje
    i co popierasz to ze kisielinski zrobil prezentacje Yosemiko w firmie swoiej zony, przeciez wyprowadzil dosc znaczna kwote z twoich i moich pieniedzy dla siebie, czlowieku jak takie jest twoie podejscie do inwestycji to daj sobie spokoj, potem placzecie jak sie okazuje ze firma upada, a dlaczego a dlatego ze sie nie rozlicza zarzadu bo sie nie jezdzi na Walne!
    Masz gest chłopie :))
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~maxx [31.63.121.*]
    nie przesadzajcie ! afera o kilkuletnie fury??? Land Cruiserem sam jeździłem jeszcze w ubiegłym roku a nie zarabiam nie wiadomo ile. Przecież nie będą jeździli fiatami ! az a pracę gaża się należy. ktoś z was pracuje za darmo?
    nie będe płakał jak padną, bo jestem na to przygotowany
    ~sena9 napisał(a):
    > nie będe płakał jak padną, bo jestem na to przygotowany

Gdy cena oscylowała w granicach 6x pisałeś, że jak spadnie do 3x będziesz dobierał.
    Gdy spadła do 3x piszesz, że mogą upaść, bo Ciebie to nie rusza.
    Po drodze zmieszałeś z gó..em tych, którzy pisali o spadkach, AT lub fundamentach spółki. Dokładnie wszystkim dokopałeś.
    Twoje zawsze jest na wierzchu jak widzę.
    Wanad ale ty masz problemy, powiedziałem dawno, że jestem przygotowany na mocne wahania cen,jestem na spółce długoterminowo i nie mam zamiaru sprzedawać, ani teraz ,ani jak mocniej spadnie, pisałem wielokrotnie, albo na tym zarobie, albo wszystko strace, nie dobieram, bo nie mam teraz wolnych środków , nic nie musi być na moim, wy tutaj lamentujecie o każdy grosik, a tutaj wszystko może rozegrac sie jednym infem, w każdą stronę, poprostu podchodze obiektywnie do sytuacji, w przeciwieństwie do większości z was
    Nie zauważyłeś chyba, ale ja nie lamentuję. Piszę jak jest, a jeśli odbierałeś to jako lament, to widocznie sytuacja była taka ch...owa.

Ps. Swoją opinię wyraziłem już 3 tygodnie temu : dołek na 0,34 nie zostanie przebity. Zobaczymy.
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~maxx [87.96.112.*]
    jak się ludzie naczytają takich bredni jakie tu są wypisywane to nic dziwnego , że wyrzucają..wcześniej był lament bo nie budują..jak budują to lament , że pobory biorą...skąd się pajace bierzecie? pracujecie jako dozorcy ? któryś kiedykolwiek prowadził własna firmę? ja na miejscu Zarządu to bym pociągnął po nowej BMW-cy albo AUDI-cy i dopiero by wam podgardla chodziły..co za banda gamoni!!
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~ron [95.49.207.*]
    W przyszłym roku kupią sobie po Veno Car to dopiero będzie maszyna.
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~Kris [89.174.194.*]
    ~Wanad Potwierdzam okolice 0.35 b.mocne wsparcie .Przy dobrej cenie pakuję do wora w poniedziałek.(ew. niższe wsparcia 28 i następne 17gr.)
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~ja [46.112.155.*]
    pajacem to jestes ty kolego, pewnie masz jakas firme co sklada dlugopisy i jako typowy polaczek kupiles na wstepie nowa BMW, tylko czekac jak zawita komornik!!!
  • Re: Raport roczny i zarobki Autor: ~maxx [31.63.108.*]
    przynajmniej nie pajacuję i nie robię dramatu, że kupili sobie po używanej furce..... najgorsze co może być na giełdzie to ynwestor co mu słoma z butów wystaje i pie....li głupoty bo zainwestował 200zł w akcje a ONI jego pieniądze wydają!
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.