• RADPOLOWCY GDZIE JESTEŚCIE Autor: ~WIELKI GNIOT [83.29.215.*]
    Ja też mam sporo akcji.Mam ich tak dużo że nie bawie się w łapanie górek i dołków.Strasznie wieżę w tę spółkę i wiem że mnie nie zawiedzie.Przyjdzie taki moment a przerabiałem to na kilku spółkach że poleci wysoko tylko że takich Baranów jak Fraktal już nie będzie i będą siedzieć na innych popierdółkach i chwalić się ile to nie zarobili a tak naprawde to są cieniasami teoretykami (czytaj-grają za pare groszy a wydaje im się że są fajniii...)Przerabiałem już kilku takich gośći.Powiem to tylko raz nie wiem kiedy ale wiem że ta spółka będzie kiedyś kosztować kilkadziesiąt złotych.Ci co sprzedają po te kilkadziesiąt akcji i zaniżają kurs się nie liczą(czytaj-oni zawsze tracą)Radze wam trzymać tego GNIOTA jak najdłuzej i nie wymiękać.

• Re: RADPOLOWCY GDZIE JESTEŚCIE Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    No i mamy nastepnego zaklinacza cen akcji !!! Proponuje sprzedac tego gniota i zalozyc lokate. Bedzie wiekszy zysk i mniejsze ryzyko. Troche boli, gdy inni zarabiaja a wy trzymacie tego gniota. Prawda ?
  • Re: RADPOLOWCY GDZIE JESTEŚCIE Autor: ~lukee [188.33.188.*]
    Ty chyba nie widzisz co na gieldzie sie dzieje.

Mnie osobiscie nie boli mimo ze mam bardzo duzo

po pierwsze zobacz sobie na wykres od 2010 roku, tu jest trend wzrostowy a pozniej boczny i porownaj sobie z wiekszoscia spolek na gpw.
    po drugie spolka fundamentalnie rosnie z kwartalu na kwartal wiec jest coraz tansza i wczesniej czy pozniej to bedzie musialo byc dostrzezone,

Wiec przy rynku gdzie wiekszosc spolek spada, i ma ku temu podstawy, radpol trzyma cene a jednoczesnie staje sie coraz bardziej atrakcyjna spolka,
    Wiec powiedz mi co ma mnie bolec ?
    a po 3 to sprzedalem wiekszosc radpola po 10.3-104 przed dywidenda, po wynikach za i kwartal i bawie sie lapanie Radpola w okolicach 9.7
    a po 4 wlasnie zobaczylem sobie wykresy 10 spolek w okresie mniej wiecej poltora roku, i tylko 1 zachowywala sie znacznie lepiej, 2 byly w lekkim trendzie wzrostowym, 4 w mocnym spadkowym, reszta w dluzszym trendzie bocznym.

Miszczu jak twoje spolki wszystkie caly czas teraz rosna to dobrze ale radpol nadal statycznie wyglada lepiej niz ok. 80% na gieldzie,

jeszcze zobaczylem sobie nastepne kolejnych 10 spolek, zeby nie bylo ze kwestia przypadku i tu sytuacja byla jeszcze lepsza na korzysc radpola, tzn znow trafila sie jedna spolka ktora w tym okresie dala by znacznie lepszy wynik, natomiast wiekszosc spolek byla w wyraznym trendzie spadkowym.

a miszczu jeszcze jedno jak znajdziesz lokate 40% r/r to daj mi znac :) bo faktycznie wolalbym w takim wypadku lokate. Ale narazie to chyba Ciebie cos boli.

• Re: Brawo lukee-(Fraktal ty Cioto) Autor: ~Asia [83.29.232.*]
    Dobrze mówisz lukee ale z tą Ciotą nie ma co polemizować i na tym kończe.
  • Z lesbami nie ma co polemizowac. Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    Z lesbami nie ma co polemizowac. Radpol dla zarobic w ciagu roku 18% a nie 40%.
    Do konca roku bedzie mniej niz na lokacie. TRZYMAJ DALEJ TEGO GNIOTA !!!
[x]
RADPOL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.