3.95pln przełamane z impetem, nawet powrót do przebitego wsparcia zaliczony. Następny cel pośredni 3.1-3.2pln, później przyjdzie kolej na 2pln.
Pozdrawiam
p.s. A chłopaki na Parkiecie błyszczą swoją "wiedzą" i "umiejętnością" czytania raportów. :)
No to ziomuś zabłyśnij ty umiejętnością czytania raportów. Podaj szczegóły analizy na podstawie której wyceniłeś spółkę na 2zł. Na razie niestety nic, oprócz żałosnego pierdzenia, nie wynika z twojej wypowiedzi.
Za to się płaci koleżko sympatyczny :) Ja mam rację, wy nie.
Bez pieniędzy masz analizy typu rodem z Parketu "nie ma aktywów, wszystko w leasingu" - nie ma jak znajomość bilansu :)
Ty zresztą i tak płacisz, bo akcje lecą na łeb. Ignorancja zawsze kosztuje.
Jednyne co mogę ci powiedzieć na pocieszenie, to to,że 2pln to będzie denko. No chyba,że system rekompensat za odłączanie elektrowni podczas dni słonecznych w Czechach będie bardzo słaby. BTW: Słyszałeś,że będą odłączać w przypadku przeciążenia sieci, czy jesteś kompletnym imbecylem?
Co klamiesz...bedziesz zbieral az sie uszy beda trzesly i bedziesz czekal na urealnienie wartosci, bo sam dobrze wiesz ze obecna cena to smiech nie realna wartosc firmy.
Chyba go źle rozumiesz. On nie twierdzi że spółka jest bankrutem, on twierdzi że jest dobra..... nawet na tyle dobra że 2 zł za akcje jest w stanie zapłacic i po tyle chce wejsc. Porblem w tym ze mamy okolice 4 zł czyli pewnie znacznie powyżej tego za co on chce te akcje kupione za 2 zł sprzedac,, bo wie że obecny kurs sie już długo nie utrzyma. Dyskontował on bardzo długą przyszłosc... niestety zmiany polityki włoch i czech spowodowały , jak sama pisze spółka w raporcie nieusazadnione wycofania sie dokładania do tego segmentu. W raporcie czuc rozgoryczenie ze strony zarządu. Złote czasy mineły i teraz będzie wyniszczająca konkurencja.... jeżeli juz PHOTON to przetrzyma to może będzie wart te 4-5 zł .... ale to za 2 lata, jeśli do tego czasu nie zwinie interesu.
masz 100% racj ze obecny kurs sie długo nie utrzyma i na 4 zl bedzie ttrzeba chwile poczekac tylko nie napisales ze dlatego ze bedzie odciecie praw od tych akcji