• będzie wezwanie ? Autor: ~trefl [79.191.242.*]
    wszystko na to wygląda, ale przed nami marazm, powolne zbieranie, dużo juz chyba nie zostało, cierpliwie trza czekac, za parę dni znów dokupię... może za 0,45 się uda... ryzyko jest ale .. co tam, pozdrawiam szaleńców !
  • Re: będzie wezwanie ? Autor: ~sławek [90.156.11.*]
    ahahaha, normalnie posikam się za chwilę, ahahahahahahaha, nie mogę, ale lol, właściwie lol15 - treflu nie blefuj - wróć lepiej do talii ;)

ktoś tu jeszcze w wezwanie wierzy ???

jak zrobią wezwanie do wakacji, to masz u mnie (p)stronga ;)

pozdro dla szalonego trefla ;)
  • Re: będzie wezwanie ? Autor: ~trefl [83.30.144.*]
    Cieszę się, że wprowadziłem Cię w dobry nastrój, choć nie miałem tego na celu. Pozdrawiam Cię równie serdecznie i trzymam za słowo. Obserwuj spółkę w wolnych chwilach . bo mniemam że akcji nie posiadasz i ... wrócimy do tematu. Jeszcze się zdziwisz... bo w "tym szaleństwie jest metoda".
  • Re: będzie wezwanie ? Autor: ~KAMIL [178.37.227.*]
    Moim zdaniem będzie, to tylko kwestia czasu. Dziś ktoś się zabawił jak to niektórzy piszą i ot tak sobie zdjął z rynku 150K. Może i tak ale nie po to aby sprzedać to taniej.
  • Re: będzie wezwanie ? Autor: ~sławek [90.156.11.*]
    takich, co się bawili już widzieliśmy - przy wyższych poziomach i po krótkim czasie musieli zweryfikować swoje poglądy i pewnie sprzedali ze stratą - tak może być i w tym przypadku - jeśli miał 75.ooo zł, żeby "wejść", to znaczy, że ma pieniądze i może sobie pozwolić na stratę kilku tysięcy, bo sprzedać za 47gr na pewno zdąży, jeśli będzie trzeba...

ktoś wcześniej napisał, że jutro dzień prawdy, bo nie było dwudniowych wzrostów na tej spółce od 4 m-cy - pożyjemy-zobaczymy...

przyszła mi właśnie taka myśl do głowy (pozytywna): JEŚLI to skupują ludzie Paszyńskich, to wezwanie będzie LUB ewentualnie jakieś dobre info, bo w innym wypadku po prostu by nie brali ;)
  • Re: będzie wezwanie ? Autor: ~teem [178.181.73.*]
    ludzie , już dawno pisałem że słupki paszczaków biorą ,tylko że piz.y (DT) niekture oddaja bo zostanie im prowizja dla banku na dziennym jakies 0,09 % w odwrotnym, to są szaleńcy bez ptaka, bo jaj już dawno nie mają, hej.
[x]
CCENERGY -1,27% 0,31 2025-10-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.