"Panie prezesie (infa są znane przez całe trójmiasto, od lutego!!!) może coś nowego?
np. czy prawdą jest że N. opłaca się panu? ile już pan z tego "interesu wyciągną"
proszę o odpowiedź czy to prawda.
Wiem że sypiecie z novej cały czas
- zresztą ostatnio chwali się pan, na spotkaniu - zakrapianym, jakie to leszcze płacą po 44 gr za coś co jest warte 3 -5 gr.
pozdrawiam i oczekuję znów "obiecujących komunikatów"
pański zagorzały wielbiciel
Darek"
Czy nie czujesz niesmaku Tomaszu Szmid waląc w rogi tych co ci uwierzyli? Czy spisz spokojnie? Napisz nam jak to jest, sypać akcjami, pluć w twarz a potem mówić że deszcz pada?
Proszę podaj ile obecnie akcji ma Nova - i nie kłam - dokładnie wiem ile sprzedaliście, kiedy odkupiliście by było status quo i dla kogo poszła ta kasa,
(u notariusza kłamstwo - bo zawsze jest D+3 - ale on się nie znał i teraz przeprosi)
nie tylko ty masz znajomych w alior bank.
JESTEŚ jednym wielkim oszustem - NOVA to TY!
I mam dowody na TO!
i uważaj:
KNF czuwa
z pozdrowieniami wasz inwestor którego wysadziłeś.
Darek
PS. z przyjemnością na priv wyślę ci moje namiary byś mógł mnie zaskarżyć!
ech myślisz że się ukryjesz że gładkimi słowami?
Powtarzam KNF CZUWA!!!
jak myślisz Tomaszu ile jeszcze potrzeba zawiadomień by wszczęli postępowanie?
Ile upłynie czasu by spółka wyleciała z notowań?
Pamiętaj każde oszustwo wcześniej czy później wyjdzie na jaw !
A ja zrobię wszystko byś już nigdy nikogo nie wysadził "
Nie wiem jak jest dokładnie, ale to że akcjami sypała nova jest według mnie pewne. Być może nie zmniejszyła zaangażowania, może nawet zwiększyła tylko co z tego. Mając poniżej 5% akcji i na starcie taki zysk z kursem można zrobić wszystko a przy tym zarobić kilkukrotnie. Ciekawi mnie tylko czy rzeczywiście Pan prezes śmieje się wszystkim w twarz i dzieje się to przy jego aprobacie czy może doszło do jakiś personalnych przepychanek.
Jak coś wiesz pastuszku, to zadzwoń na czerwony telefon radia zet jeszcze trochę odbijesz tego coś stracił, a od ścigania przestępstw jest prokurator, a nie forum bankiera, idiotoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla osobnika który prowadzi korespondencje z prezesem giełdowej spółki za pomocą forum bankiera i wypisującej niczym nie poparte oskarżenia, nazwanie idiotą, powinno być dla niego wielkim zaszczytem!!!!!
Dnia 2011-06-14 o godz. 11:21 ~temida napisał(a):
> Dla osobnika który prowadzi korespondencje z prezesem
> giełdowej spółki za pomocą forum bankiera i wypisującej
> niczym nie poparte oskarżenia, nazwanie idiotą, powinno być
> dla niego wielkim zaszczytem!!!!!
a skad klaunie wiesz, ze to niczym nie podparte informacje??? BLT od poczatku udaje zdziwienie spadajacym kursem wydajac smieszne oswiadczenia, a ten czat to juz kpiny!
nie pozdrawiam,
Takim bełkotem to każdego można opluć obrzucić każdego i liczyć, że coś się przylepi.
W niektórych dniach wolumen sięgał 19 milinów, gdyby nova chciała miała wywalić to już by nie było tego papiera.
Spółka przez to tylko traci, musi opóżniać swoje plany i niski kurs wiele komplikuje, np. przejście na rynek główny więc się nie ośmieszaj tymi teoriami.
Wskaźniki są znacznie niższe niz w branży, a akcje warte grosze to sobie w swoich urojeniach i halucynacjach możesz widzieć.
Jak dla mnie właściciela tego wątku niedługo zobaczymy na golasa, będzie miał na sobie tylko tablicę "koniec świata się zbliża!!" i to będzie koniec... tyle, że jego osoby. (zgarną go miśki).
Mam pytanie, czy napisał Wać Pan do Szmidka na priv? Jeśli tak, to wklej Pan korespondencje tutaj, w innym wypadku proponuję Panu skasować ten wpis i siebie, bo za dużo jest takich idiotów (jak to ładnie koleżanka napisała) na świecie co gadają niczym nie poparte głupoty, czego wynikiem może być znów spadek kursu.
to ja rozpoczalem powyzszy watek i zaznaczylem iz jest to cytat. szkoda, ze nie rozumiecie tego co czytacie i najlatwiej przychodzi wam wyzywac i wyrazac swoje emocje, a tutaj nie o to chodzi.
Dnia 2011-06-14 o godz. 20:39 ~achilles napisał(a):
> Nikt nie rozumie o co Ci chodzi.
Jak cytat, to z czego.
> I co to ma właściwie wnieść, skoro go tu przytaczasz?
pokazac inne strony medalu, ale widze, ze wolicie sluchac klakierow i wierzyc w posty typu "jutrp odpal" itd...
pozdrawiam nieswiadomy akcjonarat i obiecuje, ze juz wiecej nie zakloce waszej "wiary"
do zobaczenia na 10 gr!
Skoro tak wszystko wiedział, jak i całe trójmiasto od dawna, to po co inwestował? Jak przedstawi jakieś dowody - chociażby tu lub na parkiet.com to możemy się zastanawiać nad drugą stroną, w tym momencie to dla mnie jakaś grafomania kolesia, który wyszedł ze stratą.
popatrz jak ten statek wygląda.
i zastanów się kto ma wyłączność na jego obsługę.
Myślisz, że to nic nie warty interes, czy rynek bez przyszłości?
A to, że teraz novainv pogrywa w kulki z akcjonariuszami świadczy o tym, że gra się toczy o coś większego.
Obroty sięgały 19 milionów - są dni, że cały nc ma takie.