nikt nie sprzedaje- a kurs sie osunal bez obrotu.wiec co jest .wychodzicic z tej perelki w przededniu metamorfozy to glupota.motto-umrzec w czasie wojny w lozku to zupelny idiotyzm
target 30zł a przy 20zł zacznę powoli realizować zyski, nasz kompapik ma potencjał. Niestety Zarząd z prezesem robią wszystko żeby go tłamsić i nie ujawniać. Kurs jaki jest każdy widzi. Perspektywicznie i fundamentowo lepszych od nas na GPW nie ma.......tylko ten Lipka....
radze zejsc z prezesa bo on jest najmniej winny.buduje niewzruszenie grupe kapitalowa.jezdzi po olsztynach.bialystoach-wszystko probuje poskladac.wykonuje chlop ''czarna robote''-tylko ciekawe kto spije z tego wszystkiego cala smietanke.a jeszcze na forach mu dokladaja-wiec pytam sie jeszcze raz-za co.inne mniejsze spolki moga tylko pomarzyc o takim prezesie/pozdro
a wy co z ligi ochrony prezesów że tak niewzruszenie Lipke po plecach klepiecie i bronicie?Jest Prezesem jak każdy inny. Ja od niego od ponad 4 miesięcy nie słyszałem o budowaniu grupy jakoś nie ma mowy i nie widać informacji o konsolidacji firmy pod jeden sztandar, albo o kolejnych akwizycjach. nie mydlcie dalej ludziom oczu jak to prezes sobie pensje obniżał bo porostu jest to przykre. To co sobie obniżył z nawiązka kompap mu oddał kiedy składał w Grandzie zamówienia - a z grandu może prezesik siorbać kasiorki ile tylko ma ochoty także proszę nie róbcie z niego bohatera. Fajny interes zrobił z zakupem OZ Grafu i BZ Grafu ale teraz spoczął na laurach a ostatnie wahania kurs są odzwierciedleniem zniechęcenia akcjonariuszy do spółki i prezesa bo nic w Kompapie sie nie robi żadnych informacji o tym nie ma a wiadomo kto stoi w miejscu ten sie cofa.
Jak prezesów oceniasz po komunikatach to ci współczuję!
Dowalasz gościowy a nic nie wiesz (bo nie ma komunikatów)
A przecież liczą się wyniki te bedą 30 08 więco o co pretensje -poczekaj do tego czasu!
Albo wywalaj tak jak obiecałaś..
Prezes ma największy pakiet i bezpośrednio zarządza -to jest dla mnie gwarancja bo jak mysli o sobie to przy okazji o nas!
Mam już dosyć Prezesów co produkują komunikaty a następnie na górce wywalają!
Miesiąc temu powiedział w tvncnbc co trzeba teraz tylko trzeba go rozliczyć z wyników.
Wynik za 2011 bedzie dla mnie sprawdzianem .
A ty chcialbyś aby Prezes naobiecywał kurs skoczy wywalisz i bedzie dobry tak???
Gość ma na szczęści inną politykę -pierwsze dwa lata było dużo info i ..widać wyciągną wnioski .Trzymam kciuki za taką politykę!
Ja wierzę w 20 zł!!!
chcą szybko zarobic kasiorkę , tylko że misie są teraz w niełasce , ale wszystko w swoim czasie , to taki kompapik będzie rósł jak na drożdżach
Pozdro ....... więcej wiary AD Bożego Ciała
karsyk zly bo niepojedzie na wymarzone wakacje,tyle.zreszta niewiadomo o co gosciowi loto,niedawno pisal ze zredukowal posiadanie kompapu.karsyk niestresuj sie, pojedziesz za rok.
Interesuję się Kompapem odkąd kupił Ozgraf. Dzięki temu zakupowi Ozgraf stracił Muzę a ja złapałem druk paru książek miesięcznie. Z tego co wiem Muza dawała Ozgrafowi ładne pare procent obrotu. A zyski w Ozgrafie były symboliczne. Białostockie ZG przynoszą straty od lat na poziomie 2-3 mil rocznie. Ten rok jest bardzo ciężki z powodu wprowadzenia Vat na książki. Spadki na poziomie 20% to pikuś w drukarniach. Jak czytam opinie jak to teraz będzie cudnie to nie wiem na jakim świecie żyją ludzie co kupują akcje. Podsumowując Kompap straty notoryczne z tego co sobie poczytalem, Ozgraf straty pewne w tym roku stracił Muzę i ogólny spadek obrotów i BZG, którym wszyscy wróżyli upadłość bo jest totalnie nierentowny a wy oczekujecie wzrostu akcji do 20 zł. Ja natomiast śledzę co będzie z Ozgafem bo gdy likwidują taką drukarnię to zawsze można kupić dobre maszyny za pół ceny. Zobaczymy za rok kto ma rację.
... a może chłop ma racje i prezes mydli cały czas oczy? Zysk za I kwartał był z okazyjnego zakupu OZgrafu a nie z działalnosci operacyjnej w I półroczu zrobi ten sam numer z BZ grafem. Kase lipka zrobi na sprzedazy ruchomosci i nieruchomosci przejetych zakładów a nie operacyjnie z wykonywanej działalności. Żadnego infa nie ma nic dotyczącego zawarcia jakiś strategicznych umów na drukowanie itp.... a wy slepo wierzycie w Prezesa i nic was nie rusza. A tu gość merytorycznie sie wypowiedział i odrazu bluzgi.
1. jesli to zeby nie pil powiedziane pol jajami jest bluzgiem to chyba jest to jedyny watek jaki sledzisz na forach roznorakich
2. moze ma racje moze nie ma , jak nie pasuje i nie wierzysz to zegnamy , plakac za Toba nie bede
3. gdy byly wzrosty systematyczne i lecialo w gore to skakales pierwszy i wszedzie naganiales, gdy teraz nie rosnie i nie jestesmy jeszcze na 20 no to lipaaa, spolka do dupy, prezes nic nie robi i krzyczysz w druga strone... jak dziecko po prostu
nie wiem kim jestes ale karsyk sory - Ciebie nie traktuje zbyt serio :)