• Bez naganiania Autor: ~Z boku emocji [195.20.110.*]
    Żeby nie było, że naganiam. Kupiłem 1000 szt po 1 70 dla sprawdzenia moich teorii. Dlaczego? Największy obrót w historii. Agresywna podaż się kończy (Pająk) IZNS musi być zainteresowane uratowaniem spółki. Niewiele trzeba aby to zrobić,. Wystarczy poręczyć spłatę tego śmiesznego miliona oraz doprowadzić do ukarania winnych malwersacji. Jest spora szansa na odzyskanie środków a wtedy zupełnie inny obraz spółki się wyłoni bo jakie ma perspektywy ta branża to każdy z Was wie. I ostatnia sprawa: typowa panika, która zwykle jest przesileniem i punktem zwrotnym. Drobnica nie wytrzymała ciśnienia (jak zwykle mali mają najbardziej pod górkę) Pozdro
  • Re: Bez naganiania Autor: ~rzetelna firma [87.206.119.*]
    Jak już coś piszesz, to pisz prawde. Miliona i 3 milionów. Razem 4 miliony, których nie zapłacili w wymaganym terminie.

Bardziej dziwi mnie, że nie póbowali rolować kredytu tylko ot tak tydzień przed terminem spłaty przyjechali sobie do Bydgoszczy i stwierdzili że kasy nie ma??? :-o
  • Re: Bez naganiania Autor: ~www [83.24.57.*]
    miesiac temu latał powyzej 8 zeta a teraz leszcz w poplochu oddaje po 1,70!!!!! szanujcie swoje pieniadze 3 zeta to sie tu nalezy jak psu micha -odbicie bedzie zaskakujące
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Leszczyk [217.153.187.*]
    Dnia 2011-06-17 o godz. 12:38 ~Z boku emocji napisał(a):
    > Żeby nie było, że naganiam. Kupiłem 1000 szt po 1 70 dla
    > sprawdzenia moich teorii. Dlaczego? Największy obrót w
    > historii. Agresywna podaż się kończy (Pająk) IZNS musi być
    > zainteresowane uratowaniem spółki. Niewiele trzeba aby to
    > zrobić,. Wystarczy poręczyć spłatę tego śmiesznego miliona
    > oraz doprowadzić do ukarania winnych malwersacji.

Nie wiem czy rozumiesz tu nie chodzi o 1 mln tylko o 3,5m których spółka nie ma... a z czego ma żyć??

Dodatkowo spółka ma zamkniętą część działalności [koszty utrzymania biją po wyniku]...

Jeszcze niedawno spółka była warta trochę ponad 3 mln, ale większość tej wartości to należności nieściągalne... czy IZNS wywali taką kasę by ratować bankruta? Zobaczymy, logiczne by było że jak będzie ratować to zrobi to na niższej wycenie akcji. Inaczej dzisiaj na ich miejsu sprzedawałbym akcje... a 2-3 tygodnie odkupił w nowej emisji :)
  • Re: Bez naganiania Autor: ~kkkkk [83.29.107.*]
    Dnia 2011-06-17 o godz. 12:38 ~Z boku emocji napisał(a):
    > typowa panika, która
    > zwykle jest przesileniem i punktem zwrotnym. Drobnica nie
    > wytrzymała ciśnienia (jak zwykle mali mają najbardziej pod
    > górkę) Pozdro

panika nie trwa tyle godzin tylko pół góra godzinę a później rysują wielką białą świcę z wielkim dolnym knotem
    tu jest upychanie, niestety
    chociaż z drugiej strony, po takiej cenie to jakaś paranoja, tym bardziej że właściciele jasno dali do zrozumienia że będą robić wszystko żeby spółkę wrócić na dobre tory
  • Re: Bez naganiania Autor: ~jaguar [95.49.45.*]
    ktoś dba o to aby kurs tak szybko nie wzrósł bardziej, wyglada mi to na kumulacje papiera
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Leszczyk [217.153.187.*]
    Dnia 2011-06-17 o godz. 14:29 ~jaguar napisał(a):
    > ktoś dba o to aby kurs tak szybko nie wzrósł bardziej,
    > wyglada mi to na kumulacje papiera

a co już nie kupujesz? Przecież dzisiaj kurs jest bliski stare WK? Jeszcze niedawno nie wierzyłeś że tu będzie... w następnym tygodniu spadek Ceny za akcję do nowej WK :)
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Nowy [83.22.155.*]
    Sypia , sypia chwile temu poszło 14k szt
  • Re: Bez naganiania Autor: ~jaguar [95.49.45.*]
    trzeba przy tak niskiej cenie uśredniać, bo tu dzisiaj moze być jescze na małym plusie ale to niestety nie od nas drobiarzy zależy.
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Himi [83.5.84.*]
    no i kupiłes na dołku farciarzu. Ale z tym tysiaczkiem to fortuny nie zbijesz
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Z boku emocji [83.4.94.*]
    Nie ukrywam satysfakcji. Mimo, iż dysponuję drobnymi środkami nie po raz pierwszy uchwyciłem moment przesilenia. Napisałbym Wam dokąd dojedzie ale przecież jesteście dłużej na spółce i wiem, że wiecie ode mnie znacznie więcej. Pozdro dla Prometowców (chyba jestem jedynym nieźle zarobionym na tym pięknym papierku) Aha. Odezwę się za kilka tygodni i powiem czy jeszcze 3mam papierek (a tak dla satysfakcji)
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Jerzy [83.18.138.*]
    Dnia 2011-06-20 o godz. 22:03 ~Z boku emocji napisał(a):
    > Nie ukrywam satysfakcji. Mimo, iż dysponuję drobnymi
    > środkami nie po raz pierwszy uchwyciłem moment przesilenia.
    > Napisałbym Wam dokąd dojedzie ale przecież jesteście dłużej
    > na spółce i wiem, że wiecie ode mnie znacznie więcej.
    > Pozdro dla Prometowców (chyba jestem jedynym nieźle
    > zarobionym na tym pięknym papierku) Aha. Odezwę się za
    > kilka tygodni i powiem czy jeszcze 3mam papierek (a tak dla
    > satysfakcji)

Witam,

jestem w innej sytuacji, zakupy zacząłem od 3,10 zł ale dzisiaj po wczorajszym uśrednieniu
    w dół nie jest tak źle, potrzymam.

Pozdrawiam
  • Re: Bez naganiania Autor: ~Nowy [83.30.252.*]
    wczoraj miedzy 14.00 a 15.00 ktos ostro kupował srednio po 10k szt.
    Zakładam IZNS lub PTI?
  • Re: Bez naganiania Autor: ~xxx_bankier [153.19.129.*]
    ale po co mieliby skupowac skoro moga sobie przeglosowac emisje za 1 zl ?

po co im te akcje ktore miliby skupowac?

nie ma to najmniejszego sensu

[x]
PROMET 0,00% 0,18 2011-09-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.