Ja się ustawiłem niżej, żeby dokupić od tych co się chcą pozbyć :)
A spadki na niskim wolumenie są wskazane bo nie da się zrobić wzrostu bez korekty - ale to tylko moje zdanie i mogę być w błędzie (prosze się nie sugerować) w końcu to NC
To miło, ze kulturalnie odpisałeś a nie w stylu ironii lub bluzgów jak to ma tutaj często miejsce, korekta jest caly czas od kilku tygodni, sa wakacje więc oczywiscie czeka nas marazm, huśtawka, próba zarabiania na malych roznicach, wczoraj 6,05 - 6,30, 25 groszy na sztuce wiec niektorym daje to do myslenia, ze mozna szybko zarobic, ale ok, to gielda, jestesmy tu pod to by zarabiac, swoje uwagi kieruje do tych, ktorzy rzeczywiscie sa leszczami do kilk tys akcji wiec niech traktuja to jako inwestycje przynajmniej do konca roku, po wakacjach szacuje na 8, pozdrawiam
wow, gorąco, przepraszam , wpis lekko namieszany, czytałem o Broadgate, to mój trzeci papier stąd liczy z notowania Broadgate, analizowałem wczoraj wszystko zebrałem o Naszej Bio, trzymam papier i nadal uważam, ze 0,48-0,50 jest bardzo realne i to dość szybko ;) uff, wracam do Broadgate'u , sorry