• DTZ end 2010 valuation Autor: ~paluszko [95.91.28.*]
    znalazł ktoś to zwas na shareholder corner, bo ja nie
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~shp [83.238.100.*]
    kiepsko szukasz :)

jest na stronie, poszukaj, a znajdziesz :)

pzdr
    shp
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~paluszko [95.91.28.*]
    przeklikałem wszystkie zakładki i nie znalazłem.
    ehhh

a jakbyś chciał zapoznać się z pełnym raportem za 2010 r. to gdzie byś szukał na stronie orcogroup.com ???

pewnie po prawej stronie ekranu :)

pzdr
    shp
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~paluszko [95.91.28.*]
    dzięki, a już myślałem, że te kilkadziesiąt tys. papierowego zysku zmieniło Ci charakter.
    :)

przekomarzałem się tylko....

sam się długo tego naszukałem, bo zmienili politykę pokazywania dokumentów
    tak samo było , z wynikami za 2010 r. .

pzdr
    shp
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~tomtabac [79.187.19.*]
    Wy tu gadu gadu a we Francji już 10 Euro :), niestety u nas jak zwykle spóźnieni......
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~klubbe [77.253.252.*]
    czmeu jak zwykle to szansa na kupno wole jednak jesli francja wyznacza kierunek i wyprzedza nasza
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~tomek [77.91.10.*]
    jak myslicie przekrocza ta psychologiczna bariere 10euro dzisiaj?
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~mirek73 [83.27.115.*]
    W jakże odmiennych nastrojach witamy ponownie 10E....
    Może tym razem pęknie na dobre.
    cieszmy sie po 17:35!!!, a teraz polecam oglądanie arkusza zlecen we francji

jak nigdy , po lewej stronie mamy, ponad 100tys na zakup...

ale niestety, ktoś bardzo szybko stwierdził, że to dobry moment, na oddanie i oddał.....
    i tak, odrazu do 9.8x spadliśmy.

tak, czy siak idziemy dobrą drogą i do wyników za q1 2011 powinnismy być na poziomie myślę x2.00

pzdr
    shp
    Która to już sesja plusowa we Francji ?? Liczył ktoś ?? Miejmy nadzieję ze to skup i że chociaż do wyników za I kw tak będziemy jechać.
    orco ma zakres wzrostow i na ponad 20 euro ale ja sie nie podniecam jak narazie

choc dzisiaj widzialem pakiet 10 k czego nie wdzialem od ponad 2 lat
    6 60 000 9,900

a teraz widze 60 kola na kupno...
    na K za 9,75 jest 100 kilo
    mysle ze sprzyja nam korekta na surowcach, przerzucili sie na inne spolki min budowlane, deweloperskie, oczywiscie mowie o Francji bo u nas to by trzeba bylo nadziac Tuska na palac kultury zeby zakonczyc te frajerskie rzady nicnierobienia i tego ze inwestorzy zachodni do nas nei wracaja
    wlasnei mialem pisac o tym 100 kola

od ponad 2 lta widze takie zlecenia

moim skromnym zdaniem chyba zaczyna sie powolny skup akcji wlasnych

albo wchodzi ktos wielki na strzal do 51 dla mnie to magiczna cyfra i na 99 proc sie od niej odbijemy na dol mam nadzieje tylko ze na chwile
    To nieprawda że nic nie robi Tusk, wręcz przeciwnie....zadłuża nas.
    Byłem w niedzielę podpatrzyć troszkę jak nam Złota rośnie, doliczyłem 17 pietra. Ten budynek całkiem przesłoni pałac kultury od strony Kasprzaka, złota będzie jak wiedźmin :)
    a co do polityki mam nadzieje ze to koniec tych rzadow jak nie teraz to za 4 lata
    a co proponujesz ??? PIS ??,

kolejne negatywne wybory!

a tak na poważnie,!

nie mieszajmy do naszego orco polityki, bo sie wszyscy pokłucimy!!!!!

pzdr
    shp
    aaa i jeszcze jedno

jako że wybitnie sledzę projekt przy złotej to :

http://www.zlota44blog.pl/

złota ma już 24 piętra. i parę kamerek on-line, które pokazują co się dzieje :)

pzdr
    shp
    ostatnio widzialem panaroame wawy i jzu widzialem przed zima powinan przebic pkn

a co do polityki

mnie Pisem nikt nie bedzie straszyl sa bardziej merytoryczni

a ze nie dalo sie rzadzic z romkiem a lepperem trudno...

