• szukają dr handlowego Autor: ~andrzej.wan [217.153.67.*]
    http://www.pracuj.pl/praca/dyrektor-handlowy-wroclaw,oferta,2074795
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~Jacek [83.31.0.*]
    To znaczy ze firma nabiera rozpędu.
    wiadomość pozytywna.
    Pozdrawiam
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~andrzej.wan [217.153.67.*]
    lepiej poczytaj, kto był dr handlowym do tej pory, zanim wizje rozwoju podejmiesz...
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~jacek [83.31.0.*]
    Z informacji wynika ze był L to Członek Zarzadu.
    Jest naturalna rzeczą że w przypadku dynamicznego rozwoju firmy Zarząd ogranicza się do ustalenia zadań i kontroli realizacji tych zadań a nie do wykonywania podstawowych czynności jak do tej pory.
    A z tego faktu wynika iz spółka doszła do takiego momentu iż potrzebne jest wzmocnienie pionu operacyjnego. Mówiąc językiem prostym, potrzeba ludzi do kierownictwa średniego szczebla, do ciężkiej roboty aby realizować określone cele narzucone przez właścicieli a później Zarząd.
    Nie sądzę aby członek zarządu który miał bardzo dobre wyniki spokojnie patrzył że jego podwładni partolą robotę. Szczególnie że gratyfikacje zarządu są uzależnione od wyników spółki.
    Oczywiście jest to moja opinia, jeżeli ktoś uważa inaczej chętnie zapoznam się z inna opiną.
    Pozdrawiam
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Nie tylko dyrektora szukają, ale też kolejnego analityka finansowego; jednak rozbudowują zespół.

http://www.pracuj.pl/praca/analityk-finansowy-wroclaw,oferta,2076477
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~andrzej.wan [217.153.67.*]
    Jacek, skąd wnioski, że pracownicy partolą prace zarządu?.
  • Re: szukają dr handlowego Autor: ~Jacek [79.191.5.*]
    Nie zrozumieliśmy się. Nie o to mi chodziło.
    Chciałem powiedzieć ze w przypadku wyboru nowego dyrektora handlowego. Byly dyrektor który jest w zarządzie będzie bacznie obserwował poczynania nowego a że zna temat bardzo dobrze nie pozwoli aby ten nowy partolił robotę. Absolutnie nie uważam że pracownicy partolą robotę zarządu.
    Gdybym tak uważał, już dawno sprzedałbym akcje a póki co nie mam takiego zamiaru.
    W spółkę inwestuję od trzech lat i dalej mam zamiar inwestować przez następne kilka lat.

Pozdrawiam
[x]
MWTRADE 0,00% 4,38 2025-10-15 11:56:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.