• mam nadzieje ... Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    mam nadzieje ze stary nowy prezes wreszczie zacznie porzadnie rzadzic ta firma ...
    stracili co najmniej rok czasu
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~pryciarz18 [62.244.145.*]
    No bez przesady, za wiele przy tym rynku surowców i tak by nie zdziałał, teraz to tylko fuzja z leniem może dać zarobić, ewnetualnie co mało prawdopodobne spadek surowców, co wiązałoby się niestety ze spadkami na szerokim rynku:) Przypomnę tylko że Pawlak był teraz szefem na ukrainie i cudów nie zdziałał.. Przychody rosną zysk spada i tak już jest długo niestety, końca nie widać
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~asd [88.156.225.*]
    spoko bombka
    jak leci to sie i odbije ...
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~pryciarz18 [84.10.178.*]
    Obawiam się że za bardzo nie odbije się, nikomu nie zależy przejmować drogiej spółki... Im tańsza tym mniej akcji trzeba będzie do drukować w leniu:)
    I jeszcze jedno - to że będzie przejęcie to pewniak, jak myślicie po jakiego teraz tą dywidendę dają, jakby nie mieli zamiaru się łączyć to kasa zostałaby w spółce na 100%
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~pryciarz18 [77.254.250.*]
    Plastek jest o połowę mniejszy od lentexu i cały czas obie spółki tak samo zachowują się lenio w okolcy 24 złotych plastek 12 złotych. Połączenie jest tuż tuż i według mnie Pan Krzysztof i reszta od początku mieli takie plany, moim zdaniem im szybciej dojdzie do fuzji tym lepiej dla wszystkich.
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~asd [88.156.225.*]
    a zalozymy sie ze bredzisz ... ??
  • Re: mam nadzieje ... Autor: ~obserwator [83.6.61.*]
    Będzie 1 do 1 ale po splicie na Lenteksie ,będzie to wtedy ekwiwalentne .Lentex +Gamrat+32% Novity jest to majątek z pewnością 5 razy większy od Plast-boxu-taka jest prawda.
    \jak znasz mądrzejsze wyjście to oświeć mnie proszę:)
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.