• w oczekiwaniu na.. Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Powiedzmy sobie tak od serca. Nic nam nie wiadomo o sprzedaży jaka była i jaka jest teraz. Jedynie na co możemy liczyć to że jakaś część z kontraktu z MSWiA doszła do skutku. Chyba że coś pominąłem. Już sam nie wiem jakich wyników można się spodziewać. Nawet nie chce obstawiać bo nie wiem. W tej spółce nie ma żadnego przepływu informacji. Widmo.
  • do ninjaa Autor: ~jacer [195.138.200.*]
    ja te spółke obserwuje od poczatku i powiem ci ze ci ludkowie maja nas gdzies. zeby od czasu do czasu dali jakis news . Wkurza mnie tez jak ci ludzie mysla ,zamiast rozwijac sie w tej branzy to zabieraja sie za budownictwo. ten kwartał szacuje ze bedzie do dupy i zwalimy sie na groszówki ,ale chciałbym sie mylic. Moze Kurki cos wymysla ze zarobia jakas kaske
  • Re: do ninjaa Autor: ~mis malinowy [62.152.147.*]
    tez nie wiem w interesie sa ponad 20 lat wiec znaja sie na rzeczy to nie jest jakas spolka pieprzotka z new connect a deweloperka to chyba dobry pomysl ze zagospodaruja te dzialke bo po co ma lezec? a ta firma trybon jak przeglada sie ich strone to tez raczej sie zna na rzeczy...
  • Re: do ninjaa Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    jak opowiadacie historyjki to ja tez opowiem swoją:)
    ja mam nadzieje że ta strata zeszłoroczna to kreatywna księgowość -może ktoś miał taki cel żeby to zwalić! a teraz mam nadzieje że ta kreatywna księgowość pokaże na co ją stać w końcu kiedyś ta spółka miała po 4 mln zysku za kwartał co nie ;D
  • Re: do ninjaa Autor: ~mis malinowy [62.152.147.*]
    no niby tak... przed wynikami 4 szybkie sobie łyknę i tyle:)
  • Re: do ninjaa Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    zrób sobie lepiej duże zapasy bo jak wyniki podają o 23:59 to ja się wcale nie zdziwie ;)
    jak będzie po wynikach taniej to będzie znowu czas na dokupienie i tak aż w końcu może kiedyś odbje! brakuje tu grubasa albo spekuły żeby podbiła kurs do poziomu na którym być powinien! jak dla mnie =2,..
  • Re: w oczekiwaniu na.. Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    ps wg mnie przy takich obrotach nie należy się przejmować uwalaniem kursu!!!
  • Re: w oczekiwaniu na.. Autor: ~mis malinowy [62.152.147.*]
    masz racje... poza tym u nas popytu za bardzo nie ma a ostatnie 3 dni tyle sie przemielilo ze jakby na prawde ktos to sprzedawal to juz bylibysmy ponizej 1 zl... chyba robia sobie strate i przerzucaja akcje no chyba ze na popycie jesy ukryte kupno...
  • Re: w oczekiwaniu na.. Autor: hanys705 [94.251.158.*]
    Technicznie to narazie odbyt,ale może podbiją i wtedy uciekać.
[x]
NTTSYSTEM 2,20% 11,60 2026-05-14 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.