takie jest moje zdanie... a to ze chca zwalic na 90 gr to inna sprawa ... poswieca akcje i zwala to sie dobierze i tyle:) tylko cos malo zdecydowany je Mr Zwalacz albo wali te 3k z pkc na koniec albo sie wycofuje... zbyt pazerny jest w koncu odleci mu bo nic nie trwa wiecznie MOIM Zdaniem to obecnie najlepsza spolka dla fundamentalistow jak i spekulantow wiec jesli sie to zakumuluje wszystko na siebie to niedziewica monari 2 bedzie...
gdyby byli inwestorzy na gieldzie to takiego entka rozbiora co do akcji ale same spekulanty wygodne co chca wejsc jak odbije.. dlatetgo do 2zl powinna byc luka i przez tydzie nie powinien sie nie otworzyc...
Jakby nie patrzeć dzisiaj uwalacze kursu dostali łomot ...
open 0,99 - sukces zwalaczy kursu
a potem po 1 zeta czy 1,01 całą sesję nie było chętnych do wywalania
a close 1,02 i to na kupnie zobaczymy jak potoczą się następne sesje
wszystkim NTTowcom powodzenia ... i taniej niż 2 zeta nie wywalać.
zainteresowania nie ma ale ten co kupuje nie po to kupuje zeby oddac im po 90gr zbija to zbija bedzie 90 gr ale to nize znaczy ze ludzie beda sie im wystawiac zeby sobie nazbierali a potem wypierniczyli to w kosmos... no niestety cena i tak jest bardzo atrakcyjna
przekłada z lewej kieszeni do prawej i robi co chce może zwalić do 0.50 gr i wtedy mu reszta odda jestem pewny tak było na helio i atlanci na helio złapałem 10 k po 8 zl animator się wkurzył bo kupował po 12 zl i zjechał na 4.5 zł tam dobrałem dalsze 5 k i poszedł na 25zl na każdej spółce jest taki sam scenariusz doputy nie wytrzepie wszystkich nie ruszy do góry zacznie robić minus 10% i 100 szt sprzedaży przez tydzień po trzech dniach reszta mu odda bo nie wytrzyma psyche jestem pewny zobaczcie wykresy helio
Dnia 2011-05-24 o godz. 19:08 ~mis malinowy napisał(a):
> no niestety tylko ze u nas nie ma zaleszczenia wiec na co
> czekaja ...
a my to co? Dla nich to leszcze
najbardziej mnie wkurza jak dają dodatkowe sztuczne zlecenia sprzedaży ... i zamiast 15k n S ,,, robią 40-60k ... a naiwni dokładają zlecenia poniżej zleceń sztucznej podaży
no nie ma leszczy po za mna ... ale jeden sie nie liczy:) no a potem cofaja sie z podazy jak widza ze cos zaczyna sie dziac i ustawiaja wyzej...ale co zrobic, brakuje kogos kto to wykorzysta i ich polknie