• SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~komp [217.97.232.*]
    pytam
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: dworek [90.213.62.*]
    zdecydowanie NIE!!! jestesmy w polowie maratonu :) powinno byc jeszcze lepiej, niech nowo zakupione spolki zarobia troche :)
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    nie, za malo jeszcze placa
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~Arr [83.24.170.*]
    Nie wiem po co to komu sprzedawanie poniżej 10 było.....
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~aa [77.237.3.*]
    troche powyzej dychy tez nie wiem po co :P
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~~1 [88.80.5.*]
    Brak chetnych na sprzedaz 30 tys akcji?
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~kris b, [83.21.213.*]
    nikt nie sprzedaje- a kurs sie osunal bez obrotu.wiec co jest .wychodzicic z tej perelki w przededniu metamorfozy to glupota.motto-umrzec w czasie wojny w lozku to zupelny idiotyzm
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~komp [217.97.232.*]
    JA TEŻ NIE :)
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~karsyk [194.28.203.*]
    target 30zł a przy 20zł zacznę powoli realizować zyski, nasz kompapik ma potencjał. Niestety Zarząd z prezesem robią wszystko żeby go tłamsić i nie ujawniać. Kurs jaki jest każdy widzi. Perspektywicznie i fundamentowo lepszych od nas na GPW nie ma.......tylko ten Lipka....
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    radze zejsc z prezesa bo on jest najmniej winny.buduje niewzruszenie grupe kapitalowa.jezdzi po olsztynach.bialystoach-wszystko probuje poskladac.wykonuje chlop ''czarna robote''-tylko ciekawe kto spije z tego wszystkiego cala smietanke.a jeszcze na forach mu dokladaja-wiec pytam sie jeszcze raz-za co.inne mniejsze spolki moga tylko pomarzyc o takim prezesie/pozdro
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~andrzej [83.23.77.*]
    kris ma racje
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    a wy co z ligi ochrony prezesów że tak niewzruszenie Lipke po plecach klepiecie i bronicie?Jest Prezesem jak każdy inny. Ja od niego od ponad 4 miesięcy nie słyszałem o budowaniu grupy jakoś nie ma mowy i nie widać informacji o konsolidacji firmy pod jeden sztandar, albo o kolejnych akwizycjach. nie mydlcie dalej ludziom oczu jak to prezes sobie pensje obniżał bo porostu jest to przykre. To co sobie obniżył z nawiązka kompap mu oddał kiedy składał w Grandzie zamówienia - a z grandu może prezesik siorbać kasiorki ile tylko ma ochoty także proszę nie róbcie z niego bohatera. Fajny interes zrobił z zakupem OZ Grafu i BZ Grafu ale teraz spoczął na laurach a ostatnie wahania kurs są odzwierciedleniem zniechęcenia akcjonariuszy do spółki i prezesa bo nic w Kompapie sie nie robi żadnych informacji o tym nie ma a wiadomo kto stoi w miejscu ten sie cofa.
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~ajo [78.88.120.*]
    Mądry ty jesteś? wielki "karsyk1980"!!!

jak prezes nie taki jaki oczekujesz to FRY I NIE ZAWRACAJ GITARY!!!

Ostatnio zacząłeś sie spuszczac i skwierczeć, a niedawno jeszcze to naganialeś jak jest pieknie!

Nie czepiam sie, ale jak sie nie podoba to nieprzeszkadzaj innym i żale zostaw sobie na post...

miłej niedzieli :)

ps

Czego Ty oczekujesz od prezesa, ze w dwa dni zrobi metamorfoze?

Rób dalej swoje i skończ ten bełkot bo robi się to słabe...
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~kris b [83.9.112.*]
    tak-prezes sie narobi a ty sprzedasz po 30 zl bezpracy-a gowno
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    taki jest plan, tylko że gdyby faktycznie prezes wziął się do roboty to mógłbym oddać po 50 a nie 30 ;)
  • Re: SPRZEDAJECIE ?????? Autor: ~wert [77.115.30.*]
    Jak prezesów oceniasz po komunikatach to ci współczuję!
    Dowalasz gościowy a nic nie wiesz (bo nie ma komunikatów)
    A przecież liczą się wyniki te bedą 30 08 więco o co pretensje -poczekaj do tego czasu!
    Albo wywalaj tak jak obiecałaś..
    Prezes ma największy pakiet i bezpośrednio zarządza -to jest dla mnie gwarancja bo jak mysli o sobie to przy okazji o nas!
    Mam już dosyć Prezesów co produkują komunikaty a następnie na górce wywalają!
    Miesiąc temu powiedział w tvncnbc co trzeba teraz tylko trzeba go rozliczyć z wyników.
    Wynik za 2011 bedzie dla mnie sprawdzianem .
    A ty chcialbyś aby Prezes naobiecywał kurs skoczy wywalisz i bedzie dobry tak???
    Gość ma na szczęści inną politykę -pierwsze dwa lata było dużo info i ..widać wyciągną wnioski .Trzymam kciuki za taką politykę!
    Ja wierzę w 20 zł!!!

