Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: INVESTcon GROUP S.A. - ubieranie leszczy

haha .... hahaha ...

nie moge ....
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA
....
ufff...
HAHAHAHHAHAHHAHA

sory popłakałem się ze śmiechu.
Fucktal wracaj na forum Mbaprtners.... oszczędź sobie większego wstydu.

Remedis +61% Mbartner w piątek - 45%
STRACIŁES normalnie 100%
Choć to matematycznie niemożliwe :) .... ale TY tego dokonałeś !!!

Zostałeś dalej niż na stacji w Włoszowej.
Artykuł był tylko ściągą i zestawieniem w tego co się dzieje na rynku i tym czym w skrócie jest Remedis. NA GPW bym powiedział że będzie cieżko o wzrosty ale na NC przy tej ilości akcji trudno jest określić do jakiego poziomu urośnie i ile razy ?... 6...7 razy
Nie wiem gdzie jest mój wpis z przed tygodnia w którym pisałem że wspomnę za tydzień Twoje słowa.
Ciekaw jestem czy ktoś się nabrał na Twoje wpisy naganiaczu. Jeżeli tak to masz czyjąś krzywdę na sumieniu.

A pamiętasz jeszcze swoje tematy?
https://www.bankier.pl/forum/temat_kto-sprzedaje-te-perle-po-takiej-cenie-chyba-nie-czyta-tego-forum,9973890.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_no-co-jest-brac-leszcze-te-perle-po-67-gr-jest-okazja-kupic,9946519.html

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,08 2023-08-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.