• Gdzie oni są Autor: ~Donek vel Maniek [148.168.127.*]
    Gdzie oni są ci wszyscy moi przyjaciele.Zabrakło ich choć zawsze było ich niewiele.
    Prezes
    I co dalej wierzycie w wielkośc ergisu?
    Xyz,Paulinka czy jeszcze macie śmieciucha?
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Regon [85.198.224.*]
    Chyba ostatni opuszczają tą łajbę. Może czas się ustawić na K ??
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~xyz [77.113.138.*]
    to nam sie lider w europie rozbujal , jak zyje takiego scierwa nie widzialem
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Donek vel Maniek [148.168.127.*]
    Xyz dalej wierzysz czy wywaliłes ścierwo
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Regon [85.198.224.*]
    Dziwna spółka. Po wykresie trudno wyczuć kiedy wejść. Przyglądam się...
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Maniek [83.14.126.*]
    Najlepiej nigdy a jak bardzo chcesz ryzykować to poniżej 2 zł
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~xyz [77.112.241.*]
    Donek nie wywaliłem i nie wierzę a z racji tego że mam dużo innych zajęć to już wogóle na nią nie patrzę
    pzd
  • Re: Gdzie oni są Autor: newcommer [77.252.149.*]
    Autor: newcommer [78.133.144.*], 2008-11-21 21:21
    a uważasz że niemiec pozbył by się dobrej firmy z twardym PVC? Myśle że jakość niemiaszków nie jest zła ale koszty są nie porównywalne.
    Re: ERGIS - totalny brak ofert kupna.
    Autor: newcommer [78.133.144.*], 2008-11-21 18:05
    a nie zauważyłeś że sprzedajesz plotki a kupujesz rzeczywistość?
    Ergis w dłuższej perspektywie poleci dalej i nie ma znaczenie podbijanko które nastąpi

Odradzałem bo wiem co to za firma, kto kupił i sprzedał ten zarobił. Stary sprzęt próba walki z chinolami godne podziwu ale w takim kapitalizmie chyba się to nie liczy ;)
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    mam coraz większą ochotę przejechać się do nich z koktajlem mołotowa. Mam 4 wolne miejsca w samochodzie i nadzieję, że jak tam pojadę to zastanę tego krasomówcę z wielkimi planami na przyszłość i gównianymi wynikami w realu.
    Czas najwyższy, aby ktoś zrobił porządek z tą spółdzielnią bo już sił brakuje patrzeć na ten marazm i Nowickiego, podsiwiałego eleganta, któremu wydaje się że wszystko jest ok, no tylko ta cena surowców !!!!!!!
  • Re: Gdzie oni są Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Ani jednego uczciwego postu - w którym ktoś by mi podziękował, że ostrzegałem odkąd zakupili zakłady w Niemczech.
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Donek vel Maniek [83.14.126.*]
    Bo w miedzyczasie kurs był i 8 zł i 1,22 zł a teraz jest 2,9 a był 4 zł.tak więc ja kupiłem po 1,8-2 a sprzedałem 3,5-4.To czemu mam ci dziekować?Chyba że przypisujesz sobie zasługę spadku do 1,22/chociaz ty prognozowałes 50 gr/. W takim razie bardzo dziekuję.Ale jednak uważam że to nie ty jesteś odpowiedzialny za spadek do 1,22 ale kiepskie zarządzanie Srebrnego lisa Prezesa:)
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~xyz [193.138.208.*]
    redaktor - trochę sie pomyliłeś z wyceną tej spółki kiedy spadała aczkolwiek Twoja i Donka opinia była trafna co do perpektyw spółki. Cóż jest jak jest,może będzie jeszcze gorzej bo tu wyraźnie widać, że spadamy na marnych obrotach co sugeruje niechęć i rezygnację drobnych. Czekam na moment przełomowy bo ta sytuacja jest chora i napędzana wyłącznie brakiem zainteresowania rynku ta spółką, ale to się kiedyś zmieni bo coś co jet warte 4 nie będzie stale wyceniane na 2.
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Mesner [213.77.47.*]
    Co za q...wa z tą spółką w dupę je...
    Dziady
    Czyli jest tak jak przewidywałem od początku - będzie jedynka z przodu - ale to wcale nie jest koniec spadków.
    Mam nadzieję, że nawet najwięksi moi krytycy przejrzeli na oczy i widzą, że ERGIS to naprawdę słaba spółka jest.
    Niestety, ale będzie jeszcze gorzej. Dużo gorzej.
    Ledwie wczoraj przypomniałem, że to słaba spółka jest, i nie musieliście długo czekać - i już dzisiaj macie minus 11%.
    Ta spółka jest słabsza niż myślałem.
    Ale myślą, że spadki dopiero przed nami. Niestety.
    Tak jak ostrzegam od lat - spółka słaba, a spadki dopiero przed nami.
    Dzisiaj po raz pierwszy pojawiła się jedynka z przodu.
    Ale niestety, będzie gorzej, dużo gorzej.
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    Redaktor- jesteś nienormalny. Jak pamiętam pisałeś że spółka będzie po 80 gr. W międzyczasie była 4-5 zł. Teraz spadła to fak, ale napewno nie mozna było tego przewidzieć 2-3 lata temu!!!!!!No i do 80 ngr jescze brakuje troszku.....................
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~redaktor [83.14.170.*]
    CYTAT;
    " ale napewno nie mozna było tego przewidzieć 2-3 lata temu"
    Jak widzisz można było.
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~byk [79.163.98.*]
    Góra to może być 15zł ja tak myślę
    Tak jak pisałem, już niedługo 80 groszy.
    Ale to tylko moja opinia, a kasa wasza.
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~zibi [83.10.101.*]
    Uwaga !!! Beda duże wzrosty jak zawsze po prognozach REDAKTORA. Ostatni moment na tanie zakupy. Moge sie załozyc o gruba kase. Pozdrawiam i znowu sie pojawie za 2 miesiace aby Wam przypomniec ta wypowiedz.
[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.