Wasz hurraoptymizm był i jest nieco na wyrost co nie przeklada sie na cene akcji...
Wiedzialem, ze tak bedzie skoro w dniu ogłoszenia ukladu nie było odpowiedniej reakcji... obserwuje i bylem na Kolastynie od ok 0,45 za akcje
a jak piszecie, że jestescie inwestorami to... i jeszcze długoterminowymi...
A co bedzie jak Wasza Pani prezes stwierdzi, że np... ja juz swoje zrobiłam teraz odchodze.... potrzebuje nowych wyzwan - mozliwe ?? oczywiscie..
trzeba brac rózne opcje pod uwage i Grecja tez da jeszcze w d...pe niejednemu
Na spadki nie naganiam ale jak kurs zatrzyma na 0.70 to kupie ... ale sprzedam po 0,80-0,85... bo dla mnie liczy sie realny zysk a nie liczby wyssane z palca, w które tez tu marzylem bo 1,30-1,40 to spekulanci powinni tu uzyskac...
i nie denerwujcie sie tylko zacznijcie kalkulowac :)
Do końca miesiąca zostanie podana wartość o jaką zmaleje zadłużenie i wówczasz wartość księgowa wzrośnie o tyle właśnie i to da wartość kśięgową wyższą od obecnej ceny. watro trochę poczekać.
3x raz Was ubieraja pod nic nie warty news. Juz w tym watku bylo pisane po poprzdnich zenujacych pomyslach i haslach pod podbitke. Juz tu pisane bylo , jak chcecie zainwestowac w spolke rozwojowa a nie bankruta , to poczytac tu
Pytam się gdzie są pieniądze z tego rzekomego znaczącego dokapitalizowania spółki ?????? W tedy kiedy nie było żadnego dokapitalizowania , to produkty były na półkach...może nie w wielkiej ilości ,ale teraz nie ma NIC!!!!!!
Fajna restrukturyzacja ,aby niczym nie handlować ,a przypominam szanownemu "zarządowi" ,że jesteśmy firmą handlującą kosmetykami...,a nie akcjami naiwnym akcjonariuszom.
Bo chyba zarząd nie jest na tyle naiwny ,aby nie widzieć ,że te puste miejsca na półkach zajęła już konkurencja i ich nie odda. Przypomnę tylko ile to wysiłku i pieniędzy kosztowało ,aby w ogóle tam się znaleźć.
Jakiś czas temu firma NEUMANNBROWN dostała w dziwnych okolicznościach 6 baniek akcji od zarządu..za niby zmianę wizerunkową produktów. Gdzie ta zmiana ?????????
W grudniu po południu;) reklama w prasie juz powinna byc bo wiekszosc miesiecznikow grudniowych pojawia sie na rynku pod koniec listopada no chyba ze uderza do dwutygodników albo w TV ;) faktem jest ze zestawow swiatecznych to my nie uswadczymy, chyba ze jakies resztki z ubieglego sezonu bo bysmy juz je zobaczyli na polkach w sklepach! a szkoda bo zestawy swiateczne to jakby 13 miesiac w obrotach firm:(
Nadal nie ma żadnych produktów w sklepach to jaki może być IV q ....nawet nie chcę myśleć. Pytam się gdzie są pieniądze z tego znacznego dokapitalizowania??????????????
Prawda jest taka ,że akcje są bardzo przewartościowane - Cena -WK na poziomie 4.00
Chyba nie jesteście tak naiwni ,aby wierzyć ,że te akcje mogą drożeć...?????biorąc pod uwagę bieżącą sytuację w spółce tzn ..brak sprzedaży, drukowanie akcji...wyniki z kwartału na kwartał coraz gorsze itp.
Ps. Wchodziłem w ten papier przy 0,50 i nigdy ..nigdy! bym nie pomyślał ,że tak to się skończy...Ale to jest chyba ogólny problem naszej GPW ..pozyskiwanie kapitału nie na rozwój a na napychanie własnych kieszeni kosztem naiwnego "leszcza"....
Ot okradanie zgodne z prawem :(((