• a to ciekawe Autor: ~Małgosia [79.190.114.*]
    poza wami to nikt nie widzi tej spółki , żaden fund , żaden grubasek
    taki biznes mówicie :)
  • Widzi, widzi Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    Małgosiu kto miał napchać wory to i napchał i czeka na wybicie :-)
  • Re: a to ciekawe Autor: ~aa [77.237.3.*]
    jakby fund chcial wejsc ( o ile zobacza kompap te anale od siedmiu bolesci cokolwiek :D) to ladnie by skoczylo do gory ale za maly obrot dla nich, i za malo akcji nikt teraz nie pusci :)
  • Re: a to ciekawe Autor: ~wert [89.73.49.*]
    CHCESZ kupić?? po 12 myślę ,że i 30 k można kupi a sprzedać po 10 również wielu by się znalazło!!
    Więc i popyt i podaż jest ..ale nie na tym poziomie.
    po 12 zł to jest 15% wyzej niz teraz... a wiesz co to jest 15%? oni tyle w rok zazwyczaj nie maja zysku, a z 30k to tez troche przesadziles, z 20k moze moze jakby to umiejetnie zrobili
    aha, i jeszcze chcialem jedna rzecz zauwazyc.. ze wielu stoi z boku i obserwuje i czeka na przebicie 11.20-11.50... wiec nalezy tez ich wliczyc do popytu
    sory ze tak w kilku ale co chwila mi sie przypomni cos waznego

wejsc jak wejsc.. ale wyjsc to jest problem!!!
    zobacz obroty ... 3 k zl przez pol sesji??!!
    pomysl jak tu wyjsc z 300k zl nie upieprzajac kursu o 50%
  • Re: a to ciekawe Autor: ~komp [217.97.232.*]
    to dobrze, znaczy, że myślisz :)
  • Re: a to ciekawe Autor: ~bodzio [193.239.126.*]
    przy tak zdechłych obrotach kurs możne latać w jedna i druga stronę ale po 10k zł
    można z tej spółki wychodzić przez rok.
  • Re: a to ciekawe Autor: ~wert [89.73.49.*]
    NIE PRAWDA! wywal 10 k pkcem to zobaczysz gdzie się zatrzyma! Tu chodzi o ot aby tacy własnie zniecierpliweni jak ty tak mśleli! Pamiętam obroty ponad 100 000 dziennie jak było trzeba!
  • Re: a to ciekawe Autor: ~warren bar [89.76.41.*]
    Nie ma co się podniecać. Moim zdaniem fundy i różnego rodzoaju grupy spekulacyjne usiłują wyrkorzytać słaboś rynku (brak nowej kasy) do dowolnego ustawiania kursów. Przyjrzyjscie się misiom na większość z nich spadki sa przy niemal zerowych obrotach a robi jest spekuła przerzucając z wora do wora. Czasem moze si trafi jakiś sprzedający drobny. Ja obstawiam że po dużym zjezdzie na wielkiej liczbie spółek nadejdzie niedługo spore odbicie. rynek wygląda dla mnie na wyprzedany. Fundy też nie moga sobie pozwolić na zbyt duże spadki bo może się zacząć ucieczka z fundów. Ale to tylko moja ocena.
  • Re: a to ciekawe Autor: ~bodzio [193.239.126.*]
    Słusznie zauważyłeś (brak nowej kasy)
    Minister Grad wyssał już 6 miliardów z giełdy.Wyprzedając PZU.
    Ciekawe czy ta kasa wróci na giełdę.
    Obroty na całym rynku spadają.
  • Re: a to ciekawe Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    przewiduje krótko terminowe spadki na kompapie z uwagi na macosze traktowanie akcjonariuszy przez spółke.....
