• po wynikach Autor: ~qba [83.145.186.*]
    Już wszyscy powychodzili...??
  • Re: po wynikach Autor: ~stokrotka [77.253.69.*]
    by sobie dali siana, przecież zawsze I kwartał roku jest dla ambry najgorszy.... a ludzie wyłażą. Jeszcze rozumiem, jakby jakiś wzrost przed wynikami był. Zresztą myślę, że w ciągu jednego -dwóch dni wróci z powrotem na normalne poziomy, aczkolwiek mogliby podać jakieś info ze spółki. Prezes coś jęczał na początku roku, że być może jeszcze w tym półroczu uda się coś przejąć, a mamy połowę maja, więc przy dobrych wiatrach w przeciągu półtora miesiąca powinno być jakieś info podnoszące morale;)
  • Re: po wynikach Autor: ~qba [83.145.186.*]
    po prostu q/q jest na minusie i na to patrzą nie biorąc pod uwagę seznowości o której napisał prezesik no i przede wszystkim spadku zadłużenia
  • Re: po wynikach Autor: ~stokrotka [77.253.69.*]
    wiesz, w tą sezonowość i tłumaczenie, że święta się przesunęły to ja patrzę ze sceptycyzmem, bo odwracając to w drugą stronę, karnawał trwał dłużej, więc i alkoholu powinno schodzić więcej.
    Trochę mnie martwi, że spółka nie może sobie poradzić z tym 9,50, oby się nie odbiło w drugą stronę, bo później ciężko będzie to nadrobić. Z drugiej strony trudno, najwyżej potrzymam dłużej niż zakładałam.
  • Re: po wynikach Autor: kinga.grabowska [217.67.218.*]
    Witam serdecznie,

18 maja 2011, o godz. 14:00 zorganizowana zostanie wirtualna konferencja z Zarządem Grupy AMBRA, podczas której będą Państwo mogli zadawać pytania Spółce poprzez czat, również te o sezonowość sprzedaży :) Serdecznie zapraszam. Transmisja dostępna będzie pod pod adresem: http://www.inwestortv.pl/kanal/ambra/transmisja/konferencja-on-line-dla-inwestorow,40.html

Pozdrawiam,

w imieniu Grupy AMBRA
    Kinga Grabowska
    Euro RSCG Sensors
  • Re: po wynikach Autor: ~jass [62.21.80.*]
    Nie ma co się przejmować, jak były rekordowe wyniki za 2010 to kurs nie rósł, za to teraz ślicznie spada. Czas na zakupy :D
[x]
AMBRA 0,87% 18,46 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.