Przestan , w poniedzialek sie przekonamy. jak narazie popyt pojawij sie mimi spadków
w usa i przy spadajacym wig20. Spolka jest bardzo silna, ma fundamenty.
Jak narazie kurs spółki wykonal jedna korekte , korekty powtarzaja sie. Mysle, ze 15 pojawi sie niedlugo. a przebicie 15 wskaze droge do 18,5.
Papier pokazuje pazur !!!
Oj,medalista,medalista....gdyby wszystko było do przewidzenia to uwierz mi,że nie znałbyś czegoś takiego jak GPW...bez obrazy przyjacielu,nikt nie wie co będzie w poniedziałek - jeden obstawi spadki,drugi wzrost, a trzeci może jeszcze,że bez zmian...i co? Ktoś trafi,ktoś nie.Ale to nie totolotek. Można się spodziewać,gwarancji nie ma nigdy....więc nie sugeruj komu będzie wesoło a komu nie,tym bardziej,że ktoś kto gra długoterminowo to uwierz mi,że wzruszy się spadkami...cóż,pozdrawiam akcjonariat! Tym samym życzę miłego weekendu wszystkim!
Sensownie i na temat. Tak trzymać. Dla znudzonych brakiem wyskoków w górę czy w dół o wahaniach skoczka na bungee polecam zająć się lekturą sytuacji na rynku USA. Mimo biedy czerwieni i innych smętnych opowieści możecie znaleźć na bankierze newsa o tym, że kukurydza idzie w rekordowe ceny z paru kumulatywnie nachodzących się przyczyn, a jak w skali światowej wypracuje się dobry obrót tego typu towarem (przy korzystnych cenach) to możemy liczyć na wzrost zainteresowania wobec spółek zajmujących się zaopatrzeniem rolnictwa, gdyż jak każdy wie lub nie - zysk w rolnictwie przede wszystkim przekłada się na inwestycję w uprawy, sprzęt itp, a daleko na marginesie są limuzyny, wille i inne dogodności (w przeciwieństwie do "biznesmenów" z jednostek osiedleńczych o charakterze miast). Myślę, że ktoś kto trzyma Police nawet krótkoterminowo, ale wędzi je już parę miesięcy nie będzie narzekać w przyszłości.