w jednym to raczej nie, potrwa to pewnie kilka tygodni
Papier ostatnio był mocno zbierany (proponuje prześledzić archiwum transakcji - mało kto oddaje już po 6 gr
Ostatnio spółka podała prognozę na 2011 - zarobek ok 1 mln zł a kapitalizacje mamy na dzień dzisiejszy 7 mln
W najbliższych tygodnia planuje też przedstawić prognozy na 2012 i 2013
dodatkowo spółka jest nisko groszowa a to dodatkowy plus i zachęta dla spekulantów :)
no fakt na makolabie nie pospekulujesz na razie spółka dla cierpliwych i wytrwałych......patrząc na pełen arkusz po prawej do 2zł duzo nie ma 1 dzień wystarczy w miarę dobrego ciągniecia
Taaa... Ileż to już razy startowaliśmy w przestworza tą makolabową rakietą?
Przyznam, że ta firma to mistrzostwo kiszonki. Ale twardy jestem i pakiecik zbierany w 2008 i 2009 spieniężę dopiero jak nastaną dla tego papierka lepsze czasy. Może nawet już niezbyt długo przyjdzie na to czekać, bo jak patrzę na umowy, wyniki i wykres, to faktycznie wygląda na to, że struna już jest tak napięta, że zaraz coś pęknie i wystrzeli. No ale na NC nic nigdy nie wiadomo, najlepsze spółki po dnie szorują latami a spekulacyjne gnioty rosną po setki procent w kilka tygodni...
spokojnie nie wszyscy zapieli pasy w tym ja moze mi coś wpadnie w okolicach 1.30 jeszcze papierek jest odleszczony mały ff, spółka w sam raz do ciągniecia przy takich dobrych wynikach wyceniana tanio jak barszcz
mozna napisać do RDO ale to większego sensu nie ma lepiej jakby prezio polazł to TVN CNBC i pochwalił sie wynikami i tym co dobre w spólce to moze by miało sens, ale pijar w spółce jest na marnym poziomie tak na marne jakby nie zatrudnili to by juz po 5zł latało