• dobry moment na zakup Autor: ~kem [78.133.200.*]
    Pierwszy kwartał jest ciężki, ale patrząc na zeszłe lata i aktualne plany spółki należy rozważyć zakpu paierów. Jako sprawdzony podwykonawca spółka na pewno przyniesie duży zysk. Ponadto sama startuje w wielu przetargach. Jestem optymista bo kupiłem teraz papiero tanio i czekam na zwrot do lipca.
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~kierunek [77.236.8.*]
    6zł
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~kem [78.133.200.*]
    Czytasz coś o spółce że proponujesz 6 PLN (podaj prosze te zle informacje, brak kontaktów i zwolnienia pracowników)...ja tego nigdzie nie czytałem i w społce nie slyszalem. Polecam cierpliwość, inwestycje kosztują, bedzie dobry rok.
    fajnie by było ale nie wiem na czym opierasz swój optymizm, tutaj kupuje się przyszłość której nie widać
    Swoj realizm opieram na dobrych informacjach ze Spólki, sezonowości branży, projektach realizowanych każdego roku. Zresztą rynek też zaczął kupować jeszcze nieśmiało, ale niedlugo odważniej. Powodzenia akcjonariuszom.
    ja widze -14% to raczej odważniej zaczeli sprzedawać
    Drogi Panie, wątek jest o tym że to dobry moment, żeby rozważyć możliwość zakupu. Pan pisał o 6 PLN (podane z palca jak rozumiem). Cały dzień mamy spadek około 11-13 %. W konsekwencji mając na uwadze dzisiejszy spadek, wyniki za zeszły rok, analize społki i inne czynniki uważam, że można pomyśleć o zakupie. Chcesz spekulować w dół nie ma problemu, tylko ile? jest opór na poziomie -10% sprzedaż/zakup. Możliwe wzrosty w najbliższym czasie. pozdrawiam.
    6 zł może z sufitu może nie, mówię że długoterminowo nic dobrego się tu nie wydarzy, na tych spadkach można próbować wyrywać na korektach pare procent jak ktoś lubi taką zabawę, mimo wszystko życze sukcesu
    W mojej opinii teraz jest czas na inwestycje Spółka teraz zaczyna pracowac, teraz buduje co napedzi kurs. Nie infa a działalność Spolki da nam zarobek!
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~tarnowianin [77.115.195.*]
    Pora zakupów ,i kto miał rację .Witam nowych posiadaczy.
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    prawie na wszystkich misiach jest ostatnio pogrom a na tych co podały słabe wyniki mega pogrom.

Nastroje światowe słabe, brak dopływu środków do fundów a więc o cenach akcji decydują wyłącznie fundy i spółdzielnie. Robią co chcą a ostatnio chcą wyraźnie wywołać panikę.

Moje zdanie jest takie że po tym pogromie będzie stablizacja (skupowanie papierów od zniechęconej drobnicy) i rakieta w górę na misiach. Ale to tylko moje zdanie jak będzie zobaczymy.
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~gość [178.37.83.*]
    przy jakiej cenie wchodzić, spadnie jeszcze ?
    widzisz ludziom się wydaje że jest tanio, ale tylko im się tak wydaje, a jak będzie dalej spadać to pretensje będą mieć do wszystkich tylko nie do siebie
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~TARNOWIANIN-2 [178.37.83.*]
    sadze ze przy cenie 10,20 mozna wejsc.
    Przykro mi tarnowianienie, nie dojdziemy do tego poziomu :) Oby nie mieszali spekulanci. Przed nami najlepszy okres roku a w nim wzrosty :)
    a masz plan B? bo wiesz jak to na giełdzie

przy jakich stratach wywalasz, ewentualnie uśredniasz?

9,8,7 ... ??
    Przy aktualnym stanie wiedzy bym uśredniał, jezeli będą mimo wszystko spadki i będą oczywiście do przyjęcia. Ciężko odpowedzieć na Twoje pytanie (sam wiesz).
    Ale jestem tutaj m.in. dlatego, że mój reseach wskazuje, że z racjonalnego punktu widzenia Spółka powinna pójśc do góry (obecne kontrakty i przyszłe). Kiepskie wyniki mogą się okazać prezentem w postaci obecnej ceny jak pogadamy za kilka miesiecy...Powodzenia i zysków.
    ile już jesteś w plecy?

z tego co pamiętam kupowałeś w okolicach 11 zł...obecnie 9,8 zł
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~kocik [83.10.241.*]
    A co cieszy Cię to, że ktos traci na inwestycjach?
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~forex beta [77.65.156.*]
    a niby kogo cieszy? ktoś obstawia spadki a ktoś wzrosty, zawsze ktoś traci , to jest giełda a nie piaskownica
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~observe [77.255.63.*]
    Może spaść nawet do 6 zeta..
  • Re: dobry moment na zakup Autor: ~Bolo [79.185.100.*]
    z daleka od tego kiepskiego papieru - branża ciągle w kryzysie, wygrane kontrakty najniższą cena nie wróżą nic dobrego, niezależnie od ilości zmienionych prezesów czy pory roku i topór w rękach Millenium.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.