• Sie ludziom nie dziwię Autor: ~Senior [95.49.255.*]
    chcą szybko zarobic kasiorkę , tylko że misie są teraz w niełasce , ale wszystko w swoim czasie , to taki kompapik będzie rósł jak na drożdżach
    Pozdro ....... więcej wiary AD Bożego Ciała
  • Re: Sie ludziom nie dziwię Autor: ~xx [79.184.217.*]
    karsyk zly bo niepojedzie na wymarzone wakacje,tyle.zreszta niewiadomo o co gosciowi loto,niedawno pisal ze zredukowal posiadanie kompapu.karsyk niestresuj sie, pojedziesz za rok.
  • Re: Sie ludziom nie dziwię Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    nie stresuje sie, dobralem pare kilo, a na wakacje pojade ;) co najwyzej jakby mi zabrakło to kompap zjedzie do 8zł ;)
  • Re: Sie ludziom nie dziwię Autor: ~abdak [46.113.7.*]
    Interesuję się Kompapem odkąd kupił Ozgraf. Dzięki temu zakupowi Ozgraf stracił Muzę a ja złapałem druk paru książek miesięcznie. Z tego co wiem Muza dawała Ozgrafowi ładne pare procent obrotu. A zyski w Ozgrafie były symboliczne. Białostockie ZG przynoszą straty od lat na poziomie 2-3 mil rocznie. Ten rok jest bardzo ciężki z powodu wprowadzenia Vat na książki. Spadki na poziomie 20% to pikuś w drukarniach. Jak czytam opinie jak to teraz będzie cudnie to nie wiem na jakim świecie żyją ludzie co kupują akcje. Podsumowując Kompap straty notoryczne z tego co sobie poczytalem, Ozgraf straty pewne w tym roku stracił Muzę i ogólny spadek obrotów i BZG, którym wszyscy wróżyli upadłość bo jest totalnie nierentowny a wy oczekujecie wzrostu akcji do 20 zł. Ja natomiast śledzę co będzie z Ozgafem bo gdy likwidują taką drukarnię to zawsze można kupić dobre maszyny za pół ceny. Zobaczymy za rok kto ma rację.

abdak

• No, cóż koledze radzic Autor: ~Senior [79.191.202.*]
    ......... może tyle nie pij :-)
  • Re: No, cóż koledze radzic Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    ... a może chłop ma racje i prezes mydli cały czas oczy? Zysk za I kwartał był z okazyjnego zakupu OZgrafu a nie z działalnosci operacyjnej w I półroczu zrobi ten sam numer z BZ grafem. Kase lipka zrobi na sprzedazy ruchomosci i nieruchomosci przejetych zakładów a nie operacyjnie z wykonywanej działalności. Żadnego infa nie ma nic dotyczącego zawarcia jakiś strategicznych umów na drukowanie itp.... a wy slepo wierzycie w Prezesa i nic was nie rusza. A tu gość merytorycznie sie wypowiedział i odrazu bluzgi.
  • Re: No, cóż koledze radzic Autor: ~aa [83.5.198.*]
    1. jesli to zeby nie pil powiedziane pol jajami jest bluzgiem to chyba jest to jedyny watek jaki sledzisz na forach roznorakich
    2. moze ma racje moze nie ma , jak nie pasuje i nie wierzysz to zegnamy , plakac za Toba nie bede
    3. gdy byly wzrosty systematyczne i lecialo w gore to skakales pierwszy i wszedzie naganiales, gdy teraz nie rosnie i nie jestesmy jeszcze na 20 no to lipaaa, spolka do dupy, prezes nic nie robi i krzyczysz w druga strone... jak dziecko po prostu
    nie wiem kim jestes ale karsyk sory - Ciebie nie traktuje zbyt serio :)

milego weekendu :)
[x]
KOMPAP 0,00% 19,20 2026-04-13 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.