mnie pochodnie i wience nie przeszkadzaja bo nie maja wplywu na moje pieniadze

Rostowski niestety ma

a tak juz calkiem prywatnie nie wylosowalem biletu na euro..............
    klubbe:

dołamałeś mnie właśnie....

temat polityki ruszony niepotrzebnie/zbędnie i działająco zapalnie.

jeszcze zaraz usłyszę, że radio mar... jest cacy i wogóle się przekręce!

koniec świata

• do Rafała Autor: ~mirek73 [83.27.115.*]
    A co nie lubisz się modlić, he?
    hah a nie mowilem, odrazu sprowadzanie ludzi do fanatykow religijnych tylko dlatego ze krytykuja tuska i uwazaja ze kaczynski nie byl taki zly. Macie ludzie przez media do perfekcji dopracowany odruch pawlowa. Jesli na powaznie tego nie dostrzegacie to moze skecz najlepszego polskiego kabaretu do was przemowi w wersji humorystycznej: polecam

http://www.youtube.com/watch?v=4y551onDohU

Moze rzeczywiście nie potrzebnie o tym piszemy i dziala to zapalnie ale czy zbednie to ja bym sie kłocil bo tak naprawde rozmawiajac o tym decydujemy czy tym orco zarbiamy kase czy wszystko trzeba bedzie wydac na emerytury za kilkadziesiac lat (w moim przypadkulatamy) albo na pokrycie inflacji ;)
    dobra, powodzenia. mam wyprany mózg przez media typu tvn.

, a mówiłem nie zaczynać tematu polityki, bo to jedyny temat który:
    1. dzieli polaków
    2. podzielił i nas.

pomyślności w inwestowaniu życzę.

spadam.

A tam podzielił, dla mnie to każdy może sobie wybierać kogo chce i wierzyć w co chce, nic mi do tego dopóty dopóki siłą mnie nie nawraca.
    Natomiast trudno nie dostrzec że styl uprawiania polityki Po sprowadza się do straszenia Kaczyńskim.
    A ja bym wolał wybierać na zasadzie czyje działania prowadzą do wzrostu zamożności , zmniejszania bezrobocia i zmniejszania podatków.
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~tomtabac [83.18.33.*]
    Shp, nie ma co się obrażać, wszyscy chcemy zarobić na Orco, nic nie mam do tego że ktoś głosuje na PO czy na PIS ( dla mnie to sama partia AWS i UW), swoja drogą szkoda że ludzie maja tak krótką pamięć ale..... po pierwsze PIS zbyt krótko rządził żeby należycie ocenić od strony ekonomicznej ich rządy choć Gilowska kilka sensownych rozwiązań wprowadziła. Natomiast co do PO...... nie ma co się z koniem kopać i efekty ich rządów są widoczne na codzień. Polska się stacza niestety a ten przyrost długu o 60 % pogrzebał nas i już się z tego kraj nie podniesie. Dziwi mnie że giełda nie dyskontuje jeszcze przyszłego bankructwa Polski, nastąpi to maksymalnie do dwóch lat (dlatego miedzy innymi wybrałem Orco - kurs niezależny od naszej gospodarki). W telewizorni bredzą że jest super, a ten dług to efekt kryzysu i wogóle złego otoczenia gospodarczego Polski, co ciekawe nasz głowny partner handlowy Niemcy w czasie kiedy my mielismy przyrost PKB + 7 % oni ledwo wyciagali + 1 %. Teraz mają 5 % a my ? Więc powinnismy mieć z 10 %. Ludzie narazie sobie zyją i uważają że dług ich nie dotknie, zyją w nieświadomości i głosują na PO ale to kwestia czasu Shp jak się wszyscy obudzimy z reką w nocniku, Grecja to będzie mały pikuś do tego co będzie u nas. Tematy OFE, wyprzedaży majątku i inne to już szkoda słów.
    No nic, czekamy na nastepne poziomy Orco a przede wszystkim wyniki za I kw :), to już niedługo, pozdrawiam.
    Ja tam wolę Kaczynskiego - mniejsze zło.
    dokladnie ale wiecie zeby zrozumiec ze kaczynski rzadzil dobrze trzeba miec zdolnosc jaka powinni posiadac inwestorzy. Trzeba umiec odsiewac syf, szum informacyjny od rzetelnych opinii i analiz. 90% ludzi tego nie potrafi, i jarają się tym że kaczynski powiedzial na psa IRASIAD albo inne bzdety, ale kiedy tusk z tym rostowskim i bonim okradają nas na naszych oczach to nikt sie nie bulwersuje. Malotego ten kto sie zbytnio burzy odrazu wyzywany jest od pisiorow. W takiej demokracji postprlowskiej zyjemy chore to. Ale juz niewazne i tak motloch wie swoje a watek zwiazany z innym tematem ;)
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~Mimi [31.63.129.*]
    Czytam i nie wierzę.
    Lepiej nic nie piszcie...
    Lepiej pomysl o długach które tusk z żydem - komuchem- sb-kiem bonim zaciągneli w Twoim imieniu.
    Nawet nasze wnuki tego nie spłacą.Ten dług będzie zawsze ciązył jak kamień na szyi.
    9,80 - cholera , nie jestem zadowolony.
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~Ice [195.56.140.*]
    Lepiej małymi kroczkami , ale do przodu. Nie bądzmy pazerni ;) dobrze wiemy czym kończą się wielkie wystrzały...

