ciekawe jak chcą doprowadzić do kursu z debiutu czyli 25 gr ? tak piszą w strategii i to w najkrótszym czasie więc ja czekam i obserwuję jak ruszy i to mocno to będzie wiadomo że tak właśnie zrobią ale na razie to dupa czarna dupa!
a ja wam powiem tak jeśli prezes nie zacznie kupować do końca czerwca to kiepsko to widze i nie dobije prędko do 25 gr a o to mu przecież chodzi na 1 miejscu! wiec bierz się pan panie prezesie do pracy!!!
coście się uparli na kupowanie akcji przez Prezesa, pierwszy raz słyszę aby od tego zależał kurs,z tego co wiadomo to już kupił cały pakiet po Wesołowskim,
ma już ponad 50 % akcji spółki, przecież nie o to chodzi aby miał jeszcze więcej,
raczej niech kupują inni z rynku ja zrozumiałe ze strategii że wzorśnie wartość spółki ( akcji) ale poprzez jego działania pokazujące realność prognoz, jęśli przekona nas że to jest prawda ( zysk około 1 mln) to nie wiem jabyście liczylli jakikolwiek wskaźniki to jest atrakcyna zakup
Powinniście brac kredyty skoro tak jestescie pewni wzrostów .Ja mam wystawione po 6gr.kupcie odemnie i znikam z tego smiecia .Tutaj są tylko bajki o milionach ileż to razy było.Naiwniakom życze powodzenia.