  • Re: a to ciekawe Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    czyli beda wzrosty....dla mnie lipka jest ok i nic nie narzekam.a ze malo mowi to tym lepiej.robi swoje i sie nie afiszuje i tak powinno byc.jesli czujesz sie oszukiwany jest 1 sposob-pkc
  • Święte słowa, święte słowa Autor: ~Senior [83.28.211.*]
    pozdro kris b
  • Re: Święte słowa, święte słowa Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    tydzień dwa i zobaczycie sami, a gdybym złozył PKC to na siedmiu złotych z kawałkiem byscie wyladowali....
  • to zlóż Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    ja chętnie dobiorę na tym poziomie , z góry dzieki
  • Re: to zlóż Autor: ~wert [89.73.49.*]
    Jest tak instytucja jak ukryte zlecenie!
    Żłoż złoż kolego ! Gra tutaj idzie oto aby wyłowić takich własnie i kupić poniżej 10 zł .
    Komunikat za 2kw bedzie 30 08 więc dużo czasu na odleszczanie!
  • Re: to zlóż Autor: ~doktor [95.49.83.*]
    złóż, złóż to poznasz WUJ`a osobiście;)
  • Re: to zlóż Autor: ~aa [77.237.3.*]
    widze kolego karsyk ze bardziej straszysz niz ten Twoj "pakiet" chyba cokolwiek warty :)
  • Re: to zlóż Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    dlaczego uważasz że strasze? uważam ze moj pakiecik jest warty sporo i na pewno nie mam ochoty oddawać go na tych poziomach, uważam też że powinniśmy juz stać o wiele wyżej i spółka jest mocno nie dowartościowana na rynku a moim zdaniem dzieje sie tak dlatego że Prezesowi ewidentnie nie zależy żeby akcje spółki szły do góry i robi wszystko żeby to zahamować i dobierać po jak najniższej cenie, a to strategia może sie nie opłacić możemy wylądować w ogóle w gównie bo może niedługo przyjść pora że wizerunek kompapu zostanie w jakiś sposób nadszarpnięty i nawet super extra niusy mogę nie być w stanie zachęcić potencjalnych udziałowców do zakupu akcji.....
  • Re: to zlóż Autor: ~aa [77.237.3.*]
    a moze byc calkowicie odwrotnie :)
    moze tak wypierd*** w gore ze łooo... na tym polega gielda
    moga przejac cos kolejnego , jakies mile newsy i nagle bedziemy siedziec na tych 30 zl
    gielda predzej czy poźniej dyskontuje wszystko.. firma jest uwazam warta zachodu i czekania tego dyskontu, przynajmniej ja sie nie spodziewam zadnych zlych wiadomosci ze spolki ale wiadomo wszystko moze sie zdarzyc
    z tego co wnioskuje (moze sie myle) nie jestes doswiadczonym graczem na gieldzie (nie twierdze ze ja jestem bardzo doswiadczony bo nie jestem) ale chcialbys szybkie mega wzrosty i uciekac... a tak nie ma - idz na petrola moze akurat trafisz w dzien gdzie bedzie +20... a moze w dzien gdzie bedzie -20%. tylko wczesniej rozwaz prawdopodobienstwa - predzej oni znajda rope czy kompap przejmie 2 kolejne firmy
    uwazam ze lipka nie jest zbyt wylewny w wypowiedziach - to fakt .. ale wizerunkowi firmy nie szkodzi i dba o jej interesy
    czy on hamuje wzrosty i spadki czy ktos inny tego nikt nie wie
    do sierpnia mysle ze 13 bedzie nie raz :) teraz ogolnie szeroki rynek troche jest nierozgarniety i korekcyjny

pozdrawiam :)
  • Re: to zlóż Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    radze zwrocic uwage na uaktualnione cwk-10.4 .wynika z niego ze kompap nie jest zadnym balonem.nastepne kwartaly dorzuca wartosc bzgraf.nic za to nie wiemy jak dziala miotla waldka w 2 przejetych drukarniach.jesli to dobrze posklada bedziemy odcinali ladne kupony z tego papierka ale na to czasu i mala plynnosc dodatkowo straszy/pozdreo
[x]
KOMPAP 0,00% 23,00 2025-09-24 14:26:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.