Strasznie zabawni jesteście,jak nie można się przyczepić do wyników finansowych spółki bo są rewelacyjne...to szukacie dziury w całym poprzez sianie propagandy o emisji,jak doskonale wiecie że takowej nie będzie w tym roku na 100%,spółka która ma kapitał własny większy o 12 mln.zł rok do roku...nie potrzebuje takowej robić,ale rozumiem wasz głód na papier po najniższej cenie,coś co będzie w przyszłym roku chodzić po 4-5zł warto mieć jak najtaniej,ale bez przesady ludzie,zakup po 50 groszy w dłuższym terminie przyniesie nawet 1000%,więc ja was proszę darujcie sobie wasze dywagacje.
A tu w skrócie o planach spółki
Spółka FON Ecology SA podobnie, jak w okresach poprzednich nadal zamierza prowadzid w swojej działalności szereg działao związanych z rozszerzeniem oraz zwiększeniem działalności spółki o kolejne projekty energetyczne.
W opinii Zarządu FON Ecology SA przychody i zyski spółki powinny rosnąd z wysoką dynamiką, gdyż efekt wzrostu przychodów i zysków dzięki kapitale pozyskanemu w ostatnim kwartale 2010r. zacznie byd wyraźnie widoczny w wyniku finansowym spółki w roku 2011.
Priorytetowym zadaniem Zarządu Spółki FON Ecology SA w następnych kwartałach 2011r. będzie przede wszystkim zapewnienie stabilności finansowej i organizacyjnej Spółki. FON Ecology S.A. będzie kontynuował współpracę z podmiotami zewnętrznymi oferującymi wartościowe treści i atrakcyjne koncepcje z zakresu energii odnawialnej.
Zgodnie z przyjętą strategią rozwoju Spółki na najbliższe lata, Zarząd w następnych kwartałach tego roku zamierza kontynuowad działania zmierzające do nabycia następnych elektrowni wodnych i jednocześnie prowadzid działalnośd produkcyjną polegającą na wytwarzaniu energii elektrycznej w posiadanych przez Spółkę odnawialnych źródłach energii MEW Bąkowski Młyn i MEW Miłosna w Kwidzynie.
Skąd wiesz, że wyniki są rewelacyjne?
Ja nie mogę znaleźć raportu za I kw. 2011, ale cudów się bym nie spodziewał bo wszystkie Patro spółki strasznie traciły w tym kwartale. Ale skoro wiesz, że wyniki są" rewelacyjne" to daj linka do raportu z wynikami a nie jakieś brednie o planach, bo w planach, wizjach i emisjach to oni faktycznie są nieźli.
no tak jest jak emil pisze kasy tyle ma powinien jusz miec 10 elektrowni a on liczy tylko na nas ze nakupimy jego papierków a on bedzie ha ha robił dupek jusz 3 lata bredzi a wszystkie jego spółki tylko dołują
Dnia 2011-05-14 o godz. 12:15 ~Emil napisał(a):
> Skąd wiesz, że wyniki są rewelacyjne?
Ja nie mogę znaleźć
> raportu za I kw. 2011, ale cudów się bym nie spodziewał bo
> wszystkie Patro spółki strasznie traciły w tym kwartale.
> Ale skoro wiesz, że wyniki są"
> rewelacyjne" to daj linka do raportu z wynikami a
> nie jakieś brednie o planach, bo w planach, wizjach i
> emisjach to oni faktycznie są nieźli.
jak chcesz znaleźć jak ma być 16 maja br. ? , mam nadzieje że będzie tragiczny tym razem !!! , bo ostatnie bardzo dobre nawet nie ruszyły kursu do góry,co można klasyfikować jako anomalię giełdową !,jeśli teraz okaże się dobry to kurs będzie bardzo małymi kroczkami rósł,jak będzie fatalny to w 3 dni może pokonać 200% ,więc oczekujmy tragicznego,inaczej będzie powolny wzrost ,ale już dziś wiem że z końcem 2012 roku kurs będzie w przedziale 4 - 5 zł.
Z takimi wynikami to kurs w okolicach 1 zl to nalezy sie jak psu buda. A biorac pod uwage niski FF, skup wlasny (ktory niestety cos nie nastepuje mimo ze powinien po tej cenie), to sie dziwie ze kurs jest w tak tragicznym polozeniu.. I wydaje mi sie ze chodzi oto ze gracze gieldowi stracili zaufanie do p. Patrowicza, a jego indeks jest jednym z gorszych.
I powinni poustawiac na kazdym poziomie od 29 do 50 gr po 100 000 akcji do zakupu bo to i tak byloby duzo taniej niz zakladono skupic (9 mln akcji a przeznaczyc 6 mln zl.).
Uściślając Foneco zarobiło 7 mln w ubiegłym roku (niestety nie na energii odnawialnej) a zysk z tego co widziałem ostatnio zaczyna "rozdawać" innym spółkom Patro w formie obligacji które kupuje. Cały ten wehikuł jest nastawiony na jedno - ściąganie kasy z leszczyny. To tyle. 1 zł - moze tak ale teraz po co Patro ma to robić?