Pzdrw
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~mirek1 [83.27.115.*]
    Tak, ale byłoby fajnie w końcu na stałe przebić się ponad 10E.
    Potem może sobie juz pełznąć powoli w górę.
    No dobra, 10 E według mnie juz dziś nie przebijemy ale mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze.
    Szkoda tylko ze k...s belka podniósł stopy wczoraj.
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: mr.money [46.205.107.*]
    Oj jakie duże pakiety kupna we Francji poszły, już 250 tyś poszło w obrót dzisiaj. Niektóre pojedyncze tranzakcje chodziły po 10, 20 a nawet 30 tyś. Szkoda tylko, że strona podażowa się tak mocno uaktywniła, gdyby nie to, pewnie byśmy dzisiaj nie jedne widły zaliczyli we Francji... Ostatnio taki skup był dzięki ING. Ciekawe który fundusz dzisiaj się zainteresował. Wszystko zgodnie z przewidywaniami :)

Przyłączam się do postulatu SHP-a: Litości nie piszcie proszę więcej o Kaczyńskim..., ani o krzyżu, ani o żydach,złodziejach itp, bo ten portal stanie się smieciowiskiem i odwzorowaniem niskiego poziomu w Polsce kultury politycznej i wyjątkowej tępoty polskiego społeczeństwa niezdolnej do merytorycznej dyskusji o roli państwa w państwie. - I przestanę go czytać... :(

Zamiast tego wolę popatrzeć na AT i na piękny wykres OPG, który utrzymuje się w kanale wzrostowym pomimo kiepskich nastojów na giełdzie :) czujecie już zapach dużych zysków?

pozdrawiam,
    mr.money
  • Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~klubbe [83.238.237.*]
    heheh ale fajnie...

ktos napisal o wierze.... dla mnie wiara w orco to tzw konsekwencja nie daje mi szans wyjsc z tej spolki bo widze oczami wyobrazni ponad 100 zl a jestem ekonomista z wyksztalcenia i widze ta dzwignie finansowa ale to zapewnie nie tylko ja..

• Re: DTZ end 2010 valuation Autor: ~Zielony [83.20.160.*]
    Zgadza sie, polityka to niewdzieczny temat. Niemniej jednak nie rozumiem dlaczego ludzie tak latwo dali sie zaprogramowac na tworzenie sztucznych alternatyw. Zaczelo sie od "jak nie unia to co? Rosja?" a teraz mamy "jak nie PO to PiS?" Ewentualnie odwrotnie. Na szczescie nie ma juz PRL i w wyborach startuje WIECEJ ugrupowan. Nie mowie jakie wybrac, zauwazam tylko ze na ogol jest ich kilkanascie wiec mowienie ze jedyna alternatywa dla X jest Y to nieprawda.

Jedynie chcialbym, by z tych kilkunastu weszly te co nie byly w sejmie a te co siedza w nim od 20 lat w koncu z sejmem sie pozegnaly. Bo kazda z partii sejmowych rzadzila minimum dwa razy i sie nie sprawdzila.
[x]
ORCOGROUP -8,89% 4,10 2025-12-04 10:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.