• Kupiłem po 9.50zł... Autor: ~Aqua [46.205.39.*]
    Kupiłem 5tysięcy akcji muzy po 9.50zł średnio no i teraz nie wiem co mam zrobić. Sprzedać z ogromną stratą no bo niektórzy mówią że to nadal będzie spadało czy może trzymać i mieć nadzieję że jeszcze kiedyś dojdzie do 9.50zł. Czasu mam tylko do sierpnia, proszę o radę z góry dzięki za merytoryczne rady.
  • Re: Kupiłem po 9.50zł... Autor: ~kolekcjoner [188.33.225.*]
    WYNIKI ZA I KWARTAŁ NIE SĄ ZŁE, A MY DALEJ W KIERUNKU DNA !
  • Re: Kupiłem po 9.50zł... Autor: ~Humanoid [178.36.127.*]
    pewnie kiedyś kurs wróci w okolice 10zł ale na pewno nie do sierpnia.
  • Re: Kupiłem po 9.50zł... Autor: ~ending [84.10.139.*]
    W poprzednim poście pt.: "co jest grane muzykanci" napisałem, że też mam papier po 9,50 zł i też zastanawiam się co dalej. Moim zdaniem do sierpnia będziemy mieli okolice nawet 5 zł (najniższy kurs historyczny był w okolicach 4 zł). Nie przeceniałbym tutaj e-booków, ponieważ w naszym kraju nie są zagrożeniem, przynajmniej w okresie najbliższych 2 lat.
    Wyniki są po prostu kiepskie i moim zdaniem po prostu Muza traci swoich dotychczasowych odbiorców, którzy sami z kolei mają problemy, pewnie skracają terminy płatności lub próbują ściągać swoje należności przeterminowane, z którymi obecnie mają coraz większy problem.
    Pojawiająca się informacja o druku kilku bestsellerów prawdopodobnie nie spowoduje dużej różnicy. Wycofanie się w IV kw. 2010r przez Kompap oprócz opinii o "czerwonych" miało głębsze podłoże niż nam się wydawało (obserwuję MUZĘ od listopada 2010r).
    Taka realizacja straty jest dla mnie sporym zaskoczeniem (myślę o szybkim przebiciu 7 zł) i niestety z kolei sporym oporem jak miało to miejsce z poziomem 7,80 do 8,15 zł.
[x]
MUZA 3,31% 9,35 2026-05-15 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.