z tego co obserwuje to w ciągu ostatnich 3 tyg. ktoś wciągnął jakieś pół mln. akcji metodą wystrzał w góre a później powrót na poprzedni kurs (niech mnie ktoś poprawi jak się myle). Do PP został delikatnie miesiąc z kawałkiem, ciekawe co się będzie działo...
dokladnei, strzaly bo 50 - 100K , pozniej cofka a na fixie w ostatnich sekundach zaniza jedna akcja. Nie wiem co bedzie, ale chyba zbiernie duzymi zleceniami to raczej nie na prozno.
dziś śmiało mogę powiedzieć że się pomyliłem, sprzedałem połowę na kilkuprocentowej stracie jednak chyba wracamy w okolice 1 zł, sądziłem że papier już dawno dojrzał do spokojnych ruchów w górę a tutaj proszę co się dzieje duże obroty duże spadki a wzrostów jak na lekarstwo....a firma przecież takie perspektywy ma dobre..., mam możliwość porównania co się dzieje w prowidencie ludzie biorą kredyty non stop, sądziłem że idea pbs-u jest identyczna z tą przedstawioną rok temu przez prezesa a tutaj nic sie nie dzieje, trochę trzymałem papier ale już nie dałem rady...wróce ale dopiero przy innych cenach no chyba ze wybijemy się ponad 1,5 pozdro
no widzisz i oddales... zawsze sie ktos znajdzie co nie wytrzyma a dzisiaj dziwnie ktos sie chowal na kupnie wiec albo ustawione transakcje do zabawy lub do zagrywki pod wyciagniecie akcji od innych... a ktoz to wie to czas pokaze... jednak jakby co nie bylo to sporo na ukrytym stalo na K
marre, przepraszam Cie bardzo, ale jeśli przewalanie z wora do wora ty nazywasz zbiórką to czapki z głów. Zasypywanie swoich koszyków owszem, aby przeczekać z miesiąc na poziomie 1,1-1,2... informacje ?? zapomnij:)
Oczywiście nie chcę sie zniżać do poziomu "szkodliwej substancji materii" i nie pisze, że wzrostów nigdy nie będzie, będą jednak wpierw jak "ktoś" wycycka drobnice w tym przedziale:)
Pozdrawiam
Zbiórka;)
a czy przewalajac z wora do wora nie mozna zbieraz jak sie jeszcze tym powoduje osuwanie kursu??? przeciez zawsze sie ktos znajdzie i odda gdy patrzy ze mu leci na pysk a ze ktos cos celowo to robi a nie ma innego popytu to mozna tak sie bawic
arkusz byl pusty na K... raptem 5 zlecen kupna a akcji przezucono z 500tys. wiec ktos urzadza sobie zabawe a czy do zbioru akcji?... moze, bo jak sie robi dystrybucje to raczej nie w ten sposob :)
a drobnicy nie wiadomo ile tu siedzi... bo po wpisach nie widac za duzo ale moze sie nie udzielaja
no jak ma sie ktos oddzywac jak nie ma po co... kurs fatalny nastroje beznadziejne, ja mogę się zaliczyć do drobnych akcjonariuszy i śmiało mogę powiedzieć z mojego własnego doświadczenia że drobnica się uruchamia jak coś się dzieje na akcjach a nie non stop w dół... jak nie ma jazdy do góry to po co kupować? niech mi to ktoś wytłumaczy? bo mogą pójść do góry za kilka miesięcy? ktoś sobie teraz tłumaczy że to przerzucanie z worka do worka uwierzę jak będzie w tydzień 30% (a to raczej mało możliwe) .... dziś mogę powiedzieć że się nie myliłem z moją decyzją wczorajszą a ty marre już jak to sobie teraz będziesz tłumaczył ten kolejny dzień spadku?
tlumaczyc to sobie mozna i tworzyc rozne teorie.... a prawda pewnie i tak bedzie inna.... ja kursu nie zwalam i nie bawie sie a poza wczorajszym obrotem ktory zrobiono przezucaniem akcji jak to mowia z wora do wora to dzisiaj nedza i oczywiscie zdolowanie kursu wywalka na koniec nedznej ilosci akcji.... jezeli inwestujesz w/g AT to moze nieciekawie wyglada jak z innych wzgledow to moze byc dobra cena do kupna a kazdy i tak znajdzie dla siebie teorie
niech sie bawia dalej ;) nie my jedni zaliczamy spadek co tez jest jakims wytlumaczeniem aktualnej sytuacji
Szanowni inwestorzy, spekulanci, drodzy szwagrowie oraz Donowie:) Czy ktoś z światłych może powiedzieć co za fundusze były na walnym?? Widziałem wypowiedź spory czas temu pewnego jegomościa (nick zapomniałem), który stwierdził, że reprezentacja funduszy była.
Ponawiam pytanie "reprezentacja jakich funduszy była na walnym" ???? !!!!!
Pozdrawiam