nie moge ....
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA
....
ufff...
HAHAHAHHAHAHHAHA
sory popłakałem się ze śmiechu.
Fucktal wracaj na forum Mbaprtners.... oszczędź sobie większego wstydu.
Remedis +61% Mbartner w piątek - 45%
STRACIŁES normalnie 100%
Choć to matematycznie niemożliwe :) .... ale TY tego dokonałeś !!!
Zostałeś dalej niż na stacji w Włoszowej.
Artykuł był tylko ściągą i zestawieniem w tego co się dzieje na rynku i tym czym w skrócie jest Remedis. NA GPW bym powiedział że będzie cieżko o wzrosty ale na NC przy tej ilości akcji trudno jest określić do jakiego poziomu urośnie i ile razy ?... 6...7 razy
Nie wiem gdzie jest mój wpis z przed tygodnia w którym pisałem że wspomnę za tydzień Twoje słowa.
Ciekaw jestem czy ktoś się nabrał na Twoje wpisy naganiaczu. Jeżeli tak to masz czyjąś krzywdę na sumieniu.
A pamiętasz jeszcze swoje tematy?
https://www.bankier.pl/forum/temat_kto-sprzedaje-te-perle-po-takiej-cenie-chyba-nie-czyta-tego-forum,9973890.html
Dnia 2011-06-18 o godz. 21:28 ~Fraktal napisał(a):
> Odpowiadaj merytorycznie ubrany leszczu !!! Bedzie tu taka
> sama jazda jak na MBP. Tam tez wywala fund.
Ależ Panie i Panowie inwestorzy,proszę nie denerwować pana Fraktala.On zbiera na swoją emeryturę i na studia syna,dlaczego dziwicie się,że jest agresywny?Ja ty,ty i ty jak będziesz za każdą inwestycją tylko tracił ale nie w postępie artymetrycznym ale geometrycznym,jeżeli będziesz opierał swoje decyzje na wizjonerach albo wróżbitach fraktalopodobnych,to każdego szlak trafi iż inni zarabiają a ja tylko tracę.
pamiętajcie to 1 fala jest spekulacyjna nastepna 2 będzie korekta zniesie do 80% wzrostu a potem fala 3 fundamentalna najdłuzsza jak Remedis zacznie sprzedawać obligacje i pozyska inwestora na którego czeka. Pozdrawiam i życzę wytrwałości oraz nerwów bo te beda potrzebne juz od wtorku. Trzymajcie się remedisowcy!
Fucktal nie obrażaj Volky'iego bo nie jesteś godzien mu teczki nosić. pierdzisz w koło farmazony a Volky podaje konkretne analizy które dodatkowo sprawdzają się w czasie o którym mówi Volky. dawno nie widziałem tak merytorycznych opracowań (głównie na innym forum) za co chciałem publicznie podziękować.
dzięki Volky.
Dnia 2011-06-18 o godz. 20:44 ~Fraktal napisał(a):
> Pytanie:
Kiedy INVESTcon GROUP S.A. zacznie wywalac 533340
> akcji serii D?
Starsznie duzo leszczy dalo sie zlapac na
> jeden ZAMAWIANY artykul.
No ale to sa przeciez leszcze.
> Dawcy kapitalu. Oj bedzie tutaj jazda. DO
leszczu fucktalu, nie mierz nas SWOJĄ MIARĄ,
ja ci napisze keidy ja zaczne wywalac:
1. Gdy przestane widzieć przyszłości dla branży.
2. Gdy w spółce zaczną sie dziać dziwne rzeczy
3. Bilanse będą na minusie
A teraz ci odpowiem kiedy bedzie sprzedawał INVEST, wtedy kiedy Czarnecki sprzeda M.W Trade !!!!!!!! sam pomśl.. dlaczego to Czarnecki jest najbogatszy, a nie ty
ja jestem ciekawy kto im tyle kasy pozyczy ? 200 ml zł to nie w kij dmuchał , a fima warta 10 razy mniej chce az tyle pozyczyc !!! Ja osobiscie nie kupiłbym ich obligacji , b.duze ryzyko.
pozdr.
p.s.
troszkę dziwny ten artykół, jakby pod wywalanie .
pozdr.
Dnia 2011-06-19 o godz. 13:21 ~pollus73 napisał(a):
> ja jestem ciekawy kto im tyle kasy pozyczy ? 200 ml zł to
> nie w kij dmuchał , a fima warta 10 razy mniej chce az tyle
> pozyczyc !!! Ja osobiscie nie kupiłbym ich obligacji ,
> b.duze ryzyko.
pozdr.
p.s.
troszkę dziwny ten artykół,
> jakby pod wywalanie .
pozdr.