• Mialem dzisiaj sen Autor: ~jacenty [79.163.151.*]
    mialem dzisiaj sen o bipromecie, jawil sie w nim jako spolka ktora ledwo przedla , bida z nedza, bylem nawet na jakiejs hali , przypominajaca hale z czasow najglebszej komuny z lamperiia na scianie jakims pracownikiem w berecie na glowie, dwoch dyrektorow narzekajacych ze ze zlecen od kghm pokryja tylko koszty .Powiem wam to dobrze wrozy.;)
  • Re: Mialem dzisiaj sen Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    radze zejsc na ziemie-ale bujanie w oblokach to mila rzecz.twoj photon ladnie sie skorekcil i jest na mojej liscie-ciekawsza spolka z new connect z perspektywami.tym bardziej ze niemcy odchodza od atomu i wchodza w oze.a cwk 1.ale ma byc emisja i przenosiny na glowny parkiet.luknij jacenty w wolnej chwili na arcus-zebym tobie nie mowil.ponad 100 tys licznikow pradu do wymiany- a koszt 1 to 450 zl-policz sam .podpisali juz umowe z energa.a w kasie spolki 35 mln gotowki a cwk 0.8-nie naganiam -ale ocen sam/pozdro
  • Re: Mialem dzisiaj sen Autor: ~zawiedziony [94.65.98.*]
    Myślałem kris że trzymasz bipka bo ja po tych cenach nawet nie rozważam sprzedaży
  • Re: Mialem dzisiaj sen Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    bipromet jest na stale w moim porfelu-mam prawie 5 tys.szt ale sr.6 zl-bralem wtedy gdy bylo o nim cicho ani baja nie bylo w mediach.kilka dni temu troche puscilem po 8.58 ale tak aby kursu nie zarznac-za srodki uwonione skubie arcus-nastepna zapomniana sierotke-a o nim calkiem gucho-a wygrany przetarg z energa-przeszedl bez echa-tym lepiej/pozdro
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.